Skocz do zawartości

Wyprowadzka od chłopaka w najbliższych miesiącach (powiedzmy 3)

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Paź Denarów . Mag I . Król Pucharów

Jestem absolutnie confused. Nie wiem jak to rozumieć, może że tym Królem Pucharów i Magiem jest mój chłopak i nie ma powodów do wyprowadzki i będzie love again? Czy może, że pojawi się ktoś nowy... A ten Paź Denarów kojarzy mi się ze mną-studentką, ale nie wiem.

• Maestro
Napisano

A jak brzmi pytanie zadane kartom? Tak w ciemno, to chlopak nie bedzie chciał, żebys sie wyprowadziła, co więcej będzie Ciebie zatrzymywał..

Napisano

Hehe... chyba, ze wpadniesz i bedziecie musieli dalej ze soba mieszkac. Paziu Monet (inaczej Ksiezniczka Monet) to takze Ciezarowka.

Wtedy jest duzo powodow, aby dzialac... ;) i kobiety w swiat nie puscic.

Ewentualnie tak sie do siebie zblizycie, ze tak czy inaczej chlopak Cie po dobroci puscic nie zechce.

Napisano

Sacral tego się trochę obawiam, okres mi się spóźnia już z tydzień :). Pytanie czy się wyprowadzę i czy warto teraz

Napisano

Tak, czy dojdzie do wyprowadzki teraz w ciągu najbliższych miesięcy i czy warto. Być może nie powinnam takich łączonych pytań zadawać, nie wiem :).

A co do ciężarówkowania to w rozkładzie na czerwiec w Uczuciach mam Głupca.. :D co też może wskazywać na bejbi. Wczoraj zapytałam o tą ciąże i mi wyszło 7 buław odwrócone, diabeł i księżyc, w podsumowaniu księżyc. Podobno księżyc to ciąża nieujawniona, nieplanowana, o której jeszcze nie wiemy, ale mi się kojarzy bardziej z okresem niż z ciążą. Zrobiłam test i póki co nie ma :). Więc się zobaczy :D.