Skocz do zawartości

odejście, babcia, walentynki

Gość kaczka_dziwaczka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano

Czesc,

Jakies trzy dni temu śnił mi się pewien Pan, który wychodził z domu ze swoją rodziną(chyba). Miał walizkę i radośnie zamknął nogą drzwi. Ja czułam smutek, że on odchodzi tak jakby. Potem jeszcze się obrócił i spojrzał na mnie. A potem w drugiej części snu przyszedł do mnie do domu. Zaczął piec jakieś ciastka, chodził w szlafroku. We snie była tez razem z nami moja babcia(która nie żyje). Spytała sie mnie coś o Walentynki, a ja krzyknęłam żeby sie odczepiła i on wtedy siedział i mi się uważnie przyglądał, a mi było głupio. Potem moja babcia płakała i mówiła, że nie chce żeby on odchodził, a ja ją pocieszałam wycierałam łzy i mówiłam, że on nie może tutaj z nami zostać. Ale sama w tym śnie czułam smutek i ból i miałamw razenie, że Ba babcia to ja. No i patrzyłam się na niego smutnym wzrokiem i obudziłam sie-nie wiem jak to się skonczyło. Co to może znaczyć?

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano

Znowu snił mi się ten sam On. Tym razem we śnie czułam strach. Czemu tak jest?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Nie zaglądam na forum codziennie i nie czytam każdy temat , ale spróbuje teraz odp na twój post. Nie wiem kim jest ten Pan dla twojej babci? Czy ktoś obcy czy z rodziny kogo ty nie znasz! Na pewno osoba zmarła która gotuje , picze, zagląda do garnków i sprawdza co jest ugotowane? Jest głodna modlitwy! ( tak było z moim Ojcem ..... ) Walentynki we śnie kojarzą mi się z miłością, partnerem, rodziną! Dlatego babcia pytała się ciebie......

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano (edytowane)

Pan jest MI znaną osobą, Babcia go nie znała nigdy. On nie jest zmarłym, on zyje-Babcia nie żyje.

Gotował, piekł ON-ten Pan.

Dobrze, nawet jak pytała mnie o rodzinę, miłość, to czemu ja czułam się głupio jak On mi się przyglądał?Czemu to Babcia mowila ze nie chce zeby On odchodzil, a ja mowilam ze musi odejsc, musi wyjechać. Miałam wrazenie, ze Babcia mówi tak naprawdę to co ja chcę powiedzieć.

Edytowane przez kaczka_dziwaczka
Napisano (edytowane)

A może babcia w tym śnie chciała Ci dać do zrozumienia, że ten Pan jest Ci pisany i powinnaś z nim stworzyć rodzinę? Może on coś do Ciebie czuje, a Ty tego nie dostrzegasz? Mnie ciastka i słodycze we śnie informują o wydarzeniach w sferze uczuciowej.

Edytowane przez pawel116
Napisano

A może babcia przez sen chciała Ci dać do zrozumienia, że ten Pan jest dla Ciebie kimś wyjątkowym, tylko Ty tego nie zdajesz sobie z tego sprawy? Może on coś do Ciebie czuje, a Ty tego nie dostrzegasz? Mnie słodycze we śnie informują o wydarzeniach w sferze uczuciowej.

Napisano

A może babcia przez sen chciała Ci dać do zrozumienia, że ten Pan jest dla Ciebie kimś wyjątkowym, tylko Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy? Może on coś do Ciebie czuje, ale Ty tego nie dostrzegasz? Mnie słodycze we śnie informują o wydarzeniach w sferze uczuciowej.

Napisano

Po pierwsze jeśli ten Pan ma mniej więcej tyle lat co ty. To Paweł może mieć race! Jeśli starszy hmm? Jeśli ten Pan Zaczął chodzić w szlafroku. Uważam ze tylko dobremu przyjacielowi... /przyjacielowi rodziny oraz rodzinie pozwala się na takie coś. wiec w tym przypadku nie musisz się go obawiać, możesz mu zaufać.....

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano (edytowane)

Może macie rację.

Potem mi się śniło jak widzę go, ale nie boję się, że mnie pozna...

Napisano

Na Twoim miejscu starałbym się nawiązać z nim bliższy kontakt, może on jest Ci w stanie w czymś pomóc :)

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano

Ale ja mialam z nim kontakt, potem sie skonczyl.

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano (edytowane)

Ten sen był tak dawno temu...Sny mogą przepowiadac cos co sie wydarzy za kilka miesięcy, kilkanaście?

Napisano (edytowane)

Powiem z mojego doświadczenia ze niektóre sny sprawdzają się zwłaszcza te z udziałem duchów. Tylko szkoda ze te sny nie mówią tego w prost ...... Sny mogą się sprawdzać po kilku dniach do kilku miesięcy .....

Edytowane przez Joanna2k
Napisano

Moja zmarła babcia ostrzegła mnie we śnie przed śmiercią ojca z ponad 2-tygodniowym wyprzedzeniem. Oczywiście domyśliłem się tego dopiero po tym jak zmarł.

Napisano

No mówią tylko zagadkami lub pojedynczym zdaniem, gestem.....! Szkoda bo można było się przygotować lub uniknąć jakiegoś zdarzenia..... Wiec kaczka_dziwaczka mam nadzieje ze wszystko się wyjaśni na 100% u ciebie......

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano

Ja się obawiam, ze nic z tego snu nic nie wyniknie...

Napisano

Masz prawo tak myśleć ale proponuje ci gdy śni ci się zmarła osoba! Obserwuj swoje i rodziny życie. Pamiętaj ze u duchów gdy zmarły wsiada do jakiegoś pojazdu oznacza to kłótnia i ucieczka w rodzinie i foch. Rury to zalanie przez sąsiada. rozrzucone papiery afera rodzinna. Jednym zdaniem śni ci się dusza to oznacza kłopoty, zmartwienia, podpowiedź co masz zrobić ,zmienić w życiu!

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano

No, ale pisaliscie, że moze zmarła daje mi znak, ze moge ufać itp. Czyli to dobry sen.

Napisano

Tak zgadza się, ale pisze ci też co może się wydarzyć aby nie być zaskoczonym. Przykłady które opisałam ci zdarzyły się u mnie. U ciebie widać jest inaczej. I dzięki Bogu, ciesz się tym. Chciałabym dostać dobrą wiadomość, podpowiedz co możesz zrobić ze swoim życiem......