maddie88 Napisano 15 Czerwca 2013 Napisano 15 Czerwca 2013 Witam Zapytałam karty o relację z kolegą z pracy do końca czerwca. Jest miło, dobrze się nam rozmawia, coś wisi w powietrzu, ale skoro jest to relacja zawodowa, ciężko jest nam podejmować bardziej konkretne kroki... Wydaje mi się, że oboje mamy do tego dosyć luźne podejście i na razie nie mamy większych oczekiwań, jest fajnie tak, jak jest Rycerz Mieczy (odpowiedź), tło: 2 Mieczy, 6 Kielichów, Mag => Cesarz Hmm...pan będzie dosyć niezdecydowany...będzie tworzyć jakąś barierę... Wydaje mi się, że będzie tłumić swoje emocje, będzie ignorować pewne sytuacje, nie będzie chciał ich dostrzegać...będzie uciekać przed określeniem się, przez co może robić się czasami nerwowy... Widać, że to on będzie chciał mieć ostatnie zdanie. Ale ogólnie będzie między nami ok. A jak Wy to widzicie? Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego weekendu Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi