Farfalla209 Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Rozważałam ostatnio co chcę robić w życiu i na jakie studia iść, czy tą Azję Wschodnią, czy Psychologię i w końcu mi się wyklarowało, że psychologia. Więc wyciągnęłam karty z ciekawości co tam zobaczę wobec tej decyzji. Studiowanie psychologii w tym roku: Papież V . Mag I . 7 Denarów -> Mag I No wygląda na to, że w końcu nadszedł ten czas! Chyba bardziej sprzyjające karty nie mogły wyjść . Tylko zastanawiam się czemu poprzednio takie dziwne karty ( Kapłanka II . Diabeł XV (O) . Cesarzowa III (O) -> Sąd ostateczny XX ) na to wyszły, ale może się pokazało wtedy moje zamieszanie wewnętrzne i nie zapowiadało się wtedy jeszcze na to bym była w stanie być wytrwała w tym postanowieniu . Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 A ja uwazam, ze to jeszcze nie czas. Moze sie przeciagnac lub nawet zrezygnujesz z nich na rzecz czegos innego. 7 Monet to jak dla mnie rezygnacja albo po prostu cierpliwosc. Mag chce i dziala, ale w polaczeniu z 7 Monet moze to znaczyc, ze albo bedziesz pchala te sprawe pomimo przeciwnosc losu i na pozniej, albo podejmiesz inne zupelnie dzialania. Podsum HB to XIII Smierc i IV Cesarz. Tak jakby tu mial sie narodzic jeszcze inny pomysl. Cytuj
Farfalla209 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 O no proszę.. Dzięki za interpretację. więc może jednak nie tak optymistycznie, ale mocno to czuję w sercu teraz, żeby iść. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Probuj. To az i tylko karty. Ty kreujesz swoja rzeczywistosc. Cytuj
Trida Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Uwazam podobnie jak Sacral - to nie ten czas. 7 denarów to dojrzewanie, powolny postep ale jednocześnie zbieranie plonów. Papież to dla mnie takie zastanowienie, Mag działanie, owszem i nauka ale patrząc na 7 den to mozliwem, ze poczekasz jeszcze troche, Mag sprawi, ze 'coś' Ci wypadnie. Cytuj
slawa Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 mam takie wrazenie,ze Sacral ma racje. 7 Denarow posiada rowniez nazwe "Wladczyni Niepelnego Sukcesu" a Mag dla mnie to taki czarus. Cytuj
Farfalla209 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 Hmm no tak, ale jednak Kapłan to jest karta stricte związana z wiedzą i zdobywaniem jej, zdobywaniem mądrości, stopnia naukowego . A ta 7 denarów jest na 3 miejscu więc widzę ją bardziej jako ostrzeżenie niż faktyczne zagrożenie wobec tak mocno optymistycznych kart jak Papież i Mag . Ale może po prostu patrzę przez swoje własne filtry i oczekiwania, czas zweryfikuje . Cytuj
Trida Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 "Wladczyni Niepelnego Sukcesu" sukcesu, na który trzeba poczekać (wg mnie). Coś owszem - zostało wprawione w ruch ale trzeba na to cierpliwości (na większosci kart pokazana jest osoba siedząca przy łące - więc zasiała i czeka na żniwa - i się ich doczeka. Cierpliwość odgrywa, wg mnie, przy tej karcie pierwsze skrzypce) Cytuj
Trida Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Papież to zamyślenie, kontemplacja etc ojjj okaze sie jak bedzie Tarot to nie wyrocznia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi