Skocz do zawartości

Przyjazn...?

misiek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja kolezanka nagle przestala odpisywac na moje maile. Zadzwonilam do niej ale rozmowa byla bardzo zimna , zakonczyla ja z jakas wymowka. Zupelnie nie mam co sie stalo. Wiem ze przechodzi przez trudny okres w zwiazku , do tego choroba w rodzinie ale sama nie wiem ...

Zapytalam sie kart o jej nastawienie do mnie

5mieczy, 7mieczy, kolo fortuny

Mysle ze cos uslyszala, jakas plotke na moj temat? Raczej nie ma pozytywnych odczuc do mnie... Moze jest zraniona plotka?.. A kolo fortuny sugeruje ze nasza przyjazn ma szanse? Nie wiem czy dobrze interpretuje?

Napisano

Wg mnie te Miecze mówią, że koleżanka jest aktualnie pochłonięta swoimi problemami osobistymi.

- wiem, pytałaś o jej nastawienie do ciebie - i te Miecze, ale..

- Koło F. na końcu odbieram że Ona ma teraz "ważniejsze" sprawy, niż koleżeńskie relacje /sorry/

- wygląda na to, że ma ciężki okres i nie nadaje się na rozmowy

- Dosłownie wg kart - koleżanka będzie unikać szczerej rozmowy z tobą - Nie powinnaś jednak odbierać tego ksobnie - Ona ma problemy - ty poczekaj i wyczuj

odpowiedni moment na rozmowę, jeśli jesteście przyjaciółkami, to dasz radę i zrozumiesz.

Gość Gość3
Napisano

Dziewczyna ma dola i jakis nabrzmialy problem z ktorym nie wiem gdzie zwiac doslownie ,nie odbieraj tego osobiscie ,ze cos przez Ciebie .

Wszystko sie wyjasni ,na razie to ona nie chce o tym mowic i to ukrywa -te 7 mieczy .

Gość Daffne
Napisano

nie widać tu zranienia..., bardziej stronienie od kontaktu z powodu braku zaufania. Gdyby faktycznie miala problemy i potzrebowała odosobnienia to wydaje mi sie, że powiedzialaby Ci o tym normalnie albo nawet zwierzyła..tymczasem ona oddaliła sie... no chyba, że wpakowała sie w jakieś problemy wstydliwe,którymi nei chce się chwalić...

Gość Gość3
Napisano
nie widać tu zranienia..., bardziej stronienie od kontaktu z powodu braku zaufania. Gdyby faktycznie miala problemy i potzrebowała odosobnienia to wydaje mi sie, że powiedzialaby Ci o tym normalnie albo nawet zwierzyła..tymczasem ona oddaliła sie... no chyba, że wpakowała sie w jakieś problemy wstydliwe,którymi nei chce się chwalić...

Racja tez ,bo ten mieczowy uciekinier to spryciarz ............

Gość Daffne
Napisano
Racja tez ,bo ten mieczowy uciekinier to spryciarz ............

7 mieczy, zwłaszcza obok 5 mieczy to stosowanie sprytnych uników by czegoś nie powiedzieć, więc tak

Napisano

Dziekuje bardzo,

Daffne myslisz ze nie chce powiedziec o swoich problemach czy problemach/uczuciach zwiazanych ze mna?

Gość Daffne
Napisano
Dziekuje bardzo,

Daffne myslisz ze nie chce powiedziec o swoich problemach czy problemach/uczuciach zwiazanych ze mna?

wygląda jakby nie chciała kontaktu z Tobą z jakiegoś powodu...a jaki on jest to już zapewne możesz przypuszczać. Jeśli nie...warto porozmawiać z jakąś jej koleżanką jesli nie chce podjąć rozmowy z TObą

Napisano

Moga buc 3 przyczyny tak sobie mysle.... Jak ostatnio sie widzialam z nia i jej partnerem to oni sie klocili caly czas i bylo nieprzyjemnie. Powiedzialam do naszej wspolnejprzyjaciolki ze nastepnym razem wysiagne tylko moja kolezanke na kawe bez jej partnera bo bedziemy mogly sobie pogadac bez niego i ciezkiej atmosfery. Martwie sie ze moze to do niej doszlo chocoaz nasza wspolnaprzyjaciolka jest bardzo dyskretna i nigdy wczesniej nie plotkowala.

Albo byla zazdrosna o jej partnera ktory troche mi nadskakiwal co mnie bardzo klopotalo ...i bylo niezreczne. Od tamtej wizyty nie odpisuje itd wiecnie wiem czy jejs takies powiazanie

Napisano (edytowane)

Zapytalam sie kart o jej nastawienie do mnie

Jej nastawienie do Ciebie: czuje sie oszukana jakimś działaniem, słowem w jej odczuciu nie w porządku.To był dla niej szok. To wydarzenie ja zaskoczyło, stad niespodziewana zmiana w zachowaniu. Może, jak piszesz plotka. Ale pytasz o jej nastawienie do ciebie. Ona czuje sie naprawdę paskudnie.

Edytowane przez emilr
literówki
Napisano

A Ty o jej chłopaku powiedziałaś tylko tyle? Czy te słowa były bardziej dosadne?

Napisano

Tak tylko tyle powiedzialam.

Zapytalam sie dzis jej partnera czy ona jest na mnie zla to on mnie wysmial i mowi ze ja sobie cos ubzduralam.

Gość Daffne
Napisano

może więc chodzić o zazdrość, o której Ona partnerowi nie powie...ale wisi w powietrzu..

Poobserwuj przy okazji.

Napisano

Brzydkie te karty , negatywne nastawienie wręcz podłość i ukrywanie prawdy może nawet obgadywanie za plecami jak najbardziej moze być z powodu zazdrości.Koło wskazuje za diametralne zmiany w waszych relacjach.

Pozdrawiam

Napisano

Moze byc...

Martwilam sie ze nasza wspolna przyjaciolka moze jednak byla nielojalna wiec postawilam karty na jej nastawienie do mnie i wyszlo

4bulaw, 6bulawi 5pucharow. Wydaje mi sie ze jest ona lojalnym przyjacielem (mimo rzadkich kontaktow z powodu kilometrow nas dzielacych). Moze nawet jestsmutna ze nie tak czesto sie widzimy....

Wiec podsumowujac nie wydaje mi sie ze ona cos powiedziala......

Napisano

jest zła, cos ją zraniło i to niekoniecznie z Twojej strony, możliwe, ze usłyszała coś uszczypliwego lub na opak zrozumiała twoje słowa. Ma mieszane uczucia (koło fortuny) bo wie, ze jestes jej dobra znajoma i raczej bys nic złego nie powiedziała, ale waidomo jak to sie działa w emocjach.

Daj jej odsapnac.

Napisano

Wsumie to planuje wizyte i sama nie wiem czy szukac z nia kontaktu bo nie mieszkamy blisko i jezeli mam pozdrozowac i potem spedzic niemily czas to sie zalamie. Moze odczekam i zobacze co z tego wyjdzie...