Skocz do zawartości

nowa szkoła

Gość mala22

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mala22
Napisano

znajomy chce zdawać na prywatną uczelnie artystyczna ale sie waha bo za duże koszty i prosił mnie o sprawdzenie czy warto (nie wiem czy za dużo kart nie polozylam) prosze o komentarze

co przemawia za tym żeby złożył tam papiery

4 pucharów - umiarkowanie - 5 mieczy - rycerz denarów - 5 buław

wydaje mi sie że on będzie to odwlekał podjęcie decyzji ale po jakimś głębszym przemyśleniu zapalnowaniu wszystkiego dojdzie do celu i zacznie sie dla niego nowy etap

co przemawia za tym żeby nie składał

3 mieczy - 6 mieczy - diabeł - 7 buław - słońce

bedzie musial pokonac jakies trudnosci moze ktos mu bedzie podkladal klody pod nogi ale chyba sobie z tym poradzi pokona to uporem i zrobi tam kariere

rada dla pytającego

6 pucharów - król pucharów - 3 pucharów

no mysle ze bedzie sie rozwijal artystycznie nadchodzi dla niego dobry czas powinien posluchac intuicji i isc do tej szkoly

Napisano

ale co znaczy czy warto?skoro wie ze finansowo może nie podołać

tarot nie ocenia wiec nie odpowie warto czy nie wg mnie

notabene w opcji na tak widać porażkę niewykluczone z powodu kasy właśnie

Gość mala22
Napisano

warto w sensie że chyba ma jakieś złe przeczucia w związku z kasą on raczej jest na nie bo próbował zdawać do innej ale go nie przyjeli a do tej za bardzo nie chce no mi sie też wydaje że on zerezygnuje rozkład raczej nie wygląda zachęcająco