Erza Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - Paz Kielichow + 9 Monet ---> XI Pasja, HB IX Eremita ojej pojęcia nie mam, pierwsze skojarzenie, że może już go znam 2. Jaki charakter będzie posiadać partner - Rycerz Mieczy pyskaty chyba jakiś albo rozmowny i inteligenty, oczytany, ale raczej chaotyczny typ 3.co nas połączy - XVI Wieza + 4 Mieczy ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka yyyyy, może jakaś trudna sytuacja lub trudności życiowe? 4.w jakich okolicznościach go spotkam - As Monet + 6 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan no i tu znowu wychodzi na to, jakby go już może znała, może poprzez pracę? 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - XI Pasja + 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa mężczyzn otwartych, spontanicznych, którzy cenią sobie takie wartości jak rodzina 6.Jakich mężczyzn unikać - IV Cesarz + XIV Umiarkowanie ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita zajętych, w związkach lub takich, którzy są bierni, nie zdobywają kobiety tylko czekają na ich ruch 7.Jak powinnam się zachowywać - 9 Kielichow + As Mieczy ---> XX Sad; HB X Kolo Fortuny i I Mag być samodzielna, wesoła, otwarta na nowe znajomości 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - 7 Kielichow + 5 Monet ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa na swoje marzenia i oczekiwania a rzeczywistość, być może coś o czym marzę nie ma szans na realizację i trzeba sobie dać z tym spokój 9.Co chcę w związku otrzymać - 0 Glupiec + 7 Monet, 4 Kielichow ---> IX Eremita; HB VI Kochankowie czegoś nowego niż miałam do tej pory, tak naprawdę to chyba sama nie wiem co, bo w poważnym związku byłam tylko raz Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - Paz Kielichow + 9 Monet ---> XI Pasja, HB IX Eremita Paz Kielichow kojarzy mi sie z jakims miejscem zwiazanym ze sztuka, kreatywnoscia w towarzystwie 9 Monet, miejscem, w ktorym trzeba dobrze wygladac. Jakies przedstawienie, teatr. Nie wiem. Jakies miejsce, gdzie moze bedziesz zaproszona lub bedziesz tam z powodu swojej jakiejs pasji, hobby, sama byc moze i go spotkasz. 2. Jaki charakter będzie posiadać partner - Rycerz Mieczy No taki chaota. Inteligentny, wyszczekany jak pies sasiada, ale i pyskaty, zaczepny, no i ciagle w ruchu. Taki, co tylko na jednym miejscu nie zagrzeje. 3.co nas połączy - XVI Wieza + 4 Mieczy ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka Mozliwe, ze rzeczywiscie go juz znasz. Mozliwe, ze bedzie to powrot po jakism rozstaniu i odpoczeciu od siebie. Ewentualnie bedzie to ktos, kto wlasnie przezyl jakies przykre rozstanie. Wspolne przezycia moze Was wlasnie polacza. 4.w jakich oolicznościach go spotkam - As Monet + 6 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan Tu skojarzylo mi sie z jakims takim spotkaniem po czasie... Nie wiem... Jakby cos mialo sie wczesniej odbyc a mialo miejsce dopiero teraz. 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - XI Pasja + 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Takich, dla ktorych jestes calym swiatem, ktorzy wiedza, czego chca i wiedza jak o Ciebie zawalczyc. 6.Jakich mężczyzn unikać - IV Cesarz + XIV Umiarkowanie ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Takich, ktorzy lubia trzymac 2 sroki za ogon. Zajetych, zonatych, niezdecydowanych. 7.Jak powinnam się zachowywać - 9 Kielichow + As Mieczy ---> XX Sad; HB X Kolo Fortuny i I Mag Powinnas dbac o swoje dobro i odcinac wszystko, co Twojemu dobru nie sluzy. Nie ciagnac znajomosci, ktore nie sa jasne a leca na "byc moze". Potrzebujesz sytuacji jasnych, klarownych, gdzie zabiega sie o Ciebie a nie, gdzie Ty musisz zabiegac. 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - 7 Kielichow + 5 Monet ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Patrzec, ze i Twoje marzenia musza sie spelniac. Jezeli widzisz jakies braki, jezeli czujesz, ze ciagle w czyms ustepujesz, zastanow sie porzadnie czy aby to nie czas, aby obrocic sie do tylu i pojsc swoja droga. 9.Co chcę w związku otrzymać - 0 Glupiec + 7 Monet, 4 Kielichow ---> IX Eremita; HB VI Kochankowie Chcesz zwiazku radosnego, pelnego ciepla, ale i czegos stalego juz. Chcesz ogniska domowego, byc moze ciazy i dziecka, faceta, dla ktorego bylabys najwazniejsza. Chcesz kochac i byc kochana. 1 Cytuj
Erza Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 Kochana, bardzo dziękuję w teatrze dawno nie byłam, prędzej jakiś koncert, bo teraz często chodzę pyskatych dziadów nie lubię, ani przemądrzałych ale może jakichś lepszych cechach mówi Rycek Nie ciagnac znajomosci, ktore nie sa jasne a leca na "byc moze". Potrzebujesz sytuacji jasnych, klarownych, gdzie zabiega sie o Ciebie a nie, gdzie Ty musisz zabiegac. no właśnie, a ja mam tendencje do takich "być może" pkt. 9 100% trafności jeszcze raz dziękuję Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Wiesz Kochana... milosc nie wybiera. Z ta strzala amora to jest tak, ze nagle tracimy glowe dla typow, na ktorych normalnie bysmy nie spojrzaly... Niby "nie w moim typie zupelnie".... a w glowie zamet. Tak tez bywa... Znam to... :26: Cytuj
Erza Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 hahaha no zgadza się zobaczymy czy się takowy niebawem pojawi i co też z tego będzie Cytuj
Kędry Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - Paz Kielichow + 9 Monet ---> XI Pasja, HB IX Eremita W miejscu, gdzie do głosu dochodzi wnętrze - uczucia, pasja, przemyślenia (taka wewnętrzna analiza) - coś związane z artyzmem, sztuką (tutaj przychylam się do hipotezy Sacral) - 2. Jaki charakter będzie posiadać partner - Rycerz Mieczy Nieszczególny - porywczy, niezastanowiony - lubi mielić jęzorem na prawo i lewo - ryzykant 3.co nas połączy - XVI Wieza + 4 Mieczy ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka Wspólne przeżycia - coś co spowodowało dłuższy zastój w nawiązywaniu nowych znajomości - w sądzie bym widziała pozostawienie przeszłości za sobą, pogodzenie się z nią i z nowym siłami wyruszenie do przodu - przy wyborach wskazane kierowanie się intuicją. Inna opcja - znasz juz pana i na nowych zasadach zaczniecie wszystko od początku 4.w jakich oolicznościach go spotkam - As Monet + 6 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan Tutaj nie wiem - albo przypadkowo go spotkasz w tym właśnie miejscu - punkt 1 - tu by mi wychodziło, że już go znałaś - podsumy mówią, że rozwój będzie ale taki z zachowaniem dobrego tonu - tutaj pasowałaby mi opcja druga punktu 3 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - XI Pasja + 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Powinnaś zwracać uwagę na mężczyzn, którzy mają swoje pasje - komunikatywnych, którzy już mają jakis bagaż doswiadczeń za sobą - otwartych, umiejących szanować kobiety 6.Jakich mężczyzn unikać - IV Cesarz + XIV Umiarkowanie ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Powinnaś unikać panów typu macho - którzy ociągają się z podejmowaniem decyzji, lękliwych, za bardzo wycofanych - takich odludków, którzy żyją w swoim iluzorycznym świecie (księżyc z eremitą ) 7.Jak powinnam się zachowywać - 9 Kielichow + As Mieczy ---> XX Sad; HB X Kolo Fortuny i I Mag Pokazać swoją inteligencję - zadowolenie ze swojego życia - ale również otwartość na nową jakość życia - pokazać również umiejętność wykorzystywania różnych sytuacji i kreatywność 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - 7 Kielichow + 5 Monet ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Realizuj swoje marzenia - niech nie będą tylko wypełnieniem pustki - los Ci sprzyja - za jakiś czas powinnaś stać się spełnioną kobietą - już nie w marzeniach tylko w rzeczywistości 9.Co chcę w związku otrzymać - 0 Glupiec + 7 Monet, 4 Kielichow ---> IX Eremita; HB VI Kochankowie spełnienia, radości w życiu osobistym i zawodowym - dojrzałego i stabilnego związku 1 Cytuj
Erza Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 MW mi kiedyś wychodził w kartach młodszy partner i był taki przez jakąś chwilę, ale potem go przegoniłam. czekam na resztę )) Cytuj
Erza Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 Kędry, ja nawet nie mam w planach, żeby się udać do takiego miejsca. Ryzykantów i trzpiotów nie lubię, nie wiem, czym musiałby mnie ująć, żeby z takim pajacykiem wejść w związek. tak sobie czytam teraz o tym Rycerzu, a może to będzie facet szybki w działaniu, bo taki mi się marzy, nie powolny, nie ciągle niezdecydowany, mający jakieś ale, ale właśnie konkretny i szybki w działaniu. Próbuję znaleźć plusy. Cytuj
Kędry Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Nigdy nie mów nigdy - życie potrafi czasem zszokować Cytuj
Erza Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 heh, masz rację, ale nie wiem jak długo z takim wytrzymałabym Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Czerwca 2013 Maestro Napisano 17 Czerwca 2013 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - Paz Kielichow + 9 Monet ---> XI Pasja, HB IX Eremita W ładnym miejscu, galeria sztuki, albo jakas wystawa, może jakiś ładny ogród botaniczny, jakiś park 2. Jaki charakter będzie posiadać partner - Rycerz Mieczy choleryczny, taki, co jak się wścieknie, to musi to od razu z siebie wyrzucić, porywczy, nerwowy, narwany, jednocześnie inteligentny, ale raczej chłodny 3.co nas połączy - XVI Wieza + 4 Mieczy ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka wg mnie pogodzenie po kłótni, jakiejś awanturze 4.w jakich oolicznościach go spotkam - As Monet + 6 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan jakbyś faktycznie spotkała znajomego z przeszłosci, albo inaczej spotkasz go w dobrze sobie znanym miejscu 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - XI Pasja + 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa silnych, zrównowazonych, wiedzących czego chcą, pracujących, nawet powiedziałabym, że majętnych, takich, którzy potrafią zaimponować kobiecie 6.Jakich mężczyzn unikać - IV Cesarz + XIV Umiarkowanie ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita zajętych, niepewnych, nudnych, brutalnych w słowach, traktujących kobiety jak istoty niższego rzędu 7.Jak powinnam się zachowywać - 9 Kielichow + As Mieczy ---> XX Sad; HB X Kolo Fortuny i I Mag powinnaś wyglądac na zadowoloną z zycia, z siebie, niezainteresowaną poznawaniem mężczyzn, samowystarczalną, powinnaś go zagiąć inteligencją 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - 7 Kielichow + 5 Monet ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa ja powiem tak, że powinnas wyzbyć się nierealnych oczekiwań, zmienić podejście do siebie, aby z gestów, ze spojrzenia zniknęło pragnienie poznania mężczyzny 9.Co chcę w związku otrzymać - 0 Glupiec + 7 Monet, 4 Kielichow ---> IX Eremita; HB VI Kochankowie dla mnie te karty są dziwne ....Głupiec mówi na pewno o czymś spontanicznym,wesołym,o radości, ale ja Ci powiem szczerze (nie obraź się, proszę), ale wg mnie, patrząc na te karty (tylko i wyłącznie) Ty jeszcze nie jesteś w pełni gotowa do związku (mentalnie),w 4 kielichów ja widzę poszukiwania kogoś nadal... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Inezko... co do punktu ostatniego tez mialam taka mysl... Podsumy tez zachecaja do wejscia wglab siebie, jakby ten profil tej wymarzonej relacji u Baamisjanki nie byl jeszcze w pelni i ostro zarysowany, jakby to sie w niej dopiero ksztaltowalo. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Czerwca 2013 Maestro Napisano 17 Czerwca 2013 Inezko... co do punktu ostatniego tez mialam taka mysl... Podsumy tez zachecaja do wejscia wglab siebie, jakby ten profil tej wymarzonej relacji u Baamisjanki nie byl jeszcze w pelni i ostro zarysowany, jakby to sie w niej dopiero ksztaltowalo. No właśnie, te karty były dla mnie dziwne...Ale tak bywa, że nam się wydaje, że wiemy czego chcemy, a życie weryfikuje to in -, bo tak naprawdę to potrzebujemy czasu, bo nie mamy w pełni ukształtowanych potrzeb, bo musimy jeszcze czegoś doświadczyć itp. Cytuj
Erza Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Napisano 17 Czerwca 2013 Dziękuję Inez tak sobie teraz myślę, że w rozkładzie wyszło, że mam zwracać uwagę na poważnych facetów, zrównoważonych, a tu w tym Rycerzu wychodzi jakiś narwany trzpiot, nie za bardzo widzę tu sens i logikę 9.Co chcę w związku otrzymać - 0 Glupiec + 7 Monet, 4 Kielichow ---> IX Eremita; HB VI Kochankowie dla mnie te karty są dziwne ....Głupiec mówi na pewno o czymś spontanicznym,wesołym,o radości, ale ja Ci powiem szczerze (nie obraź się, proszę), ale wg mnie, patrząc na te karty (tylko i wyłącznie) Ty jeszcze nie jesteś w pełni gotowa do związku (mentalnie),w 4 kielichów ja widzę poszukiwania kogoś nadal... tu Kochana chyba masz rację, ja nie do końca wiem, czego bym oczekiwała, sądzę, że z czasem, gdyby się pojawiło coś poważniejszego, to te oczekiwania jednak musiałabym jakoś zmienić/zweryfikować z rzeczywistością - tak widzę 4 kieli Cytuj
Erza Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 Przypomniało mi się dziś o tym rozkładzie i chciałabym go zweryfikować. 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - Paz Kielichow + 9 Monet ---> XI Pasja, HB IX Eremitaojej pojęcia nie mam, pierwsze skojarzenie, że może już go znam otóż osobnika poznałam na płatnym portalu randkowym, myślę, że karty dobrze to pokazały 2. Jaki charakter będzie posiadać partner - Rycerz Mieczypyskaty chyba jakiś albo rozmowny i inteligenty, oczytany, ale raczej chaotyczny typ no właśnie ;/ Pan był początkowo miły, ugodowy, ale strasznie zasadniczy i gadulski, ciągle próbował przekonywać mnie do swojego zdania i światopoglądu 3.co nas połączy - XVI Wieza + 4 Mieczy ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplankayyyyy, może jakaś trudna sytuacja lub trudności życiowe? oboje byliśmy wyczerpani poszukiwaniami partnerów w swoich kręgach 4.w jakich okolicznościach go spotkam - As Monet + 6 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwanno i tu znowu wychodzi na to, jakby go już może znała, może poprzez pracę? i tutaj była błędna interpretacja - otóż karty pokazały środowisko ludzi spragnionych miłości i ciepła, którzy płacą za korzystanie z portalu 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - XI Pasja + 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowamężczyzn otwartych, spontanicznych, którzy cenią sobie takie wartości jak rodzina i na takich zwracałam; dodatkowo karty pokazały tu dbałość o potrzeby kobiety w tym spełnianie zachcianek (kwiaty etc.) 6.Jakich mężczyzn unikać - IV Cesarz + XIV Umiarkowanie ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremitazajętych, w związkach lub takich, którzy są bierni, nie zdobywają kobiety tylko czekają na ich ruch tu się zgodziło 7.Jak powinnam się zachowywać - 9 Kielichow + As Mieczy ---> XX Sad; HB X Kolo Fortuny i I Magbyć samodzielna, wesoła, otwarta na nowe znajomości tu także 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - 7 Kielichow + 5 Monet ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowana swoje marzenia i oczekiwania a rzeczywistość, być może coś o czym marzę nie ma szans na realizację i trzeba sobie dać z tym spokój tu nie wiem 9.Co chcę w związku otrzymać - 0 Glupiec + 7 Monet, 4 Kielichow ---> IX Eremita; HB VI Kochankowieczegoś nowego niż miałam do tej pory, tak naprawdę to chyba sama nie wiem co, bo w poważnym związku byłam tylko raz i tutaj karty pokazały, że w tej znajomości nie byłam gotowa na dalekie plany, na ślub i na dziecko - a on był, aczkolwiek z innym panem mogłabym na te sprawy się jak najbardziej zgodzić; karty tutaj najwyraźniej pokazały, że ta znajomość czegoś mnie nauczyła w miłości, jednak nie było to TO 1 Cytuj
Erza Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 SacralNirvana 2. Jaki charakter będzie posiadać partner - Rycerz MieczyNo taki chaota. Inteligentny, wyszczekany jak pies sasiada, ale i pyskaty, zaczepny, no i ciagle w ruchu. Taki, co tylko na jednym miejscu nie zagrzeje. no właśnie ;/ ciągle zasypywał mnie smsami i telefonami, nawet 5 minut po pożegnaniu już pisał, na początku bardzo mi to schlebiało, ale potem okazało się być bardzo męczące 4.w jakich oolicznościach go spotkam - As Monet + 6 Kielichow ---> V Papiez, HB VII RydwanTu skojarzylo mi sie z jakims takim spotkaniem po czasie... Nie wiem... Jakby cos mialo sie wczesniej odbyc a mialo miejsce dopiero teraz. poznaliśmy się w styczniu w necie, w marcu dopiero nastąpiło pierwsze spotkanie, ponieważ mi ciągle nie pasowało i przekładałam Cytuj
Erza Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 Kędry 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - XI Pasja + 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III CesarzowaPowinnaś zwracać uwagę na mężczyzn, którzy mają swoje pasje - komunikatywnych, którzy już mają jakis bagaż doswiadczeń za sobą - otwartych, umiejących szanować kobiety no właśnie on taki był, może niekoniecznie z pasją, ale mieliśmy wiele wspólnych zainteresowań i miał dla mnie bardzo dużo szacunku, aczkolwiek to nie wystarczyło Cytuj
Erza Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 Inez 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - Paz Kielichow + 9 Monet ---> XI Pasja, HB IX Eremita W ładnym miejscu, galeria sztuki, albo jakas wystawa, może jakiś ładny ogród botaniczny, jakiś park byliśmy kilka razy na spacerze w parku oraz w ogrodzie zoologicznym 9.Co chcę w związku otrzymać - 0 Glupiec + 7 Monet, 4 Kielichow ---> IX Eremita; HB VI Kochankowie dla mnie te karty są dziwne ....Głupiec mówi na pewno o czymś spontanicznym,wesołym,o radości, ale ja Ci powiem szczerze (nie obraź się, proszę), ale wg mnie, patrząc na te karty (tylko i wyłącznie) Ty jeszcze nie jesteś w pełni gotowa do związku (mentalnie),w 4 kielichów ja widzę poszukiwania kogoś nadal... no i właśnie... znajomość zakończona a ja szukam (czekam) dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi