zakretka23 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 1. Jestem - XVII Gwiazda w tej chwili odczuwam wewnętrzny spokój. Obecnie gównie zajmuję się poszerzaniem horyzontów, nauką, rozwojem kreatywności (fotografia, rysunek, malarstwem), pracą na d ciałem, to wszystko przynosi mi dużą radość. Oprócz tego wracam do zdrowia po chorobie. 2. Chce być - XVIII Księżyc bardziej świadoma siebie, swojej podświadomości, bardziej kreatywna, chce więcej inspiracji w snach. 3. Maska - 7 Buław Zosi samosi pokazuje jaka jest silna, a tak naprawdę czasami przydałaby się pomoc, ale ta durna duma 4. Jestem w środku - 10 Buław osobą odpowiedzialną, za dużo biorę na siebie i jestem już tym przemęczona. 5. Idę do - 10 mieczy końca pewnego etapu mojego życia, gdyż kontynuacji jest bezcelowa, przyszła pora na zmiany. 6. Pomoc ze świata duchowego - XVI Wieża świat duchowy ześle zmiany które pozwolą skierować moje życie na nowy tor, wyzwolić się ze starych schematów które się nie sprawdziły 7. Pomoc ze świata materialnego - 9 Pucharów szczęśliwa karta przedstawia radość i satysfakcję z życia, dobre zdrowie, bezpieczeństwo finansowe, przyjemności zmysłowe, wiele przyjaźni, ciepłą relację opartą na przyjaźni. Cytuj
Trida Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 1. Jestem - XVII Gwiazda zadowolona z siebie, szczęsliwa 2. Chce być - XVIII Księżyc bardziej świadoma i pewna siebie 3. Maska - 7 Buław sama wszystko potrafię zrobic (w sumie zgadaam sie z wiekszoscia, co piszesz ) 4. Jestem w środku - 10 Buław pracowita, odpowiedzialna... czy Ty czasami nie bierzesz na siebie za duzo? 5. Idę do - 10 mieczy konca czegos... Nie do konca wiem, czy jestes na to przygotowana 6. Pomoc ze świata duchowego - XVI Wieża stanie sie nagle, bez wiekszego bólu 7. Pomoc ze świata materialnego - 9 Pucharów szczęsliwa karta, bedzie sie wszystko układało dużo przyjaźnie nastawionych osób. Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 1. Jestem - XVII Gwiazda jesteś z natury pogodna, wesoła, z artystyczną duszą ) 2. Chce być - XVIII Księżyc chcesz być nieodgadniona? kreatywna twórczo? nie mam pojęcia ;D 3. Maska - 7 Buław postawa odwagi, obronno agresywna jesli trzeba 4. Jestem w środku - 10 Buław w środku jest poczucie uciążliwości losu,ktore tzreba dźwigać czekając na lepszy czas 5. Idę do - 10 mieczy idziesz do przełamania pewnych schamtów w życiu 6. Pomoc ze świata duchowego - XVI Wieża otrzymasz potzrebne Ci wdyarzenia, z którymi tzreba będzie się zmierzyć i wyjdziesz z tego korzystnie 7. Pomoc ze świata materialnego - 9 Pucharów będzie zadowolenie,pozyskasz niezależnośc jaka Cię satysfakcjonuje Cytuj
emilr Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Osobie takie tam 1. Jestem - XVII Gwiazdaczujesz, ze sie spełniasz, czujesz siłę wewnetrzną.czujesz, ze robisz to, co chcesz, a nie musisz. 2. Chce być - XVIII Księżyc chcesz odrzucic jakies obawy lęki, czy dasz radę. Pozbyć sie niedoskonałości 3. Maska - 7 Buław Pokazujesz, ze nie dajesz sobie w kaszę dmuchać 4. Jestem w środku - 10 Buław wytrwale dążysz do celu. jak sobie cos postanowisz i czujesz, ze naprawde tego chcesz, to nie spoczniesz, póki celu nie osiagniesz. Mimo trudnosci po drodze 5. Idę do - 10 mieczy chcesz konkretnych zmian. jestes na nie zdecydowana 6. Pomoc ze świata duchowego - XVI Wieża świat duchowy ześle Ci niespodzianki, które tylko popchną do działania (jestes nieugięta 10 buław:)) 7. Pomoc ze świata materialnego - 9 Pucharów Widać, ze dobra Gwiazda ciagle świeci Ci nad głową. To radość, zadowolenie. Ale chyba sama do tego dojdziesz. Ale fajne Ci te karty wyszły... Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi