Skocz do zawartości

rozkład - przyszły partner

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. gdzie sotkam przyszłego partnera - Królowa buław- nie wiem niestety:(

2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 5 denarów- mało doświadczeń życiowych, ubogi emocjonalnie... lub osoba któa pomaga w problemach...

3.co nas połączy- 2 miecze- będzie blisko w momencie dla mnie najtrudniejszym (teraz), kiedy wycofałam się z wszystkiego :(

4.w jakich oolicznościach go spotkam- Rycerz Denarów- i tutaj nie wiem...

5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- KOŁO FORTUNY- hmm... na wszystkich którzy sie pojawią? ponieważ nie wiadomo który to będzie?

6.Jakich mężczyzn unikać- III Cesarzowa- myślę, że takich którzy pokazują swój dobrobyt, bogactwo tylko na pokaz (jak teraz większość:))

7.Jak powinna się zachowywać- As denarów- powinnam zająć się swoimi sprawami materialnymi i podejść do życia w sensie "że nie jest takie złe"

8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- KRÓL MIECZY- na silną osobowość osoby, ktoś kto podejmuje ważne decyzje,

9.Co chcę w związku otrzymać- I MAG- coś nowego, plany, dzieci, chemia "magiczna" między partnerami

Proszę o pomoc w interpretacji...

Gość Daffne
Napisano

Owy Pan będzie miał jakies trudności życiowe (finansowe lub uczuciowe), będzie w potrzebie (5 monet) i wówczas możesz poczynić kroki chcąc mu pomóc (królowa buław). Możesz szukać z nim kontaktu wiedząc, że mu źle. Połączy was rozmowa, której będzie Panu potrzeba, spotkasz go poprzez wcześniejsze umówienie się, do jakeigo dojdzie w wyniku wcześniejszych rozmów. Powinnaś zwracać uwagę na mężczyzn hm niestabilnych życiowo...mających zmienne koleje losu..( a to Ci rada kart...dość durna bo ja bym od takiego uciekała), unikać meżczyzn wielbiących wybrankę serca na pokaz...czarusiów unikać,albo zajetych. Powinnaś wyciągnąć dłoń,zainicjować kontakt w odpowiednim momencie i zwrócić wówczas uwagę na to, że Pan będzie nieco poturnowany i być może niezbyt miły czy towarzyski. Od tego związku będziesz mogła oczekiwać flirtu, czarowania sie wzajemnego i mile spędzonego czasu, co może stanowić szansę na kontynuacje i rozwój dalszy relacji, ale to musiałaby potwierdzić kolejne rozkłady postawione za jakiś czas.

Napisano

o rany... już czarusia miałam... masakra totalna... czyli z deszczu pod rynnę:( ech...

Gość Daffne
Napisano
o rany... już czarusia miałam... masakra totalna... czyli z deszczu pod rynnę:( ech...

ja mam odczucie, że to może być ten sam...bo wygląda jakby to był mezczyzna wracający z podkulonym ogonem... ale nie mam pewności. Jeśli nowego pzryciągniesz takiego to warto sie zastanowić co Cię do nich pzryciąga...może przebojowość, energiczność, zadziorność? Łobuzy są fajne...ale na chwilę...niestety

Napisano

1. gdzie spotkam przyszłego partnera - Królowa buław- Zapoznasz Pana przez znajomą Ci kobietę

2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 5 denarów- chłopak dość mocno doświadczony przez los.Nieraz oszukany.Będzie z dystansem patrzeć na waszą relacje

3.co nas połączy- 2 miecze- Połączy Was kłótnia/ostrzejsza wymiana zdań.

4.w jakich oolicznościach go spotkam- Rycerz Denarów- spotkasz go na spotkaniu z znajomymi,bedzie dużo osób Ci znanych.Spotkanie spontaniczne

5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- KOŁO FORTUNY- hmm... na wszystkich którzy sie pojawią? ponieważ nie wiadomo który to będzie?

6.Jakich mężczyzn unikać- III Cesarzowa- Mężczyzn którzy zwracają wyłącznie uwage na powierzchowność,tych przesadnie pewnych Siebie-emanujących luksusem dobrobytem.

7.Jak powinna się zachowywać- As denarów- Weź sprawy w swoje ręce.Zadbaj o Siebie.Koniecznie bądz dobrze nastawiona.

8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- KRÓL MIECZY- zwróć prosze uwage na mężczyzne o dominujacym charakterze.Na człowieka surowego ale mądrego życiowo.Zle Ci nie doradzi.

9.Co chcę w związku otrzymać- I MAG- Potrzebujesz nowej przygody.Spróbowania wszystkiego.Dobra,miłości,stabilizacji życiowej ale także szaleństwa

Powodzenia ;)

• Lubię to! 1
Napisano

właśnie takiego nie chcę:( chcę normalnego szanującego i kochającego mnie faceta... a trafiają mi się same rodzynki...

Daffne w sumie masz rację to może być były:( - wszyscy tak mówią, że wróci z ogonem podkulonym ( w sumie gdzie takiego jak ja jelenia znajdzie)... ale już swoje przepłakałam i ten rozdział w życiu zakończony...

Nie wiem czemu karty nie chcą mi nic powiedzieć. Może nie powinnam sobie sama kart rozkładać:(

Jak znajoma Rosjanka układała mi karty to ktoś jej przerwał i za nic nie chciała mi jeszcze raz rozłożyć (uparła się jak osioł, że nie i nie). Nie wiem sama co jest ze mną nie tak...

Napisano

Ja w tych kartach pomimo konkretnego pytania nie widze odpowiedzi na znalezienie partnera, który by Ci odpowiadał. Możliwy jest powrót kogoś z przeszłości, ale nadal nie będziesz odczuwała parnerstwa jako takiego lub jakie sobie wyobrażasz. Czeka Ciebie długa droga nad zmianą samej siebie aby uzyskać to czego oczekujesz.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano
właśnie takiego nie chcę:( chcę normalnego szanującego i kochającego mnie faceta... a trafiają mi się same rodzynki...

Daffne w sumie masz rację to może być były:( - wszyscy tak mówią, że wróci z ogonem podkulonym ( w sumie gdzie takiego jak ja jelenia znajdzie)... ale już swoje przepłakałam i ten rozdział w życiu zakończony...

Nie wiem czemu karty nie chcą mi nic powiedzieć. Może nie powinnam sobie sama kart rozkładać:(

Jak znajoma Rosjanka układała mi karty to ktoś jej przerwał i za nic nie chciała mi jeszcze raz rozłożyć (uparła się jak osioł, że nie i nie). Nie wiem sama co jest ze mną nie tak...

takiego nie chcesz myśląc rozumem, ale podświadomie (patrząc sercem?) takich przyciągasz... Tu trzeba by się zastanowić nad tym i przeanalizować, a najlepiej zrobić sobie listę cech, które Cię pociągają w meżczyźnie, a jakich nie znosisz...dokonać analizy, czy faktycznie to co Cię przyciąga jest tym czego oczekujesz. Może to jakieś rozwiązanie.

Życzę Ci powodzenia Ivi :buziak:

Napisano
1. gdzie sotkam przyszłego partnera - Królowa buław-
w połączeniu z rycerzem denarów stawiam na jakiegos grilla u znajomej ;)

2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 5 denarów
bedzie hmm... w kłopotach, finansowych, mozliwe, ze bedzie troche przybity

3.co nas połączy- 2 miecze
własnie jego problemy. Wydaje mi sie, ze Ty mogłas juz yc w takiej sytuacji jak on i bedziesz potrafiła mu troche pomóc, doradzic

4.w jakich oolicznościach go spotkam- Rycerz Denarów-
jw, grill :) swieze powietrze etc :)

5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- KOŁO FORTUNY
na wszystkich :) bo kazdy moze Cie czegos nauczyc. gdyby karta poakzała siłe - czyli np kulturyste to mogąłbys przeoczyc cos innego, równie fajnego 'bo jego karty mi nie wskazały' i wg mnie bardzo fajnie, ze wypadło tutaj koło fortuny

6.Jakich mężczyzn unikać- III Cesarzowa-
zniewiesciałych :D bo beda mieliz a duze ego, ohh ahh jaki ja piekny etc.

7.Jak powinna się zachowywać- As denarów-
byc soba :) i pokazywac, czego cozekujesz

8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- KRÓL MIECZY-
na zdecydowanie. A nie jakies anse romanse

9.Co chcę w związku otrzymać- I MAG
bezpieczenstwo i stabilnosc
  • Lubię to! 1
Gość Lukrusia
Napisano

1. gdzie sotkam przyszłego partnera - Królowa buław- nNa jakiejś imprezie , lub festynie tam gdzie będzie się dużo działo , jakieś atrakcje będą .

2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 5 denarów- On będzie wstydliwy :) no taki chłopak co ma zaniżone ego i mimo iż jest ok to widzieć siebie będzie gorzej .

3.co nas połączy- 2 miecze- Rozmowa ,od tego rozpoczniecie relacje.

5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- KOŁO FORTUNY- Jaki tylko się nadaraży bo doświadczenie uczy .

6.Jakich mężczyzn unikać- III Cesarzowa- Takich wymuskanych panów , co z lusterkiem chodzą i lubią żyć z kobiet.

To ja dodałam swoje 3- grosze :) Kochana trzymam kciuki :)

Napisano
1. gdzie sotkam przyszłego partnera - Królowa buław- nie wiem niestety:(

Tu mozliwe, ze ktos zapozna Cie z tym panem, jakas znajoma moze. Lub Ty po prostu przejmiesz inicjatywe. Gdzie? Mozliwe, ze jest to ktos, kogo znasz i po prostu ruszysz do boju. Tylko taka mysl. Jezeli masz kogos, kto Ci sie tam gdzies podoba.

2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 5 denarów

Tu mi sie kojarzy z osoba wiecznie niezadowolona niestety, odczuwajaca braki, ktore nie sa tyle rzeczywiste, co po prostu wynikaja z ciaglego porownywania sie z innymi. Taki pokrzywdzony wiecznie przez los facet.

3.co nas połączy- 2 miecze

A tu mi sie skojarzylo, ze net Was poloczy albo jakas inna forma rozmowy na odleglosc. Czyli moze jest ktos kogo znasz juz np. netowo a wchodzilby w rachube. Ewentualnie poznasz. Taka mysl tylko. 2 Mieczy mi na gadki netowe wyskakuje czesto.

Ewentualnie rzeczywiscie jakis wspolny problem czy cos...

4.w jakich oolicznościach go spotkam- Rycerz Denarów

A tu moze byc w pracy... ewentualnie... Rycek Monet to ktos, kogo juz znasz. :) To ktos z przeszlosci...

5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- KOŁO FORTUNY

Na tych, co wracaja. I stale kreca sie przy Tobie. Nic, dalej smiem twierdzic, ze facet juz jest w Twoim zyciu. Ewentualnie odszedl z niego na chwile, ale wraca jak bumerang.

6.Jakich mężczyzn unikać- III Cesarzowa

Zajetych.

7.Jak powinna się zachowywać- As denarów

Jak cos sie pojawi pozwolic temu sie rozwinac.

8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- KRÓL MIECZY

Powiedzialabym, ze na faceta, z ktorym juz bylas. Ewentualnie na jakiegos poranionego przez los, ktorego kobieta wlasnie swa okrutnoscia mocno pogwalcila (stad ta bida moze - 5 Monet i zachwianie na maksa).

9.Co chcę w związku otrzymać- I MAG

Chcesz wreszcie, zeby szlo po Twojej mysli. Chcesz zwiazku, w ktorym bedzie i wzajemne fascynacja i czar i uwodzenie. No, gdzie bedzie sie dzialo solidnie.

Napisano

ale numer... nazbierało się do koloru i wyboru:ojejku:

1. brat mojej koleżanki, spotkaliśmy się u niej na grillu- spoko gość, fajnie mi się z nim rozmawia

2. byłego spotkałam na poczcie... masakra jakaś...

3. kolega, którego kiedyś poznałam u koleżanki fryzjerki... odwiedził mnie wczoraj :hahahaha:

4. stary znajomy zadzwonił niby w jakiejś sprawie żebym pomogła (ale zajęty separacyjnie) - takich mam unikać

5.i poznałam jakiś miesiąc temu gościa na necie - chce się spotkać:)

kurcze jak miałam doła i nie było nikogo tak teraz dostatek... hmmm... który to ten z kartek??? może to koło fortuny tak teraz zakręciło, że powinnam kazdego brać pod uwagę (oprócz byłego- ten nigdy się nie zmieni):_smutny: