Skocz do zawartości

Jak przebiegnie spotkanie z meżęm dzisiaj i o czym chce rozmawiać? Wer dzisiaj

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mąż (rozstalismy sie) chce sie dzisiaj ze mną spotkać, żeby porozmawiać. zabrzmiało dla mnie poważnie. Dzisiaj sie dowiem, o co chodzi.

Zadałam dwa pytania:

Wyleciała 3 mieczy

tło: IV cesarz, 9 buław, 2 monet

potem jeszcze 2 buław wyleciała

Co jest powodem, ze mąż chce się ze mną spotkać?

2 mieczy, 9 buław, XVI wieża, do wieży dobrałam Królową Monet => X koło i I mag - 2 mieczy to albo ja, która nie wie, o co chodzi, albo on, który nie wie, co robić. Jest obecnie na rozdrożu. 9 buław ode mnie oczekuje chyba podjęcia jakiejs decyzji, bo on tego nie zrobi. Chce konkretów, albo w jedna, albo w drugą stronę (wieża). Sądzę, że ma cicha nadzieję, że pogodzimy się (ja często wychodzę jako q monet w rozkładach z nm.)

jakie bedzie nasze dzisiejsze spotkanie?

Cesarz IV, VIII siłą, XV diabeł => HB X koło i I mag - same WA. Dojdzie chyba do zdenerwowania, kłótni. On bedzie obstawał przy swoim, ja przy swoim. Całkowicie pewni swoich racji. On mi jakieś warunki bedzie chciał postawić, na co sie nie zgodzę. Nie dojdziemy chyba do porozumienia.

Dzisiaj wieczorem zweryfikuję.

Edytowane przez emilr
Napisano

Myślę, że mąż chce oznajmić, że nie wyraża zgody na rozwód. Karty pokazują jak silnymi wpływami będzie mąż przekonywał Cię do swoich racji. W sposób nie przyjmujący sprzeciwu. .

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

He he,a ja właśnie teraz pojełam, ze on wyjdzie z propozycja rozwodu.

Edytowane przez emilr
Napisano

Też tak pomyślałam, dużo kart by na to wskazywało.

2 mieczy, 9 buław, XVI wieża - czuje, że znalazł się w martwym punkcie, przerasta go to wszystko i chyba chce jakiejś zasadniczej zmiany w Waszej relacji. Poza tym ta 3 mieczy, no i On wychodzi w Cesarzu, czyli jak dla mnie osobie decyzyjnej.

Cesarz IV, VIII siłą, XV diabeł - pewnie powie Ci o swojej decyzji i dojdzie do kłótni.

No i te Koła w podsumach, czyli zmiany.

Ale, interpretacji może być wiele.

Napisano

Wyleciała 3 mieczy

potem jeszcze 2 buław wyleciała

Wyleciał z kart ból rozłąki oraz niezdecydowanie, co do dalszego swojego losu.

--- ON CESARZ ambitny i dumny - stara się zachować swoją pozycję - ale Musi chyba działać na 2 fronty -

- w Cesarzu wychodzi jako odpowiedzialna osoba, ale i posiada pewne swoje "warunki" - z 2 monet uznałabym, że jest szansa na "dyskusję " w temacie tychże warunków.

2 mieczy, 9 buław, XVI wieża, do wieży dobrałam Królową Monet

--- Ma dylematy, chce porozmawiać.

- trudna to może być rozmowa, bo On dumny i trudno mu będzie się ugiąć/9 buł/.

Wieża z QDen sądzę dotyczy relacji z tobą - PYTANIE ? - czy faktycznie to koniec?? - o to może zapytać.

Cesarz IV, VIII siłą, XV diabeł

--- Nie dogadacie się, obydwoje będziecie zbyt wyższościowo na siebie patrzeć.

- pojawi się "iskra" - będzie to znak, że coś nadal was łączy -

- Siła z Diabłem może sugerować SEKS - POWODZENIA :)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Dziękuję Mgło.

(...)

2 mieczy, 9 buław, XVI wieża - czuje, że znalazł się w martwym punkcie, przerasta go to wszystko i chyba chce jakiejś zasadniczej zmiany w Waszej relacji. Poza tym ta 3 mieczy, no i On wychodzi w Cesarzu, czyli jak dla mnie osobie decyzyjnej

Tu mam wątpliwości z tym cesarzem. To ja mam brzydko mówiąc asa w rekawie. On nie ma jak nawet zadecydować.Chyba, zę on jakieś warunki postawi, niezbyt uczciwe

Cesarz IV, VIII siłą, XV diabeł - pewnie powie Ci o swojej decyzji i dojdzie do kłótni.

No i te Koła w podsumach, czyli zmiany.

Kłótni właśnie sie obawiam i silnych, złych emocji

Edytowane przez emilr
Napisano

Niiwo :_zawstydzony:

Seks:) Niee, nie dojdzie do tego

Wyleciał z kart ból rozłąki oraz niezdecydowanie, co do dalszego swojego losu.
Tu tak samo pomyślałam.

--- ON CESARZ ambitny i dumny - stara się zachować swoją pozycję - ale Musi chyba działać na 2 fronty -

- w Cesarzu wychodzi jako odpowiedzialna osoba, ale i posiada pewne swoje "warunki" - z 2 monet uznałabym, że jest szansa na "dyskusję " w temacie tychże warunków.

Te słowa też świetnie opisują aktualną sytuację i prawdopodobne przyczyny: Hm,a moze byc też tak, ze ktoś na niego naciska (mama na pewno). On owszem chce rozmowy, ale sam nie jest pewien, czy to dobry pomysł (2 monet). ma poza tym laskę na boku. Co do jego odpwiedzialności to mam baaaardzo duże wątpliwości.

2 mieczy, 9 buław, XVI wieża, do wieży dobrałam Królową Monet

--- Ma dylematy, chce porozmawiać.

- trudna to może być rozmowa, bo On dumny i trudno mu będzie się ugiąć/9 buł/.

Wieża z QDen sądzę dotyczy relacji z tobą - PYTANIE ? - czy faktycznie to koniec?? - o to może zapytać.

Tu dowiem się dzisiaj. On się nie ugnie. Znam go. Może stawiac warunki,które nie są mi do niczego potrzebne. I dalsze karty chyba wskazują na to, że będzie jeszcze gorzej.

Napisano

Przekonam się. Nie był miły dzisiaj w rozmowie telefonicznej. Głos miał jakis wrogi i niepewny.

Napisano

WERYFIKACJA

Nie było żadnej rozmowy konkretnej

Był zaskoczony, ze dobrze wygladam , wpatrywał sie dziwnie we mnie. Potem otrzymałam komplement z uśmiechem nawet, ze rozstanie bardzo mi służy. Powiedział, ze chciał mnie gdzieś zaprosić. Ale nie skończył...

Widziałam, że się wahał, chciał pogadać. Poddenerwował się, nie wiem czym, bo nie byłam niemiła. Po czym wystrzelił jak z procy. Jakis zdenerwowany był. Dziwna sytuacja.

Spodziewałam sie jakiejś rewolucji,a tu wręcz miło mi się zrobiło po tym komplemencie.

Tło pokazało chyba, ze spuścił z tonu, jego pewnosc opadła

2 mieczy, 9 buław, XVI wieża, do wieży dobrałam Królową Monet => X koło i I mag

Chcial raczej cos naprawić, ale zabrakło odwagi, niepewnosć sie wkradła

Cesarz IV, VIII siłą, XV diabeł

Nie wiem, co ten cesarz tu robi. ja dostałam komplement, widziałam, ze był zaskoczony,ze sie swietnie mam. No i to zdenerowanie nie wiadomo skąd

Wszystkim ślicznie dziekuję za interpretacje:)

Napisano (edytowane)

Weryfikacja po czasie:

okazało się, że wtedy jednak zjadła go trema

Do dzisiaj dwa razy ponawiał chęć rozmowy. Dzisiaj ponowił propozycje po raz kolejny. Był zestresowany, ale bardziej zdecydowany. Powiedział, że chce powrotu. Nie rozwodu.

Daję wiec punkciki za bardzo trafne interpretacje:)

Edytowane przez emilr
Napisano (edytowane)

Wrócę Emilr do rozkładu Cesarz Siła Diabeł - napisałam seks... - takie karty sugerują "napięcie seksualne", które MUSI w końcu dać ujście- to się zdarzy..

przyjdzie na to pora :udusic: - zbliżycie się emocjonalnie, a dalej samo pójdzie..:hahahaha:

Edytowane przez niiwa
Napisano (edytowane)

Niiwo :)

nie czuje do męża napiecia seksulanego:) On do mnie chyba tak, tzn. chyba na pewno. Komplementy prawi itp. Wiec dobrze widszisz tego diabła z siła i cesarzem,

Ale to po jego stronie jest.

Za dużo sie wydarzyło wcześniej i nie wyobrażam sobie tego.

On zmienił tylko taktykę. Owszem, moze sie zestresował, ale nadal jest pewny swego. Nie wierze w jego dobre intencje, nie CZUJĘ ich.On działa z wyrachowaniem. Moze mu źle, ale uważam, ze mysli o sobie w tej sytuacji.

Edytowane przez emilr
literówki
Napisano

Emilr :)

--- Powiem tak.

- jeśli nie będziesz miała na niego ochoty TO NIE - i już -- ale jeśli będziesz miała ochotę, to go po prostu WEŹ- i już:samba:

- I - absolutnie NIE będzie to niczego Oznaczało - było miło i tyle, potraktuj go tak - aby odczuł, że MUSI się starać,jeśli chce powtórki:ojejku:

Napisano

Pożyjemy, zobaczymy:)

Byłabym w szoku, gdyby ta część Twojej interpretacji sie potwierdziła:)