Gość mala22 Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 znajomy chce zdawać na prywatną uczelnie artystyczna ale sie waha bo za duże koszty i prosił mnie o sprawdzenie czy warto (nie wiem czy za dużo kart nie polozylam) prosze o komentarze co przemawia za tym żeby złożył tam papiery 4 pucharów - umiarkowanie - 5 mieczy - rycerz denarów - 5 buław wydaje mi sie że on będzie to odwlekał podjęcie decyzji ale po jakimś głębszym przemyśleniu zapalnowaniu wszystkiego dojdzie do celu i zacznie sie dla niego nowy etap co przemawia za tym żeby nie składał 3 mieczy - 6 mieczy - diabeł - 7 buław - słońce bedzie musial pokonac jakies trudnosci moze ktos mu bedzie podkladal klody pod nogi ale chyba sobie z tym poradzi pokona to uporem i zrobi tam kariere rada dla pytającego 6 pucharów - król pucharów - 3 pucharów no mysle ze bedzie sie rozwijal artystycznie nadchodzi dla niego dobry czas powinien posluchac intuicji i isc do tej szkoly Cytuj
iridos Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 ale co znaczy czy warto?skoro wie ze finansowo może nie podołać tarot nie ocenia wiec nie odpowie warto czy nie wg mnie notabene w opcji na tak widać porażkę niewykluczone z powodu kasy właśnie Cytuj
Gość mala22 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 warto w sensie że chyba ma jakieś złe przeczucia w związku z kasą on raczej jest na nie bo próbował zdawać do innej ale go nie przyjeli a do tej za bardzo nie chce no mi sie też wydaje że on zerezygnuje rozkład raczej nie wygląda zachęcająco Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi