Skocz do zawartości

Oczyszczanie z energii

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie do wszystkich wróżących z kart runicznych: Jak oczyszczacie swoje karty z energii osób, którym wróżycie? Które karty do wróżenia polecacie?Do tej pory używałam run na kamieniach, ale sposób w który je oczyszczam nie sprawdzi się w przypadku run na kartach.

Gość Gość
Napisano

Ja jakoś specjalnie kart nie oczyszczam,po prostu po "sesji karcianej" je układam.Ja mam takie zwykłe karty Leszka Mateli i duże karty malowane przez panią Kaczmarek.Powers of runs są tez super.

Napisano (edytowane)

Podejrzewam,że gdybym nie miała tego dystatnsu to już bym zwariowała :) Widać co do oczyszczania są dwie "szkoły"- jedna taka, że trzeba a druga, że nie trzeba. Widz

Edytowane przez Weridiana89
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Jeśli chodzi o karty ja je oczyszczam.Jeśli ich używam w danym dniu oczyszczam karty nad swieca,kazda karte przekładam nad płomieniem.Karty chciałam kupic ale sądzę że warto je zrobic samemu.Ja zrobiłam sama i wiem że do mnie przemawiają .

Napisano

Ale runy nie mają nic wspólnego z ezoteryczną "energią" czymkolwiek by nie była, ich mechanizm działania jest zupełnie inny...

Jeśli komuś sprawia przyjemność jakieś "oczyszczanie" (swoją drogą w jaki sposób przełożenie karty nad płomykiem miałoby ją z czegokolwiek oczyścić?) - może sobie to robić, ale skuteczność takiego zabiegu jest żadna...