Skocz do zawartości

Znajomość z panem do 3 miesięcy :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Zapytałam o rozwój znajomości do 3 miesięcy z nowo poznanym wczoraj na weselu panem :) Zostałam zaproszona przez kolegę, a panowie razem pracują :) Ot tak, znów przez tę kobiecą ciekawość :D

To jest: 8 Buław - Coś się ruszyło, zaczęło... Może wkrótce będzie jakiś kolejny ruch...

To dochodzi do tego: As Denarów - Szansa na znajomość...

To będzie rozpoznane: Świat (odpowiedź), tło: 5 Buław, Cesarzowa => Rydwan - Może poszerzę krąg znajomych...nowe kontakty towarzyskie wniosą więcej ruchu niż dotychczas...

To będzie wyczuwane: 2 Buław (odpowiedź), tło: 10 Buław, Królowa Buław, As Buław, Umiarkowanie => Rydwan - Przyglądanie się sobie, chęć działania, ale będziemy chyba zbytnio przytłoczeni sytuacją... Będę przyciągać uwagę pana ;)

To odchodzi: Głupiec - Pierwsze koty za płoty :D

To nadchodzi: 10 Denarów (odpowiedź), tło: Sąd, Wisielec, 2 Kielichów => Sąd - Miłe spotkania, zmiana relacji o 180' w porównaniu do tego, co jest teraz... Będzie się miło gadać.

Tak widzi to pan: Rycerz Denarów - Pan chciałby tę znajomość rozwijać, jest nastawiony przyjacielsko.

Otoczenie: 7 Mieczy - Hm, może trzeba się wykazać sprytem, by coś zaaranżować ;)

Obawy/ nadzieje pana: 5 Mieczy - Pan obawia się, że jego zamiary nie wypalą...że napotkają na opór z mojej strony...

Do tego to prowadzi: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Denarów, 9 Mieczy, Paź Buław => Mag - Chyba będę się ciut izolować... Widać, że coś będzie zaprzątać mi myśli...będę chciała skupić się na bardziej przyziemnych sprawach ;)

Jak to widzicie?

Dziękuję z góry za pomysły :usmiech:

Pozdrawiam,

Maddie

Napisano
Zapytałam o rozwój znajomości do 3 miesięcy z nowo poznanym wczoraj na weselu panem :) Zostałam zaproszona przez kolegę, a panowie razem pracują :) Ot tak, znów przez tę kobiecą ciekawość :D
cos ciekawska jestes hehe :P

To jest: 8 Buław

ciekawość znajomości, ruch, zainteresowanie, chęć spotkania

To dochodzi do tego: As Denarów
bierne przyglądanie się i planowanie :D on juz ma scenariusz w głowie koleżanko :) zapoznanie macie za sobą :D

To będzie rozpoznane: Świat (odpowiedź), tło: 5 Buław, Cesarzowa => Rydwan
będzie Wam sie dobrze gadało, i w ogóle pokrewieństwo dusz bez mała ;) na pcozatku Ty mozesz byc sceptycznie nastawiona, ostrożnie podchodzić ale w rydwanie widze, ze i tak polecicie :P

To będzie wyczuwane: 2 Buław (odpowiedź), tło: 10 Buław, Królowa Buław, As Buław, Umiarkowanie => Rydwan -

no to, ze dobrze sie dogadujecie :) będą wzloty i upadki miedzy Wami, duzo bedzie inicjowanego przez Ciebie, bo Pan nie do konca jest ciebie pewny (tak mi sie wydaje)

To odchodzi: Głupiec

pierwsze wrażenie zrobione więc idziemy dalej :)

To nadchodzi: 10 Denarów (odpowiedź), tło: Sąd, Wisielec, 2 Kielichów => Sąd

rozmowy, dobra zabawa, randki, może pewne zmiany :>?

Tak widzi to pan: Rycerz Denarów -
chce powoli, porozmawiać, cos trwalszego. Na pewno nie bedzie to, z jego strony, znajomosć 'na jeden raz'

Otoczenie: 7 Mieczy -
nie mam koncepcji (nigdy nie rozumiem tego pytania, czy chodzi o otoczenie - podejscie ludzi czy otoczenie Waszej relacji)

Obawy/ nadzieje pana: 5 Mieczy
no, ze Ty to tak niekoniecznie bedziesz chciała

Do tego to prowadzi: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Denarów, 9 Mieczy, Paź Buław => Mag -
jakos chleba z tej maki nie widze niestety :/ znajomosc i owszem, ale pan moze nie zaspokoic twoich potrzeb rozmowy, intelektualnych... Widze tez twoje skupienie na fuinansach bardziej
  • Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Trida, mówisz, że pan ma już plan? O, kurka. :zeby_na: Kładłam karty z takim nastawieniem, że to zapewne jednorazowe spotkanie, jak to na weselach, ale karty pokazują jednak co innego :) Będę weryfikować :icon_cool:

Dzięki :usmiech::bukiet:

EDIT: Oj, ja jestem strasznie ciekawska :)))

Edytowane przez maddie88
  • Maestro
Napisano

To jest: 8 Buław - wzajemne kontakty, rozmowy,ogólnie rozruch

To dochodzi do tego: As Denarów - jest spora szansa na rozwój tego co się rozpoczęło

To będzie rozpoznane: Świat (odpowiedź), tło: 5 Buław, Cesarzowa => Rydwan - myslę,że on się otworzy na rozwój relacji,widać jego zabiegi o Ciebie,albo pojawią sie konkurenci (mi 5 buław zawsze pokazuje kilku facetów wokół kobiety - sprawdzone wielokrotnie)

To będzie wyczuwane: 2 Buław (odpowiedź), tło: 10 Buław, Królowa Buław, As Buław, Umiarkowanie => Rydwan - on będzie Ciebie miał na oku, ale chyba będzie się troche obawiał wykazania inicjatywy, raczej poczeka na gest z Twojej strony

To odchodzi: Głupiec - zapoznanie się

To nadchodzi: 10 Denarów (odpowiedź), tło: Sąd, Wisielec, 2 Kielichów => Sąd fajna relacja,przyjacielska, sporo kontaktów, zwrot jak piszesz o 180 stopni, spotkania,może randki,ogólnie zbliżenie się do siebie

Tak widzi to pan: Rycerz Denarów - to facet uparty, z zasadami, on chciałby powoli dojść do celu

Otoczenie: 7 Mieczy - uważaj na plotki, mktoś może być nieszczery,może Wam nie sprzyjać

Obawy/ nadzieje pana: 5 Mieczy - on się boi, że to będzie takie pyrrusowe zwycięstwo,niby się zbliżycie,ale Ty nie będziesz chciała wejść głębiej

Do tego to prowadzi: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Denarów, 9 Mieczy, Paź Buław => Mag - ta relacja będzie istniała, ale możliwe, że TY jednak odcxujesz jakieś wyrzuty sumienia, możliwe, że te plotki w otoczeniu będą dla Ciebie o tyle niemiłe, że postanowisz przystopować nieco te relację

• Lubię to! 1
Napisano
To jest: 8 Buław - wzajemne kontakty, rozmowy,ogólnie rozruch

To dochodzi do tego: As Denarów - jest spora szansa na rozwój tego co się rozpoczęło

To będzie rozpoznane: Świat (odpowiedź), tło: 5 Buław, Cesarzowa => Rydwan - myslę,że on się otworzy na rozwój relacji,widać jego zabiegi o Ciebie,albo pojawią sie konkurenci (mi 5 buław zawsze pokazuje kilku facetów wokół kobiety - sprawdzone wielokrotnie)

To będzie wyczuwane: 2 Buław (odpowiedź), tło: 10 Buław, Królowa Buław, As Buław, Umiarkowanie => Rydwan - on będzie Ciebie miał na oku, ale chyba będzie się troche obawiał wykazania inicjatywy, raczej poczeka na gest z Twojej strony

To odchodzi: Głupiec - zapoznanie się

To nadchodzi: 10 Denarów (odpowiedź), tło: Sąd, Wisielec, 2 Kielichów => Sąd fajna relacja,przyjacielska, sporo kontaktów, zwrot jak piszesz o 180 stopni, spotkania,może randki,ogólnie zbliżenie się do siebie

Tak widzi to pan: Rycerz Denarów - to facet uparty, z zasadami, on chciałby powoli dojść do celu

Otoczenie: 7 Mieczy - uważaj na plotki, mktoś może być nieszczery,może Wam nie sprzyjać

Obawy/ nadzieje pana: 5 Mieczy - on się boi, że to będzie takie pyrrusowe zwycięstwo,niby się zbliżycie,ale Ty nie będziesz chciała wejść głębiej

Do tego to prowadzi: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Denarów, 9 Mieczy, Paź Buław => Mag - ta relacja będzie istniała, ale możliwe, że TY jednak odcxujesz jakieś wyrzuty sumienia, możliwe, że te plotki w otoczeniu będą dla Ciebie o tyle niemiłe, że postanowisz przystopować nieco te relację

Zwróciłaś uwagę na plotki... Środowisko jest dosyć bliskie sobie, pracują razem, są dobrymi znajomymi...było to wesela córki szefa pana, który mnie zaprosił...więc też tak trochę...no niefajnie do końca, bo w pracy może coś krążyć, mój znajomy może też niekoniecznie chętnie być w coś wplątany...eh... Ja to mam zawsze jakieś ciekawe przypadki :)

Dziękuję, Inez :buziak::uscisk::kwiatek:

Napisano

To jest: 8 Buław - iskrzy i to dość dobrze - energia buzuje jak wulkan

To dochodzi do tego: As Denarów - solidny fundament pod to co się rozpoczęło -

To będzie rozpoznane: Świat (odpowiedź), tło: 5 Buław, Cesarzowa => Rydwan -

widać tu otwarcie - chęć kontynuacji i zabiegi pana wobec Twojej osoby

To będzie wyczuwane: 2 Buław (odpowiedź), tło: 10 Buław, Królowa Buław, As Buław, Umiarkowanie => Rydwan -

Pan będzie się dyskretnie kontrolować sytuację - będzie chciał zadziałać - ale w tym umiarkowaniu będzie z tym zwlekał

To odchodzi: Głupiec - początek znajomości

To nadchodzi: 10 Denarów (odpowiedź), tło: Sąd, Wisielec, 2 Kielichów => Sąd - liczne miłe kontakty, spotkania - ogólnie chęć nawiązania bliższej relacji

Tak widzi to pan: Rycerz Denarów - będzie z uporem i konsekwentnie dążył do celu - ale spokojnie bez szaleństw

Otoczenie: 7 Mieczy - mogą się pojawić jakieś niejasności - niedomówienia - jakaś nadinterpretacja

Obawy/ nadzieje pana: 5 Mieczy - chciałby i boi się, że może będzie musiał się wycofać, że nic z tego dalej nie będzie

Do tego to prowadzi: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Denarów, 9 Mieczy, Paź Buław => Mag -

będziesz czuła napięcie emocjonalne - relacja może zaistnieć ,ale nie będziesz odczuwać jakieś większej radosci - co Cię będzie gnębiło, odbierało chęć do pogłębiania znajomości

• Lubię to! 1
Napisano
To jest: 8 Buław - iskrzy i to dość dobrze - energia buzuje jak wulkan

To dochodzi do tego: As Denarów - solidny fundament pod to co się rozpoczęło -

To będzie rozpoznane: Świat (odpowiedź), tło: 5 Buław, Cesarzowa => Rydwan -

widać tu otwarcie - chęć kontynuacji i zabiegi pana wobec Twojej osoby

Pan będzie się dyskretnie kontrolować sytuację - będzie chciał zadziałać - ale w tym umiarkowaniu będzie z tym zwlekał

To odchodzi: Głupiec - początek znajomości

To nadchodzi: 10 Denarów (odpowiedź), tło: Sąd, Wisielec, 2 Kielichów => Sąd - liczne miłe kontakty, spotkania - ogólnie chęć nawiązania bliższej relacji

Tak widzi to pan: Rycerz Denarów - będzie z uporem i konsekwentnie dążył do celu - ale spokojnie bez szaleństw

Otoczenie: 7 Mieczy - mogą się pojawić jakieś niejasności - niedomówienia - jakaś nadinterpretacja

Obawy/ nadzieje pana: 5 Mieczy - chciałby i boi się, że może będzie musiał się wycofać, że nic z tego dalej nie będzie

będziesz czuła napięcie emocjonalne - relacja może zaistnieć ,ale nie będziesz odczuwać jakieś większej radosci - co Cię będzie gnębiło, odbierało chęć do pogłębiania znajomości

Tak jest, energia buzuje... Wyczuwamy oboje, że jest jakieś zainteresowanie, no ale...to się chyba szybko wypali...ja mam jakieś mieszane uczucia, samej trudno jest mi wyjaśnić, skąd się biorą... Może nie chcę za bardzo wchodzić w to środowisko...bo to w końcu rodzina szefa znajomego... Aaaa! Nie będę przejmować się na zapas ;)

Dziękuję, Kędry :uscisk::buziak:

Napisano

wg mnie facet ma partnerkę z tobą li tylko koleżeństwo jeśli w ogóle cokolwiek

a ty sie z kimś niedawno rozstałaś?

Napisano

Z panem może być tylko romans bez zobowiązań. Nie jesteś jedyna w życiu tego pana.

Napisano

@iridos: Tak, jestem po rozstaniu... Układ wieńczy Królowa Denarów, więc możliwe, że pan kogoś ma już na oku :)

@ANEZ: Nie liczę na nie wiadomo, co ;) Przypuszczam, że z tego nawet romansu nie będzie ;) Pan na weselu był sam i tak z wypowiedzi wynikało, że ostatnio wiele szczęścia do płci pięknej nie ma ;) Ale wiadomo, w ciągu 3 miesięcy może się trochę zmienić...

Dzięki, dziewczyny :uscisk::kwiatek:

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja:

Nic się nie zmieniło...znajomość chyba umarła śmiercią naturalną... ;)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie