zakretka23 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 1. Gdzie spotkam przyszłego partnera - 4 puchary, 3 buławy, 4 buławy W oczekiwaniu na pociąg, w poczekalni, w drodze, ewentualnie na nudnej imprezie. Podczas nudnych długich ćwiczeń na orbitreku 2. Jaki charakter będzie posiadać partner - Rycerz buław, Sprawiedliwość Osoba pełna temperamentu, aktywa, wysportowana, radosna, a jednocześnie uczciwa, szczera, z równoważona, umiejąca zachować umiar. Zodiakalny lew tak jak ja 3. Co nas połączy - Giermek buław, 7 monet Oczekiwanie ..pytanie tylko na co ?? 4. W jakich okolicznościach go spotkam - 5 monet, Umiarkowanie Zabraknie jemu, albo mnie drobnych na kawę z automatu 5. Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - Rycerz monet, 4 miecze Na wyjątkowo sumiennego i pracowitego osobnika. 4 miecze kojarzę z samotnością, wycofaniem. 6. Jakich mężczyzn unikać - Rycerz kielichów, Król Kielichów Na lowelasów, mitomanów i bajerantów, przewrażliwionych na swoim punkcie. 7. Jak powinnam się zachowywać - 6 mieczy, 10 buław Poprosić o pomoc w przeprowadzce, w podróży np. z bagażem. 8. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - 7 buław, Cesarzowa Czy jest sam. Sprawdzenie czy jest samodzielny, niezależny, wytrwały. Ewentualnie czy nie przywiązuję większej uwagi do wyglądu i stroi niż ja. No i bardzo ważne na relacje z matką 9. Co chcę w związku otrzymać - 7 pucharów, Król mieczy, 2 buławy Stanu zakochania, ale jednocześnie dużo zdrowego rozsądku. Poczucia bycia z kimś oraz wzajemne wspieranie się nie z poczucia obowiązków, ale z naturalnych szlachetnych pobudek. Cytuj
zakretka23 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Dziewczyny, a co z tym mężczyzną ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi