Skocz do zawartości

Spotkanie

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak zrealizuje się moje spotkanie z koleżanką w przyszłym tygodniu?

Królowa Mieczy 6 kielichów 6 buław Gwiazda suma Kochankowie, suma HB Sprawiedliwosć/Kapłanka

widac myslenie i rozmowy na ten temat, ale i szczęsliwy przyjazd i pozytywny rozwój znajomości:)

Weryfikacja w przyszły weekend:)

Napisano

Wdług tych kart spotkanie odbędzie się, pójdziecie gdzieś się rozerwać, na jakąś nocna imprezę. A może poprostu na długi spacer na jakiś deptak. Zahaczycie o jakieś bary. Ale stwaiałbym na jakąś taneczną imprezkę. Poza tym wiele inteligentnych rozmów, również na temat spraw duchowych - czyli o jakiś wenętrznych przemyśleniach.

• Maestro
Napisano
Wdług tych kart spotkanie odbędzie się, pójdziecie gdzieś się rozerwać, na jakąś nocna imprezę. A może poprostu na długi spacer na jakiś deptak. Zahaczycie o jakieś bary. Ale stwaiałbym na jakąś taneczną imprezkę. Poza tym wiele inteligentnych rozmów, również na temat spraw duchowych - czyli o jakiś wenętrznych przemyśleniach.

Spacer prawdopodobny bardzo i rozmowy też:) Natomiast impreza na razie odpada:) Dziękuję za pomoc:)

Napisano
Jak zrealizuje się moje spotkanie z koleżanką w przyszłym tygodniu?

Królowa Mieczy 6 kielichów 6 buław Gwiazda suma Kochankowie, suma HB Sprawiedliwosć/Kapłanka

Duzo wspomnien oj duzo :) rozmowa i tez stawiam na jakas mała impreze ;)

Napisano

Nie wiem, czy któraś z was nie uniesie się dumą..

Chodzi tu chyba o rozwiązanie jakichś dawnych spraw, które tego wymagają - szkoda by było zaprzepaścić tę możliwość.

Gwiazda radzi chyba odpuścić zadawnione urazy i "spuścić" z tonu QMieczy - bo 6 puch nawiązuje chyba, że kiedyś byłyście sobie bliskie??

Która z was przyjmuje taką zasadniczą postawę? -

- wydaje mi się, że czas już odpuścić i dać sobie wzajemnie nadzieję na kompromis - to wymaga oczywiście czasu - Spróbujcie.. się dogadać..

• Maestro
Napisano
Nie wiem, czy któraś z was nie uniesie się dumą..

Chodzi tu chyba o rozwiązanie jakichś dawnych spraw, które tego wymagają - szkoda by było zaprzepaścić tę możliwość.

Gwiazda radzi chyba odpuścić zadawnione urazy i "spuścić" z tonu QMieczy - bo 6 puch nawiązuje chyba, że kiedyś byłyście sobie bliskie??

Która z was przyjmuje taką zasadniczą postawę? -

- wydaje mi się, że czas już odpuścić i dać sobie wzajemnie nadzieję na kompromis - to wymaga oczywiście czasu - Spróbujcie.. się dogadać..

My jesteśmy w dobrej,pozytywnej relacji, nie ma między nami jakichs zadawnionych spięc itp.:) No chyba, że się w tym tygodniu pokłócimy:)

Napisano

Odebrałam wrażenie, że którejś z was będzie zależało, żeby postawić na swoim /6 buław z Q Mieczy/ -

- może chodzi o to, że wrócicie do jakichś wcześniejszych wydarzeń, wspomnień/6 puch/ - i to spowoduje bardziej analityczne podejście do siebie.

QMieczy jako 1-sza karta sugeruje mi "rozwagę i analizę" - co raczej w zaprzyjaźnionej relacji koleżanek nie jest chyba na porządku dziennym.

- może być powrót w rozmowie do wcześniejszych wydarzeń, jakaś chęć postawienia na swoim /lekkie spięcie/ -ale wszystko powinno wrócić do normy.

• Maestro
Napisano
Odebrałam wrażenie, że którejś z was będzie zależało, żeby postawić na swoim /6 buław z Q Mieczy/ -

- może chodzi o to, że wrócicie do jakichś wcześniejszych wydarzeń, wspomnień/6 puch/ - i to spowoduje bardziej analityczne podejście do siebie.

QMieczy jako 1-sza karta sugeruje mi "rozwagę i analizę" - co raczej w zaprzyjaźnionej relacji koleżanek nie jest chyba na porządku dziennym.

- może być powrót w rozmowie do wcześniejszych wydarzeń, jakaś chęć postawienia na swoim /lekkie spięcie/ -ale wszystko powinno wrócić do normy.

Trudno mi powiedzieć:) Dziekuję za interpretację,za tydzień napiszę co i jak:) Wszystko możliwe,mnie tez ta królowa mieczy zastanawia, ja często w niej wychodzę...Może będe sceptycznie nastawiona, bo ogólnie mam teraz bardzo gorący okres..

Napisano

Mysle,ze obie bardzo ucieszycie sie z waszego spotkania.

Bedziecie duzo ze soba rozmawiac tez na ezoteryczne

i duchowe sprawy.Mam takie wrazenie,ze macie sobie

duzo do opowiadania albo wspominania z przeszlosci

Wydaje mi sie,ze mozecie isc na space w bardzo malowniczej

okolicy albo odwiedzicie kino.Mysle ze odpoczniesz

i przyjedziesz do domu z nowymi ideami optymizmem

taka kosmiczna harmonia:ostr:

Z wyjazdu powinnas byc zadowolona:hahahaha: