Gość Gość3 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Witam , Zrobilam rozklad na pytanie : Jak wygladaja rady tegoz Pana ,ktore mi zaleca ? Dodam ,ze Pan rowniez zajmuje sie ezoteryka i tarotem dokladnie . Od pewnego czasu zaczelam miec dziwne uczucie ,ze jest cos nie tak . Przede wszystkim w jego bardzo narzucajacym wrecz nakazujacym podejsciu do moich no niestety problemow . Wiem dobrze ,ze to ode mnie zalezy i mojej wolnej woli , jak z tym co do mnie mowi ,ale...........mam wlasnie to wielkie ale ....?!?!? Dlatego zrobilam ten krotki rozklad Karty : Gwiazda XVII -Ksiezyc XVIII -Kaplanka II > Diabel XV > Mag > Papierz Z tego co ja odczytalam z tego rozkladu .krotko podsumuje >...to najlepiej abym ogluchla na to co do mnie ten Pan mowi !!! Jedno wielkie pranie mozgu !!! Czekam jak zwykle na Wasze posty . Dzieki z gory .... Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Gość3 korekta Cytuj
Gość Gość3 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 KORREKTA do rozkladu kart ,bo widze ze ,nie jasno napisalam GWIAZDA XVII-KSIEZYC XVII-KAPLANKA II > SUMA DIABEL XV CZYLI MAG I i PAPIERZ V Cytuj
iridos Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 to po to poszłaś do niego po radę żeby jeszcze ją samodzielnie kartami sprawdzić? Cytuj
Gość Gość3 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Juz wyjasniam ,ja i tarot to swieza znajomosc ,od paru miesiecy . Z tym X ...mam kontakt od dawna ...owszem wiele mi wczesniej wyjasnil ,na wielki pozytyw. Ale to co sie ostatnio dzieje ....jest dla mnie niepokojace . On wie dokladnie ,ze ja stawiam pierwsze kroki z tarotem . Nie mysl ,ze ja i on kladziemy na to samo pytanie karty .... !!! nie ma tu dublowania tematu !!! To on dla mnie bez mojej wiedzy robi rozklady !!! i tu jest ten problem !!!! Mysle ,ze jakos sie polapiesz w moich wyjasnieniach. Sorry ....moj styl pisania w jezyku polski ma wiele do zyczenia ..... Cytuj
iridos Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 To on dla mnie bez mojej wiedzy robi rozklady !!! i tu jest ten problem !!!! to mu powiedz ze te energie kradzione szybciorem do niego wrócą Cytuj
Gość Gość3 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 To on dla mnie bez mojej wiedzy robi rozklady !!! i tu jest ten problem !!!! to mu powiedz ze te energie kradzione szybciorem do niego wrócą ____________________________________________________________________ Masz racje i wiesz nie zycze mu tego . Ale rozhustal mi emocje te zle ,jak amerykanska karuzele . Po prostu bede sie pomalu odcinac od niego .... Cytuj
iridos Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 no jesli robil cos wbrew tobie poza plecami to jasne ze mu życz głośno i wyraźnie Cytuj
Gość Gość3 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 dobrze !!! , etyka tarota mysle jest mu znana,wiec jezeli mu tak dobitnie oznajmnie to moze sie odczepi !!! _________________ A tak poza tym ....to ten rozklad ,ktory zrobilam mowi wlasnie o tym ,ze gosc+ kradnie mi na zywca energie ....!!! Nie ladnie .... TAK czy NIE ? Cytuj
iridos Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 chroń swoja energetykę nie pozwól na to żeby ktoś w niej przebierał Cytuj
Gość Gość3 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Dzieki wielkie . Zrobie tak . I znow Tarot mnie zadziwil ... To moje reka wyciagla karty na ten temat ....,wyszla prawda . Moje przeczucia sie sprawdzily..... Oj ...........oj ....trzeba do Aniolkow uciekac i z nimi pogadac !!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi