beatrycze18 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Czy wrócę do męzczyzny z przeszłości, z którym kiedyś byłam? Rycerz buław 8 buław 8 mieczy Jest szansa-rycerz buław-wyjazd, przeprowadzka[on mieszka w innym mieście].Muszę szybko zadziałać, może jakiś kontakt.No i oczywiście pozbyć sie niewidzialnych kajdanów, które mnie zatrzymują. Cytuj
Trida Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Czy wrócę do męzczyzny z przeszłości, z którym kiedyś byłam?Rycerz buław 8 buław 8 mieczy Widze to niestety całkiem inaczej... predzej jakis romans, na szybko, kilka spotkań w deseń ale 8 mieczy... wymowne żeby pozbyć się złudzeń... Cytuj
slawa Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Odgrzewana zupa nie zawsze smakuje. Nie wracaj Cytuj
Mgła Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Też widzę to tak, że powrotu nie będzie. Po pierwsze za słabe karty na powrót, po drugie - 8 mieczy na końcu przekreśla pozytywny wydźwięk dwóch pierwszych. Owszem, może się coś zadziać między Wami, ale pożytek z tego dla Ciebie żaden, bo i tak skończyłoby się rozczarowaniem i rozdrapaniem starych ran. Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Czy wrócę do męzczyzny z przeszłości, z którym kiedyś byłam? Rycerz buław 8 buław 8 mieczy ->Słońce/Koło Fortuny/Mag; HB - Wieża/Rydwan ja sądzę, że nawet jeśli coś by się zadziało to i tak będzie to chwilowe, po czym sama byś zrezygnowała uznajac, że lepiej byoby Ci bez niego (wieża) (slońce). Ja tu widzę nawet tworzenie dystansu do zapędów romansowych Pana (Rycerz buław) (8 buław). Ale może się mylę.. Cytuj
niiwa Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Ja nie widzę powrotu beatrycze. Ryc.buł. to pełne wrażeń relacje, ale " Z DOSKOKU" - i nie wróżące nic stałego niestety. Pozostałe karty pełne są ekspresji/8-ki/ - - ale Ty mimo /silnej wewn.potrzeby/ nie wykażesz inicjatywy - bo zdajesz sobie sprawę, że jak to zrobisz, to nic nie wskórasz, że możesz "przedobrzyć". -pozostaje ci więc czekać na Pana - a On, cóż - dalej beztroski i rozrywkowy.. Może puść mu jakąś " niezobowiązującą, seksowną wiadomość" - może na to poleci?? - jeśli na to pójdzie, to zawsze coś na potem.... Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 tu ciagle podroze sa. To raczej nie będzie stacjonarne raczej dojazdowe albo netowe Cytuj
Jasminex Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Może być jakiś przelotny romans, ale i tak nic z tego nie wyjdzie, tylko się pogrążysz i rozdrapiesz stare rany... Lepiej zostawić przeszłość i zacząć budować nową przyszłość. Powodzenia!!! Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 8 mieczy wyraznie mowi, ze nic z tego Przykro mi... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Moim zdaniem masz szanse, ale musisz działać i nie zastnawiać się za długo. Masz karty które wszkazują dużo ruchu. Pamiętaj nei spocznij na pierwszych laurach oczekując , ze on szybko na nowo odwzajemni uczucie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi