ivi123 Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Ostatnio mam dylemat: czy mam zmienić lokal na działalność, finanse spadły, konkurencji masę otworzyło się obok... 1.Jaki wpływ sytuacja w pracy ma na mnie- 2 denary - humor zmienny, tak jak 2 denarki, raz sąpieniążki raz nie ma 2.Co nie przynosi mi zadowolenia z pracy, blokady...- XVI Wieża hmmm... owszem, źle się czuję w swoim gabinecie, bo jeszcze robiliśmy go z byłym mężem (mimo, że przemalowałam juz dawno wszystko), sama nie wiem co wieża może znaczyc... 3. Moje relacje z ludźmi, klientami- 6 mieczy- chęć ucieczki od wszystkiego, co odczuwają moi klenci, spadek formy do pracy... 4.Czy warto podnosić kwalifikacje w chwili obecnej- WISIELEC odwrócony- (dziwne bo karty mam w pozycji prostej, a tak się przekręciła)- chyba powinnam otworzyć się na zmiany, a nie siedzieć z tym co mam... 5.Czy decyzja o zmiane lokalu jest słuszna- SPRAWIEDLIWOśĆ- i tutaj nie wiem... myślę, że tak karta podpisywania umów... 6.co mnie czeka jeśli zdecyduję się na zmianę lokalu w ciągu roku- 5 kielichów- nerwy i zdobywanie klientów 7.Na co mam zwrócić uwagę w pracy- 2 miecze- powinnam w końcu podjąć męską decyzję, zamiast odkładać ją w nieskończoność 8. zarobki w ciągu roku po zmianie miejsca- 7 kielichów- chyba poszaleję troszkę, duże wybory 9. Co mam zrobić aby przyciągnąć klientów- 6 DENARÓW- dawanie ibranie, udzielanie rad i pomocy, powinnam zmodernizować swoją działalność co o tym myślicie... proszę o pomoc Cytuj
Trida Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Ostatnio mam dylemat: czy mam zmienić lokal na działalność, finanse spadły, konkurencji masę otworzyło się obok...1.Jaki wpływ sytuacja w pracy ma na mnie- 2 denary chwiejne - jak sama napisałaś. raz są pieniadze, raz ich nie ma 2.Co nie przynosi mi zadowolenia z pracy, blokady...- XVI Wieża wszystko na twojej głowie, się nawarstwia, coraz więcej 'kłopotów' a żaden nie chce 'odejść' 3. Moje relacje z ludźmi, klientami- 6 mieczywidać twoje wycofanie... To jest wyczuwalne, ze nie jesteś zadowolona, ze się nienajlepiej czujesz 4.Czy warto podnosić kwalifikacje w chwili obecnej- WISIELEC odwrócony- (dziwne bo karty mam w pozycji prostej, a tak się przekręciła)- ojej... zdecydowanie tak 5.Czy decyzja o zmiane lokalu jest słuszna- SPRAWIEDLIWOśĆtak, wyczuwam, że bedzie spokojniej 6.co mnie czeka jeśli zdecyduję się na zmianę lokalu w ciągu roku- 5 kielichówno smutek, dodatkowe zobowiazania, załatwianie, widać Twoje zmęczenie, ze będziesz miała dość (sugeruję,. że pierw by Ci sie przydał mały odpoczynek) 7.Na co mam zwrócić uwagę w pracy- 2 miecze-na siebie - nie zaorać się tylko pracowąć 8. zarobki w ciągu roku po zmianie miejsca- 7 kielichów-to, co zarobisz to bedziesz musiała wydac na rachunki etc. bedziesz miała plany, co zrobisz z zarobionymi pieniedzmi ale to bedzie takie 'palcem po wodzie pisane'. 9. Co mam zrobić aby przyciągnąć klientów- 6 DENARÓW zacząć z nimi bardziej wspólpracować, otworzyć się, wprowadzić milszą atmosferę. niech klienci poczują, ze są wazni, że są istotni ale nie tylko dlatego, ze zostawiają u Was swoje pieniądze Cytuj
Kędry Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Kochana - rozwój firmy (inaczej napiszę) SS - " Rosa wczesnego poranka pozdrawia światło dnia" W chili obecnej nastał stan zawieszenia w branży - jeszcze jest bezruch i ciemność nocy (Twoja sytuacja tak mniej więcej teraz wygląda) - powinnaś postawić na świeżość - wprowadzić trochę ruchu i zadziałać - słoneczko powoli będzie wschodziło nad horyzontem (Twoją firmą) - musisz ujrzeć jej sytuację i oceniać faktyczny jej stan nie w ciemności noc (księżyć), kiedy mogą być błędne interpretacje, ale w świetle słońca, kiedy wszystko jest widoczne jak na dłoni. Wyrocznia zachęca do odświeżenia po okresie długiej nocy - może to być zmiana lokalu lub przebranżowienie - nowe początki przed Tobą i nowe inspiracje -działaj masz przychylność losu - Cytuj
ivi123 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 dziękuję... jutro biegam i dowiaduję się o cenę lokali... mam nadzieję, że będzie ok:) Cytuj
Kędry Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Będzie dobrze - czasem trzeba podjąć ryzyko pomimo lęku - świat należy do odważnych - powodzenia Cytuj
emilr Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Ostatnio mam dylemat: czy mam zmienić lokal na działalność, finanse spadły, konkurencji masę otworzyło się obok... 1.Jaki wpływ sytuacja w pracy ma na mnie- 2 denary - jak napisałaś. sama wiesz najlepiej:) Masz dużo wątpliwosci, nie za bardzo wiesz , co robic, wahasz sie 2.Co nie przynosi mi zadowolenia z pracy, blokady...- XVI Wieża - sytuacja, o której piszesz. Ten lokal nie przynosi Ci zadowolenia. świetnie to widać na tej karcie (ja mam rider waite). Ludzie stamtad wylatują. Ty masz ochotę, ale sie wahasz, skoro pytasz. kasa ucieka, klienci uciekają... Nie wiem, czy te ludki same wyskakują z tej wieży, czy nie. 3. Moje relacje z ludźmi, klientami- 6 mieczy- porozumienia chyba nie widać. jakby dwa oddzielne światy. Moze klienci czuja, że Ty masz inne oczekiwanie, oni inne ( 6 den na końcu jako rada). 4.Czy warto podnosić kwalifikacje w chwili obecnej- WISIELEC odwrócony- na pewno tak. Nie wiem jakie jest znaczenie odwróconego Wisielca, ale pierwsza myśl: to przestać wisieć i wziać sie za coś. Wg mnie tak, warto. 5.Czy decyzja o zmiane lokalu jest słuszna- SPRAWIEDLIWOśĆ- tę kartę w odniesieniu do dalszych odbieram jako radę, aby wszystko dokałdnie rozważyc. Niby sprzyja ona reorganizacji i wprowadzaniu zmian, ale dalej jest 5 kiel, 2 mieczy...Chyba musiałabys na spokojnie poszukac odpowiedniego lokalu. Zwracać uwagę na różne kruczki w umowach, czy inne niuanse. Moze powinnaś skorzystać z rady jakiegos radcy prawnego ? 6.co mnie czeka jeśli zdecyduję się na zmianę lokalu w ciągu roku- 5 kielichów- właśnie jakieś niezadowolenie, zawód. Moze trudno bedzie znaleźć cos odpowiedniego, stąd taki nastrój, chwile zwątpienia. 7.Na co mam zwrócić uwagę w pracy- 2 miecze- ja pomyślałam o dokładnym zbadaniu gruntu, np.jak wspomniama wyzej umowa, czy nie ma haków, czy cos Cie nie bedzie ograniczało w danej lokalizacji, sąsiedztwo. Różnie bywa. Sprawdzenie wszystkiego. 8. zarobki w ciągu roku po zmianie miejsca- 7 kielichów- tu nie wiem: takie troche marzenia. Niby na bogato, ale w finansach jakos mało konkretnie. Mnie nie przekonuje. 9. Co mam zrobić aby przyciągnąć klientów- 6 DENARÓW- okazać wiecej zainteresowania, bardziej zadbać, dopieścić. Klienci to lubią. Ogólnie wg mnie warto poszukać lokal na spokojnie. Teraz skupic sie na klientach (6 den). 5 kiel to raczej pełnia szczęścia nie jest, zresztą rada 2 mieczy to: nie błądź po omacku, sciagnij opaske z oczu i dokładnie wszystko sprawdź. I te kielichy w zarobkach... Edytowane 16 Czerwca 2013 przez emilr Cytuj
emilr Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Jeszcze ta 2 mieczy skojarzyła mi sie nie wiem czemu z brakiem miejsca parkingowego: bładzenie, za duzy ruch itp. Mnie to np., skutecznie czasem odstrasza od odwiedzenia danego miejsca Cytuj
ivi123 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Napisano 17 Czerwca 2013 fakt teraz pomyślałam o tym 2 lokalu, kiepskie parkowanie... dziękuję... nie pomyślałam o tym Cytuj
ivi123 Napisano 20 Lipca 2013 Autor Napisano 20 Lipca 2013 Weryfikacja: Nie przenoszę się... odlożyłam to w czasie, jak coś to do większego miasta za jakiś czas . Zastanowiłam się -2 piętro i brak parkingu.... chyba faktycznie lipka... Zastosowałam pozytywne podejście do klienta i parę innych drobiazgów - sytuacja się poprawiła Planuję zmianę wystroju, może klienci to też odczują... Dziękuję za pomoc w interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi