Jasminex Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 W ślad za Dziewczynami i ja postanowiłam zrobić rozkład na Przyszłego Partnera. Przyznam, że rozkład nie był łatwy do interpretowania, tym bardzie sobie samej:) Bardzo będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. 1. Gdzie spotkam partnera? 5 Mieczy---3 Monet jakieś kształcenie się w ramach pracy? tutaj mi wskazuje na naukę, ale związaną z pracą. 2. Jaki charakter będzie miał? Giermek Buław Ta karta psuje moje wyobrażenie Dziecinny, żywiołowy, nieodpowiedzialny, zalet tu nie widzę 3. Co nas połączy? Diabeł----Król Kielichów Pożądanie i może jakiś dojrzały mężczyzna nas sobie przedstawi. 4. W jakich okolicznościach go poznam? 9 monet----10 Buław kiedy będę zmęczona pracą? Przytłoczona obowiązkami? 5. Na jakich mężczyzn zwracać uwagę? Sąd----9 Kielichów samotnych i uczciwych 6. Jakich unikać? 5 kielichów---Giermek Monet byłych partnerów, niedojrzałych mężczyzn na dorobku 7. Jak powinnam się zachować? Król Buław---2 Mieczy Powinnam być energiczna, zdecydowana, ale powinnam też wykazać się inteligencją i rozwagą. 8. Na co zwrócić szczególną uwagę? As Mieczy---Rycerz Mieczy Na ambicje, rzeczowość, inteligencję, aktywność i zdecydowanie. Na silny charakter i pewność siebie. 9. Co chcę w związku otrzymać? Królowa Monet----Giermek Kielichów Chce czuć się prawdziwą docenianą kobietą, atrakcyjną w oczach partnera i chce wielkiej romantycznej miłości. Chce być również traktowana z szacunkiem i po partnersku. Cytuj
h20kas Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 1. Gdzie spotkam partnera? 5 Mieczy---3 Monet wydaje mi się, że w jakimś centrum handlowym, galerii ect 2. Jaki charakter będzie miał? Giermek Buław żywy, energiczny, trochę fakt dzieciak...plotkarz 3. Co nas połączy? Diabeł----Król Kielichów no tak namiętność i ten romantyzm, dużo pokladów miłosci w Was. 4. W jakich okolicznościach go poznam? 9 monet----10 Buław wydaję mi się że na jakis zakupach 5. Na jakich mężczyzn zwracać uwagę? Sąd----9 Kielichów ciepłych facetów, trochę takich egoistów bym powiedziała... flirciarzy 6. Jakich unikać? 5 kielichów---Giermek Monet uczących się jeszcze szczeniaków... i facetów z problemami... w tym i alkoholików, a także facetow "smutnych" nieśmiałychh 7. Jak powinnam się zachować? Król Buław---2 Mieczy eksponować to co masz w sobie najlepsze, flirtować a także odpowiadać inteligentnie ;-) 8. Na co zwrócić szczególną uwagę? As Mieczy---Rycerz Mieczy na to co się mówi i myśli 9. Co chcę w związku otrzymać? Królowa Monet----Giermek Kielichów chcesz otrzymać ciepełko, miłość, dużo romantyzmu ..., a także chcesz poczuć się kobietą bardzo dojrzałą i piękną fizycznie Cytuj
Jasminex Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Dzieki:) jak zwykle moja interpretacja znaczaco sie rozni;) hmm jeszcze nigdy nikogo nie poznalam na zakupach:) Cytuj
Jasminex Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Czy ktos jeszcze ma pomysl na ten rozklad:)? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Czerwca 2013 Maestro Napisano 18 Czerwca 2013 1. Gdzie spotkam partnera? 5 Mieczy---3 Monet na polu walki:lol:, tak poważnie w sklepie, w biurze, możliwe, że w jego pracy 2. Jaki charakter będzie miał? Giermek Buław szalony, nieprzewidywalny, ale mający szansę na to, aby dojrzeć (Cesarz kryje sie pod giermkiem buław) 3. Co nas połączy? Diabeł----Król Kielichów dzika chemia seksualna 4. W jakich okolicznościach go poznam? 9 monet----10 Buław jesienią, gdy będzie padał deszcz, lub chmury tylko zasnują niebo szarym kolorytem 5. Na jakich mężczyzn zwracać uwagę? Sąd----9 Kielichów na takich, których już znasz, bo nie jest powiedziane, ze to ktoś nowy, na wesołych, radosnych 6. Jakich unikać? 5 kielichów---Giermek Monet takich, którzy mogą zawieść, interesownych, inaczej na tych co chcą czegoś od Ciebie 7. Jak powinnam się zachować? Król Buław---2 Mieczy bądź nieugieta, obojetna na jego zabiegi 8. Na co zwrócić szczególną uwagę? As Mieczy---Rycerz Mieczy na to co mówisz, na to aby nie być zbyt nerwowa, narwaną, w pozycji nr 1 masz 5 mieczy - może spotkasz go w nieciekawej sytuacji, gdy bedzie jakis spór i karty radzą, żebyś nie wdała się w pyskówkę 9. Co chcę w związku otrzymać? Królowa Monet----Giermek Kielichów chcesz się poczuć jak prawdziwa kobieta, chcesz też mieć dziecko Cytuj
Jasminex Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Dziękuję Inez No właśnie ten sklep mnie zastanawia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi