koteczek29aw Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Postawilam karty dla kolezanki, jak mi doradzila Karolka:) na temat zwiazku z pewnym panem hm 1 karta-trwalosc zwiazku- 9 trefl- nieporozumienia i brak zaufania 2 karta- szanse na malzenstwo- dama trefl-jesli sobie porozmawiaja i zaufaja to malzenstwo dojdzie do skutku 3 karta - szanse na dziecko- krol kier-na to wyglada ze tak 4 karta-jakosc zwiazku-as trefl-takie skoki raz w gore raz w dol 5 karta-mocne strony zwiazku- walet trefl hmm i nie bardzo wiem co tu dopasowac 6 karta- slabe strony zwiazku-walet karo-brak umiejetnosci rozmowy? to tyle wyciagnelam:D Cytuj
karolka365 Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 1. raczej ten związek nie należy do trwałych, jakieś nieporozumeinia, dystans jest. 2. hmmm nie jestem pewna czy dojdzie do tego małżeństwa... 3. jest szansa na bobo 4. nie jest to związek idealny, tak jak napisałaś, raz w górę raz w dół 5. obie strony w jakiś sposób walczą o siebie, uparcie są ze sobą 6. idealizowanie związku... Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Postawilam karty dla kolezanki, jak mi doradzila Karolka:)na temat zwiazku z pewnym panem hm 1 karta-trwalosc zwiazku- 9 trefl- nieporozumienia i brak zaufania 2 karta- szanse na malzenstwo- dama trefl-jesli sobie porozmawiaja i zaufaja to malzenstwo dojdzie do skutku 3 karta - szanse na dziecko- krol kier-na to wyglada ze tak 4 karta-jakosc zwiazku-as trefl-takie skoki raz w gore raz w dol 5 karta-mocne strony zwiazku- walet trefl hmm i nie bardzo wiem co tu dopasowac 6 karta- slabe strony zwiazku-walet karo-brak umiejetnosci rozmowy? to tyle wyciagnelam:D 1-związek nie jest zbyt trwały, występuje tam brak zaufania, i strata wiary w powodzenie związku i zniechęcenie 2-szanse na ślub marne, moim zdaniem raczej zabawa niż ślub, pan może nawet składać obietnice ale ich nie dotrzyma, nie wywiąże sie z nich 3-wygląda na to że zajście w ciąże i urodzenie dziecka jest całkiem prawdopodobne 4-raczej nieporozumienia, słaby związek 5- raczej nie ma mocnych stron, chłopak sie bawi, i podejmie decyzje które nie spodobają sie dziewczynie 6-wydaje mi sie że ciągle pokazuje sie dziecko a potem ich rozstanie :/ dlatego że facet jest nieodpowiedzialnym dzieciakiem Cytuj
Gość SooYoung Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Pan rządzi w związku i wszystko zależy od jego decyzji. Nie widzę ślubu, bo główna przeszkodą są właśnie nieporozumienia i to ze Panu już się nie chce tego wszystkiego wyjaśniać. No i kwestia zaufania wychodzi od Pani, a Pan nie za bardzo się tym przejmuje. Niestety. A dziecko w tej sytuacji to trochę taki skok na główkę do nieznanej wody. Cytuj
koteczek29aw Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 1-związek nie jest zbyt trwały, występuje tam brak zaufania, i strata wiary w powodzenie związku i zniechęcenie2-szanse na ślub marne, moim zdaniem raczej zabawa niż ślub, pan może nawet składać obietnice ale ich nie dotrzyma, nie wywiąże sie z nich 3-wygląda na to że zajście w ciąże i urodzenie dziecka jest całkiem prawdopodobne 4-raczej nieporozumienia, słaby związek 5- raczej nie ma mocnych stron, chłopak sie bawi, i podejmie decyzje które nie spodobają sie dziewczynie 6-wydaje mi sie że ciągle pokazuje sie dziecko a potem ich rozstanie :/ dlatego że facet jest nieodpowiedzialnym dzieciakiem Paulinka wszystko sie zgadza, tylko to dziecko mnie niepokoi, bo jakby mialo do tego dojsc hm.szkoda mi kolezanki Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 nie wiem, być może źle to zinterpretowałam, może ktoś z nich będzie mieć dziecko z kimś innym ? ewentualnie dziewczyna chciałaby mieć z nim dziecko, albo zatrzymać go przy sobie tym, mimo że to nei za dobrze brzmi ::/ jedna karta to troche mało do interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi