Skocz do zawartości

Z ciekawosci - przyszly partner - INO Z CIEKAWOSCI :P

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A co... :) Nie planuje nic... ale zobaczyc mozna.

1. gdzie spotkam przyszłego partnera - As Bulaw + Krolowa Bulaw ---> III Cesarzowa, HB I Mag

Nie wiem, skojarzylo mi sie, ze As Bulaw wskazuje juz na cos, co juz jest. Takze tak, jakbym go juz znala.

Ewentualnie spadnie na mnie jak kaczka z helikoptera... (nie pytajcie, co kaczka robi w helikopterze, ale widze, jak leci... prosto na glowe mnie)...

2. Jaki charakter będzie posiadać partner - 6 Bulaw

Konkretny, umie dzialac, pewny swego, zdecydowany.

3.co nas połączy - 3 Bulaw + 6 Monet ---> XIX Slonce, HB IX Eremita

Pomaganie sobie, wspieranie siebie i przyjazn.

4.w jakich oolicznościach go spotkam - 9 Kielichow + VI Kochankowie ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Nie wiem. Tu nic nie przychodzi mi do glowy w kontekscie tego tematu. Przykro mi. Totalne zacmienie.

5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - 10 Monet + 6 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Tu ewidentnie ktos, kogo juz znam. 6 Kielichow, Umiarkowanie, Wieza... wskazuja na kogos, kogo znam, z kim laczy mnie dobra znajomosc i ewentualnie na zburzenie pewnych ram na przyszlosc. Ale tu nikogo nowego nie widac. Wg mojego odczucia. Moze ktos widzi wiecej.

6.Jakich mężczyzn unikać - Rycerz Mieczy + V Papiez ---> XII Wisielec, HB V Papiez

Chaotycznych, klotliwych, w typie mojego meza.

7.Jak powinnam się zachowywać - Paz Bulaw + 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IV Cesarz

Normalnie, nie spinac sie jakos, ale i nie szalec. Rozwaznie, ale nie sztywno.

8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - Krol Monet + VIII Sprawiedliwosc ---> V Papiez, HB VIII Sprawiedliwosc

Na Monetowego. I gadki z nim.

9.Co chcę w związku otrzymać - 8 Bulaw + As Kielichow ---> XIX Slonce, HB IX Eremita

Zeby sie cos konkretnego dzialo i chce po prostu zeby cos istnialo... rzeczywiscie a nie tylko w ramach chciejstwa.

• Moderator
Napisano

1. Królowa buław często kojarzy się z estradą, as buław to karta ogólnie działania, więc może to być jakiś pokaz, albo coś związane z czymś pięknym, może jakiś kurort, może jakieś wakacje, może jakiś koncert, może jakiś piknik...

2. 6 buław to karta zwycięstwa, więc powinien to być facet, który ma jasne cele w życiu, jest uparty i je realizuje, konsekwentny i wytrwały w działaniu, skuteczny

3. 3 buław to karta planowania, wybiegania w przyszłość... 6 denarów to pomoc, ale też transakcje, może po prostu połączy was jakiś wspólny plan, może projekt, może wyjazd

4. 9 pucharów to są różnego rodzaju wystawy (grubiutki pan siedzi i chwali sie swoimi pucharami), kochankowie to też miejsca, gdzie przychodzi dużo ludzi, gdzie przychodzi się parami

5. 10 monet to karta sukcesu materialnego, stabilności, rodzinnego domu, 6 kielichów to mogą być starzy znajomi... więc zwracaj uwagę na tych, których już znasz

6. Nerwusów i zajętych

7. Paź buław to karta trochę takiego szaleństwa, 4 buław to też zabawa, więc raczej powinnaś być otwarta i skłonna na jakieś małe szaleństwa

8. Król monet to przedsiębiorca, bankier, Sprawiedliwość to urzędy - czyli wszędzie tam, gdzie będziesz korzystała z pomocy jakiegoś dobrze sytuowanego faceta którego już znasz

9. 8 buław to karta efemeryczna, as pucharów to miłość po prostu, więc chcesz szybko otrzymać po prostu uczucie

• Lubię to! 1
Napisano

Kochana jak się tylko lepiej poczuje to ci kochana rozpisze. Fajne karty ogolnie.

Napisano

Dzieki Arbogascie... :bukiet: Swietna interpretacja. Wczytuje sie w nia jeszcze dokladnie.

Selenitku... :bukiet: . Napiszesz, jak bedzie miala mozliwosc i czas... :)

Napisano
1. gdzie spotkam przyszłego partnera - As Bulaw + Krolowa Bulaw ---> III Cesarzowa, HB I Mag

a dla mnie to bedzie calkiem nowa znajomosc taka 'przypadkowa'. I smiem twierdzic, ze na pczoatku bedzie mega wielkie wow. Kaczka z helikotera to takie wow - niespodziewane, nagłe etc :D

dynamika, bedzie sie działo :) nie ebdziesz sie nudziła :)

dogadacie sie, oj dogadacie. Wyczuwam wspole pasje, wiele tematów do rozmów. Bedziecie potrafili sie ze soba smiac i płakać (podsuma)

4.w jakich oolicznościach go spotkam - 9 Kielichow + VI Kochankowie ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie
a ja stawiam na zakrapiana impreze :)

5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - 10 Monet + 6 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan
no bym powiedziała, ze stary znajom,y, z którym sie dawno nie widziałas

6.Jakich mężczyzn unikać - Rycerz Mieczy + V Papiez ---> XII Wisielec, HB V Papiez
Tych, co skacza z kwiatka na kwiatek i taki - przerost formy nad trescia (duzo gadaja, mało robia, musisz taka 'srednia' znaleźć :)

7.Jak powinnam się zachowywać - Paz Bulaw + 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IV Cesarz
daj się ponieść emocjom ;) niech się dzieje wola nieba :D

8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - Krol Monet + VIII Sprawiedliwosc ---> V Papiez, HB VIII Sprawiedliwosc
tutaj niestety brak koncepcji

9.Co chcę w związku otrzymać - 8 Bulaw + As Kielichow ---> XIX Slonce, HB IX Eremita
cos ma sie dziac ale jednoczesnie z uczucie. Ma wszystko byc wywazone (gdyby AM byłby w podu\mach to smiem twierdzic, ze wyszła by 6 kielichów.)
Napisano

Dzieki Tridus... :bukiet: Racja... niech sie dzieje wola nieba... :hahahaha: i czekamy na kaczke z helikoptera... :hahahaha::udusic::26::samba:

• Maestro
Napisano

Na potańcówce, albo idąc po zakupy,w każdym razie w miejscu, gdzie będziesz widoczna i w ruchu (np. na zakupach, będziesz mierzyła ciuchy i przystojny właściciel sklepu pomoże Ci w ich doborze, przy okazji dając rabat;))

Męzczyzna pewny siebie, człowiek sukcesu,wiedzący czego chce i czego pragnie,przedsiębiorczy,energiczny,zaradny

pomoc, no bo wiesz da Ci rabat,TY się uroczo uśmiechniesz, delikatnie poflirtujesz ...:) A tak na serio,to będziecie mieć podobne priorytety i oczekiwania od życia:)

w momencie, gdy będziesz czuła się radosna i zadowolona z zycia

Na majętnych, zadbanych, ułożonych zyciowo i przede wszystkim albo na takich, jakich znasz, albo na taki typ, jaki Ty już znasz i jakby to ująć,żeby precyzyjnie i czytelnie wyrazić myśl - na takich, jakich obraz nosisz w swojej glowie, tzn. szukac faceta, o cechach, które uznajesz za wiodące, które są dla Ciebie ważne

Nerwowych, narwanych, choleryków, którzy nagadają, wściekną się i na egoistów, a także na starych kawalerów (jakoś Kapłan kojarzy mi się ze starym kawalerem, który siedzi w domu w kapciach przed telewizorem, z pilotem w ręku, pije herbate i ogląda program publicystyczny;)

bądź soba i tyle:)))

Na to,aby byc rozważną i przede wszystkim nie wychodzić przed orkiestrę;)

chcesz,żeby sie zaczęło dziać,żeby było slonecznie, radośnie i uczuciowo:)

Napisano

Dzieki Inezko... :bukiet:

Ten stary kawaler w kapciach... rozwalil mnie na dobre... :D

Napisano

oczywiście sobie zglapię rozkładzik :P

do spotkania mogło już dojść albo niebawem dojdzie, podczas spaceru na świeżym powietrzu w ciepły i słoneczny dzień

Pan mocno uziemiony i twardo stąpający po ziemi, będzie bardzo pewny siebie, rzucający się w oczy, górujący nad resztą

oboje będzie na etapie, gdzie jedyne co brakuje do szczęścia to ta druga połowa (Eremita), połączy Was przyjaźń, wspólne zainteresowania (np. upodobania do spacerów, wycieczek, wyjazdów)

4.w jakich okolicznościach go spotkam - 9 Kielichow + VI Kochankowie ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

tutaj chyba karty pokazały moment, kiedy osiągniesz wewnętrzny spokój, kiedy uporządkujesz swoje emocje związane z przeszłością, kiedy poczujesz się spełniona tu i teraz jako jednostka, wtedy poznasz Tego Pana :)

na mężczyzn otwartych na nowe znajomości, którzy kierują się podobnymi wartościami jak Ty, mają podobne zainteresowania, ale też przeszli podobną drogę (czyli np. rozwód)

pyskatych i niesłownych, którzy obiecują gruszki na wierzbie, a w rezultacie dbają o swoją wygodę i spełnianie swoich zaścianek; Kapłan to typ faceta bezkompromisowego, który ma już pewne patrzenie na świat i ani myśli tego zmieniać, przy Rycerzu to jeszcze bardziej samolubny typ

być sobą przede wszystkim, od czasu do czasu wyjść z inicjatywą przy poznaniu kogoś nowego, ale oceniać go sprawiedliwie i realnie

na ewentualne podejście do założenia rodziny (Małżeństwa) z każdym facetem jakiego poznajesz i jakiego chcesz "zostawić" w swoim życiu; tutaj na pierwszy plan wysuwa się mężczyzna dbający o zabezpieczenie finansowe (Monetowy), ale także partner na dobre i na złe (Sprawka), kierujący się swoimi zasadami (Kapłan), ale biorący pod uwagę zdanie drugiej strony (Sprawka)

chciałabyś, żeby dużo się działo, przede wszystkim liczysz na dynamizm, rozwój, namiętność i wspólne pasje oraz uczucie

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki ogromne Baamisjanko... :bukiet:

Swietna interpretacja i mnostwo sie zgadza... Poczytam sobie dokladniej.. dzieki... :)

Napisano

Możesz go poznać w miejscach związanych z ruchem - związanych z z elegancją i dobrym smakiem - nie tuzinkowe będzie to miejsce (może w jakimś salonie wróżb - ten mag)

Stabilny, energiczny pewny siebie pan, który wie czego chce w życiu i który również wie jak to zdobyć

Podobne doświadczenia, jakieś akacje pomocowe, wymiana poglądów- będziecie się dobrze czuć w swoim towarzystwie -

gdy będziesz zadowolona z siebie, z sytuacji w której się znajdujesz - spokojna emocjonalnie

na prawdziwych MĘŻCZYZN - stabilnych, poukładanych, którzy wiedzą na czym ich rola polega - spokojnych, ale kiedy trzeba to umiejących zawalczyć o swoje i elastycznych - którzy nie siedzą cały czas w swoich, skostniałych schematach.

Wybuchowych i takich wszystko najlepiej wiedzących

spokojnie - pokazać się jako stabilna kobieta, która umie zatroszczyć się o swoje

Na szczerość, pracowitość i zasady - jeśli chodzi o pana - a jeśli chodzi o CIebie - to o trzeźwą ocenę całej sytuacji

Miłość, namiętność, przyjaźń i wsparcie w trudnych chwilach

• Lubię to! 1
Napisano

Z rozkładu sama skorzystałam :)

Gdzieś blisko natury, w parku, ewentualnie w sklepie 24h, galeria handlowa.

Pan w typie zdobywcy, często pokazuje mi Panów na motocyklu. Osoba która często jest w centrum uwagi.

Sklep w którym robicie zakupy. Sklep kojarzy mi się z galerią.

4.w jakich okolicznościach go spotkam - 9 Kielichow + VI Kochankowie ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Będziesz wybierała jakiś ładny przedmiot może do domu...Pan pomoże dokonać wyboru

Heheh tak mi się skojarzyła na mężczyzn przy wazonach w sklepie z przedmiotami do domu :)

Porywczych, konfliktowych, którzy uwielbiają moralizować, ale sami nie koniecznie się do tego stosują.

Dać panu szanse, zachowywać się swobodnie, przyjacielsko.

Na to jakim jest mężczyzną, czy jest kulturalny, jakie wartości są dla mnie najważniejsze, jakie ma zasady, czy jest zrównoważony i rzeczowy oraz stabilny życiowo.

chcesz się zakochać i poczuć, że żyjesz :)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje zakretko23... :bukiet:

Duzo prawdy jest w Twojej interpretacji. :)

Napisano

hmm na placu zabaw, park na wosne/jesien

taki, ze lubie zawsze dazyc do wyznaczonego celu

może jakies interesy i wspólne pasje

tu mam problem okoliczności a wcześniej gdzie - to dość podobne ale mozlwie, ze wówczas kiedy będziesz wolna formalnie i będziesz gotowa na relacje, na namiętny szalony romans

takich co mają już ustabilizowaną pozycje ale potrafiący kochac bez warunkowo.

porywczych i nieszczerych oraz żonatych

powiedzieć od razu, ze masz dzieci, ze lubisz swoje spokojne zycie itp., ze nie interesują cie chwilowe sprawy tylko coś stałego

na to czy ma uregulowane sprawy (np. czy nie jest żonaty, czy się rozwiódł, czy nie ma problemów prawnych itp., zamknięta przeszłość)

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki Selenitku... :bukiet: No ja mam zawsze zwyczaj, ze nie ukrywam, zem dzieciata... :)

Dzieki za interprete... piekna jest :)

Napisano (edytowane)
A co... :) Nie planuje nic... ale zobaczyc mozna.

Istnieje mozliwosc,ze juz znasz tego Pana.Spotkasz go w szkole u corki,bedziecie tam cos organizowac.

"]2. Jaki charakter będzie posiadać partner - 6 BulawJest osoba lojalna,kolezenska z dobra doza intuicji.Pan,ktory lubi przewodzic i wygrywac.

Jest ambitny i chetnie przyjmuje zadania zyciowe aby sie z nimi zmierzyc.Nie cierpi nudy

i zastoju.

Bedziecie miec duzo wspolnych tematow i zainteresowan jak i rowniez z pozycji zawodowej

podobne zapatrywania.

Przesladuje mnie mysl(wrecz widze was razem),ze bedzie to impreza harytatywna na ktorej bedziecie sprzedawac(nie wiem co)

moze ciasto domowe a pieniazki przeznaczycie na wycieczke dla dzieci......itp

Mezczyzn bogatych wewnetrznie,energicznych przedsiebiorczych,potrafiacych zabezpieczyc rodzine,z pozytywna

motywacjado zycia,i rodzinnych.

Bawidamkow,ktorzy duzo gadaja a nic nie robia.Zalamanych umiacych sie dobrze maskowac.Przede wszystkim z uregulowana

sytuacje rodzinna(zaden rozwod w toku...itd lub jeszcze lepiej ja sie rozwide dla ciebie ...).

Badz soba,rozsadna,sprawiedliwa,pelna humoru....:-))

Przede wszystkim badz sprawiedliwa dla niego i dla siebie rowniez.

9.Co chcę w związku otrzymać - 8 Bulaw + As Kielichow ---> XIX Slonce, HB IX Eremita Szukasz madrej,uczciwej milosci,radosci aby twoje zycie nabralo barw.

Abys poczula sie nareszcie jak gdyba,ktos odebral ci ciezar ktory do tej pory sama

musisz niesc.""Red Bul wypozycza skrzydla"":serduszka:

Aby On szedl razem z toba przez zycie a nie tylko obok.

Edytowane przez slawa
  • Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje slawo :bukiet: Bardzo trafna interpretacja... Wiele punktow sie zgadza bardzo :)

Napisano

A mnie się wydaje, że Wy się wręcz całkiem dobrze znacie… buławowa to przyjaciółka…

2. Jaki charakter będzie posiadać partner - 6 Bulaw – zdecydowany, wiedzący dokąd zmierza i czego chce, pewny siebie, motywujący do działania

Pomaganie sobie, wspieranie siebie i przyjazn. – bardzo ładna wymiana…:-) jest równowaga, jest dawanie i branie, pięknie:-)

4.w jakich oolicznościach go spotkam - 9 Kielichow + VI Kochankowie ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie – to tak jakbyś miała etap bycia na rozdrożu, co robić, gdzie iść i wtedy on się bardziej wyklaruje

rodzinnych albo związanych z Twoją rodziną i przeszłością….

Chaotycznych, klotliwych, w typie mojego meza. – despotycznych…..

Normalnie, nie spinac sie jakos, ale i nie szalec. Rozwaznie, ale nie sztywno. – być sobą, to proste

8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - Krol Monet + VIII Sprawiedliwosc ---> V Papiez, HB VIII Sprawiedliwosc – na relację z mężczyzną i sprawy sądowe, być ostrożną i nie stracić niczego z oczu

9.Co chcę w związku otrzymać - 8 Bulaw + As Kielichow ---> XIX Slonce, HB IX Eremita – chcesz się zakochać:hahahaha: i to co ważne, żeby ta miłość nie była dziecięca, a na wysokim poziomie.... i taka będzie:-)

Ogólnie bardzo ładne karty:-)

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki Iwus kochana... Powiem Ci, ze dalas mi troche do myslenia... hmm... Dzieki Ci... :bukiet:

Gość Daffne
Napisano

myślę, że w miejscu, gdzie będziesz podejmować jakąś aktywność coś załatwiać. Może to być cokolwiek, ale poza domem w takiej sytuacji spotkasz Pana, który wyda Ci sie atrakcyjny:)

Będzie energiczny, pewny siebie i czarujący o osobowości, która łatwo się nie poddaje jeśli czegoś pragnie.

z początku połączyć Was rozmowa podczas spotkania, a później kontynuacja i dalsze rozmowy dające Wam zadowolenie.

może gdzieś nad wodą albo na basenie, w kazdym razie będziesz wypoczywać, możesz być dosć kuso ubrana co Pana przyciągnie :))

stabilnych i ciepłych, sympatycznych mężczyzn, ktorzy potrafią dać ukojenie i poczuice bezpieczeństwa swoją postawą życiową

unikać egoistów skupionych na sobie, którzy uparcie zmierzają do tego co sobie zaplanują, nawet jesli Tobie to nie odpowiada. Ktoś taki może bywać natarczywy, "krzykliwy", przy kim nie czujemy sie dobrze i pewnie.

powinnaś wykazać się spontanicznością kiedy Pan zagada, być otwartą i radosną, a reszta sama się potoczy w sposób naturalny.

na byłego, który może w jakiś sposób domagać się...swoich praw...albo raczej zachowania Ciebie dla siebie...taki pies ogrodnika

pragniesz by działo sie intensywnie, namiętnie i z uczuciem. Pragniesz szczęścia, spontaniczności i radości. Lato sprzyja więc warto mieć oczy otwarte :)))

Napisano

Laski a ja mam pytanie dlaczego rozkład się nie zaczyna czy w ogóle ten partner będzie??? ;)))