Mgła Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Ciekawość jednak silniejsza niż rozsądek Czy Pan z wątku "Jak to widzicie" odpisze na mojego maila do końca czerwca? odpowiedź: Słońce tło: As kielichów, Król kielichów Wygląda na to, że odpisze. Coś go ruszy w środku i zdecyduje się napisać mi coś od serca. Z podsumy, jeśli dobrze liczę, wychodzi Wieża, czyli przełom w relacji (od 2 lat nie mamy kontaktu). Takie pozytywne te karty, że aż podejrzane - zwłaszcza, że się już 2 tygodnie nie odzywa. Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Mgła Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Czerwca 2013 Maestro Napisano 17 Czerwca 2013 Czy Pan z wątku "Jak to widzicie" odpisze na mojego maila do końca czerwca? odpowiedź: Słońce tło: As kielichów, Król kielichów U mnie Słońce jest na tak, zresztą w tle masz informacje, że on będzie chciał odpisać Cytuj
Trida Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Czy Pan z wątku "Jak to widzicie" odpisze na mojego maila do końca czerwca? odpowiedź: Słońce tło: As kielichów, Król kielichów ---> Wieża Zakonczy się jakieś milczenie miedzy Wami a Pan bardzo ciepło myśli o tym wszystkim, chce odpisać. Cytuj
emilr Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Czy Pan z wątku "Jak to widzicie" odpisze na mojego maila do końca czerwca? odpowiedź: Słońce tło: As kielichów, Król kielichów Wg mnie odpisze. Widać tu ciepłe uczucia, sympatię i ma ochotę. Tak jakby coś go ruszyło, popchnęło do tego, cos dla niego niespodziewanego. Cytuj
Mgła Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 Weryfikuję: Nie odpisał na maila. Ehhhh dziwne przy takich kartach Cytuj
Gość Nayala Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 czy odpisze Ci dziś? as denarów, as mieczy, rycerz denarów, no powinien jak najbardziej..a czmeu taki dolegly termin rozciagniety az do końca tego miesiąca? może warunków nie ma,albo poszlo ws pam Cytuj
Gość Gość3 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Weryfikuję: Nie odpisał na maila. Ehhhh dziwne przy takich kartach konca czerwca jeszcze nie ma ,pare godzin zostalo jeszcze ........ a tarot i trafne okreslenie czasu ----rowna sie z cudem _____________________ ja tu widze jakies opozinenia !!! Cytuj
Gość Gość3 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 jest dopiero 20 :05 dobre ,pisalysmy w tym samym czasie ta sama mysl ........ad.czasu ,ze sie czerwiec jeszcze nie skonczyl!!! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Czerwca 2013 Maestro Napisano 30 Czerwca 2013 Weryfikuję: Nie odpisał na maila. Ehhhh dziwne przy takich kartach Zaczekaj jeszcze..Moje rozkłady sprawdzają mi się po czasie. Na czas tarotowy nie patrz.. Cytuj
Mgła Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 Wiem, że jest dopiero 20, ale jak przez miesiąc nie odpisał, to wątpliwe, by zrobił to w ciągu tych 4 godzin, ale obym się myliła Jeśli napisze, to oczywiście sprostuję. Cytuj
Kędry Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Zaczekaj jeszcze..Moje rozkłady sprawdzają mi się po czasie. Na czas tarotowy nie patrz.. Święta prawda Inez Cytuj
Mgła Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 Ale pytanie do Kart było, czy odpisze do końca czerwca Ja bym bardzo chciała, żeby się jednak ten rozkład sprawdził, nawet jeśli miałoby być opóźnienie, ale nie wiem... skoro pytanie zadałam tak a nie inaczej. Cytuj
Gość mala22 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 z tym czasem tarotowym to różnie bywa mi sie jeszcze nigdy nie spełniło poczekaj jeszcze może on chce odpisać tylko jakoś nie może ale warto poczekać Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 No chyba, że Słońce pokazało pana -egoistę. Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 A co wtedy z resztą kart? Nie wiem co w tym meilu było? Może wylałaś swoje emocje, uczucia do Pana? O tym może mówić As Kiel i Król Kiel. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 za sugestia Vivere,moze tez byc ze chlopa cos oslepi na jakis czas ,as w tych kielichach moglo sie wlasnie cos przelac . Cytuj
Mgła Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Potwierdzam, że nie odpisał. Wychodzi na to, że wszystkie karty w tym rozkładzie ukazały swój cień. Słońce tu oznaczało (tak jak napisała Vivere) Pana egoistę (wcale mnie to nie dziwi). Król pucharów, to jego złośliwość i dwulicowość względem mnie (bo obiecał, że odpisze), as pucharów podobnie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Maestro Napisano 1 Lipca 2013 Potwierdzam, że nie odpisał. Wychodzi na to, że wszystkie karty w tym rozkładzie ukazały swój cień. Słońce tu oznaczało (tak jak napisała Vivere) Pana egoistę (wcale mnie to nie dziwi). Król pucharów, to jego złośliwość i dwulicowość względem mnie (bo obiecał, że odpisze), as pucharów podobnie. Kopnij go w d... skoro ma taki problem ze skreśleniem kilku słów...... Cytuj
Gość Gość3 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Kopnij go w d... skoro ma taki problem ze skreśleniem kilku słów...... _______________________ popieram propozycje . Moge byc nawet pomocnikiem !!!! Cytuj
Gość mala22 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 ale skoro obiecał to powinien odpisać, że z tego nic nie będzie nawet zwykła kultura tego wymaga Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Weryfikuję: Nie odpisał na maila. Ehhhh dziwne przy takich kartach Dla mnie Slonce niestety nie pokazuje ruchu jakiegokolwiek. W kontaktach takze nie. To takie, jest dobrze jak jest... ale do dzialania to nie mobilizuje. Patrzac po samym Sloncu. Cytuj
Vivere Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Dla mnie Slonce niestety nie pokazuje ruchu jakiegokolwiek. W kontaktach takze nie. To takie, jest dobrze jak jest... ale do dzialania to nie mobilizuje.Patrzac po samym Sloncu. No i te kielichy w tle: As i Król, też nie działają. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Co do Kielichowego Krola, ze brak kontaktu to bym sie sprzeczala. W polaczeniu z Asem Kieli to tak... ale ogolnie to zalezy. Jezeli wychodzi jak wychodzi to moze i tak, ale jezeli pokazuje sie jako signifikator na konkretnego faceta... to wtedy moze jak najbardziej wskazywac na kontakt. Mi jednego znajomego tak pokazuje, i jak mam Kielichowego Krola to kontakt jest. Np. dzis (bo klade sobie karty na dzien: np. do 12-e, do 16-ej i do 20-ej co tam... takie - swietna sprawa tak na marginesie, bo weryfikacja wszystkiego codziennie i na biezaco... )... i dzis do 12-ej mam 8 Mieczy i Krol Kielichow. I co? Kielichowy netowo sie melduje. W podsumie obu kart Slonce i Sprawiedliwosc. Jak dla mnie to taka gadka... o wszystkim i o niczym, ale fajna. I tak bylo. 8 Mieczy... pokazuje mi np. pogaduchy netowe. A Kielichowy... jw. Dla mnie to kontakt z konkretnym facetem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lipca 2013 Maestro Napisano 2 Lipca 2013 Mi asy zawsze pokazują kontakt, w zależności od energii, ktorą ten as niesie. Tzn. as buław b.szybko, as kielichów kilka razy pokazał mi czas tydzień z kawałkiem, as denarów dłużej, a as mieczy - zaskoczenie.Król Kielichów też u mnie działa...Wydaje mi się, że to zalezy od tego jak z kim karty gadają i jak się je czuje. Co do Słońca to ono u mnie takie bierne też nie jest, pokazuje, że kontakt będzie w ciągu dnia.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Z kazdym karty gadaja inaczej. Zeby nie offtopowac za bardzo. Mi Kielichowy pokazuje np. faceta, ktory pracuje jako terapeuta... m.in. Jakis gosc od medycyny naturalnej... lub pracujacy jakos humanitarno-socjalnie... jakies urzedy zajmujace sie pomoca ludziom, hospicja, rozne domy opieki... taki troche altruista wykorzystujacy ten swoj altruizm w pracy, znaczy zawodowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi