Skocz do zawartości

Prosba o intepretacje -ciag dalszy story z "diablem "miedzy nami

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

Zrobilam rozklad na powrot > ech ryzyk fizyk ...

Pytanie ...Wrocimy do siebie ?

__Moja interpret. ciezko bedzie ...,ale probuje ___________________

1) Paz bulaw - obecna sytuacja > zaczac od nowa ,nowe perspektywy widze ....tym bardziej ze to Paz

2)4 Kielichy -moja postawa > to ja mu ofiaruje (nowe ) uczucie

3)Kochankowie -co powinnam zrobic by zaistniala szansa > tu nie wiem zaakceptowac ta rozlake

4) Smierc - co on mysli o tej relacji > dla niego to juz wszystko umarlo > koniec > ale to AW...wiec jest przejscie od nowa ...

5)2 Bulawy -co zamierza w zwaizku z tym > jednak zamierzenia jego dalej sa ... waha sie i chce dokonac wyboru

6)Krolowa Kielichow - powod ,zrodlo problemu > tu to juz nie wiem ,powod to ja ta Q Kieli czy jego nowa na oku ..../

7)3 Bulawy -sens powrotu > dosc moce znaczenie w tym rozkladzie i pytaniu > ale waha sie ...z tym dokad dalej ...komu ta 3 bulawa ?

8) Papierz - wrocimy do siebie ? > wrocimy ...i co pojdziemy przed olatarz czy zostaniemy na starych konserwatywnych "smieciach -bledach " powtorka z rozrywki

Czekam na Wasze posty ............:poklon:

zrobilam krotki rozklad z zapytaniem o dalsza przyszlosc tej relacji >

karty > Sad Bozy - Kolo Fortuny- 10 bulaw > w przeliczeniu na AW> Ksiezyc

Czyli jak nic bedzie po tej decydujacej karcie Smierci odnowienie > Sad Bozy !!! ,na ktore bedzie mial decydujacy wplyw los .Lekko nie bedzie ,bedziemy musieli jak juz ,miec duzo determinacji ,aby pokonac trudnosci > chociaz Ksiezyc i Kolo Fortuny mowi o nadzieji w realizacji marzen ,ale bedziemy musieli tego oboje chciec .A wszystko jest i tak Kolem Fortuny ...wiec za duzego wplywu na przebieg wydarzen nie bedziemy miec !!!

Edytowane przez Gość3
Wazne dopytanie !
Napisano

no po tych kartach to powrotu nie widac chociaz dla mnie troche niewlasciwe pytania w tym clcie on kogos ma juz i zwyczajnie nie jest toba zainteresowany tam ani jedna karta nie traktuje o powrocie....

Napisano

Ta smierc tu jest bardzo decydujaca. Śmierc to koniec i początek. kijanka co się zmienia w zabe. jeżeli ktoś przyjaźnił się z kijanką to może dalej przyjaźnić się z żaba ale już nigdy z kijanką (bo zaba już kijanką nie będzie) i to jest właśnie smierć. Nie wiem czy wrocicie do siebie tu działa smierc miedzy wami w tej chwili, możecie mieć szanse na nowy początek. Kontakty raczej będą bo już karta pierwsza to posłaniec. Reszta jest do pracy ale nie tylko z Twojej stony ale i jego (kochankowie). Tu Twoja postawa jest dużym problemem bo z kart wynika twoja chwiejność, może szchcesz a może nie, raz tęsknisz a raz jesteś tą relacja już przejedzona.

Gość Gość3
Napisano

Racja Selenit666 Smierc to koniec i poczatek .

Trafilas o ocene mojej postawy ,bo gdy tak na teraz zapytam sie siebie czy chcialbym cokolwiek zaczac od nowa ,nie odpowiem sobie jednoznacznie ,ze jestem na tak .

Wiec pasi tu jak nic !!!

Zrobilam jeszcze ostatni juz w tym temacie rozklad na przyszlosc dotyczaca nas ,Sad Bozy wyszedlo jak na zyczenie wrecz po tej karcie Smierci ,a dalej jak widac ....

Nie chce juz sie w tym temacie nakrecac ....

Co ma byc to bedzie ,jak w Kole Fortuny !!!

________________________________________________________________________________

Ta smierc tu jest bardzo decydujaca. Śmierc to koniec i początek. kijanka co się zmienia w zabe. jeżeli ktoś przyjaźnił się z kijanką to może dalej przyjaźnić się z żaba ale już nigdy z kijanką (bo zaba już kijanką nie będzie) i to jest właśnie smierć. Nie wiem czy wrocicie do siebie tu działa smierc miedzy wami w tej chwili, możecie mieć szanse na nowy początek. Kontakty raczej będą bo już karta pierwsza to posłaniec. Reszta jest do pracy ale nie tylko z Twojej stony ale i jego (kochankowie). Tu Twoja postawa jest dużym problemem bo z kart wynika twoja chwiejność, może szchcesz a może nie, raz tęsknisz a raz jesteś tą relacja już przejedzona.
Gość Daffne
Napisano

1) Paz bulaw - obecna sytuacja

jest w Tobie entuzjazm i chęci by kontynuować znajomość albo nawiązać kontakt, może masz potrzebę rozmowy?

2)4 Kielichy -moja postawa

aktualnie marazm odczuwasz, chciałabyś by coś sie działo, a tu trzeba czekać...być cierpliwą. Troszkę więc wyczekujesz, ale możesz być nieco znudzona tą sytuacją

3)Kochankowie - co powinnam zrobic by zaistniala szansa

okazać Panu uczucie, zrozumienie jesli będzie taka możliwość, ale też akceptować w głębi samej siebie jego decyzje, które moga Tobie nie odpowiadać.

4) Smierc - co on mysli o tej relacji

że wymaga zmian diametralnych bo postawy jakie oboje przybraliście są nie do zaakceptowania dla niego. Więc albo zmiana całkowita, albo definitywne rozstanie.

5)2 Bulawy -co zamierza w zwaizku z tym

jedynie obserwować Twoją postawę, nic jednak nie zamierza czynić.

6)Krolowa Kielichow - powod ,zrodlo problemu

problemem jest zbytnie Twoje zaangażowanie emocjonalne, a może bujanie w oblokach, ktore może przeszkadzać w trzeźwym spojrzeniu na sytuację. Może troszkę też łatwowierność wynikająca z pragnienia uczuć?

7)3 Bulawy -sens powrotu

sensem byłyby wspólne dążenia, wzajemna radość, jednak jak to z trójkami bywa ktoś postronny mógłby ingerowac w relacje.

8) Papież - wrocimy do siebie

ważne tu jakie oboje wyznajecie zasady...jesli Pan i Ty potraficie osiagac porozumienie i posiadasz poglądy zgodne z Pana to owszem jest możliwy powrót, natomiast jesli stanowicie zupełnie odmienne postawy to każde może trwać we własnych co przyczyni się do naturalnego oddalenia.

Gość Gość3
Napisano

:poklon:

Daffne ....dziekuje za ta jasna intepretacje .

Wiele mi wyjasnia .

Zrobilam jeszcze dodatkowy rozklad w tym temacie o przyszlosc nasza .

Mam w zwaiazku z tym do Ciebie pytanie :czy widzisz tu dalej karme miedzy nami ,bo to Ty o niej napisalas.

A ja ja czuje jak nic ....> tyle jeszcze do zrobienia .

4) Smierc - co on mysli o tej relacji

że wymaga zmian diametralnych bo postawy jakie oboje przybraliście są nie do zaakceptowania dla niego. Więc albo zmiana całkowita, albo definitywne rozstanie.

Gość Daffne
Napisano

tzn, karma między Wami jest niewątpliwie i tu ważne by albo być ze sobą i tworzyć dobry związek albo jak się nie da to odpuścić sobie definitywnie tego Pana bo karma też może ciągnąc sie dotąd dopóki nie wykażesz zdecydowanej postawy by uwolnić się od tego co dla Ciebie szkodliwe i nie dające szczęścia.

Napisano

Pytanie ...Wrocimy do siebie ?

1) Paz bulaw - obecna sytuacja >

takie nic z uczuc ale mysli to i owszem. Moze jakies smsy, podchody ale raczej na zasadzie ciekawosci niz uczucia, tesknoty

2)4 Kielichy -moja postawa >

nie widzisz czegso, zamknełas sie w przeszłosci, widzisz tylko to, co było...

3)Kochankowie -co powinnam zrobic by zaistniala szansa >
kokietować, zaproponowac spotkanie etc. na pewno Twoja inicjatywa

4) Smierc - co on mysli o tej relacji >
tu mam mieszane uczucia... bo niby dla niego to koniec ale jednoczesnie nowy poczatek... ale na ten poczatek on chce jeszcze pczoekac wg mnie

5)2 Bulawy -co zamierza w zwaizku z tym >
cos pogadac, zobaczyc Twoje zachowanie, jak to bedzie sie toczyło ale bardzo ostroznie

6)Krolowa Kielichow - powód, źródło problemu
huh niestety ale Ty jestes 'problemem' Twoja postawa itd. Coś mu w Tobie nie pasuje

7)3 Bulawy -sens powrotu
sens jest i owszem, ale nie teraz

8) Papierz - wrocimy do siebie ?

nie teraz... Muszą w Was zajść swego rodzaju zmiany i dopiero wtedy bedzie cos mozliwe. Pewne przewartosciowanie itd

zrobilam krotki rozklad z zapytaniem o dalsza przyszlosc tej relacji >

karty > Sad Bozy - Kolo Fortuny- 10 bulaw > w przeliczeniu na AW> Ksiezyc

nie teraz... To zdecydowanie za wczesnie dla Was.