Gość alles-in1 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Jak zrealizuja sie oczekiwania Pana x w sprawie zaplaty za wykonana prace? Pan wykonal prace i Pani nie chce zaplacic, kwota duza (Pani na podstawie faktury od Pana otrzymala pieniadze z banku). 7 mieczy As bulaw 4 mieczy - widac oszustwo, Pani zaplanowala to wczesniej, ze nie zaplaci, ona juz nie ma tych pieniedzy... Slabe karty, wiec dociagnelam Sad Smierc Krolowa Kielichow ---> mysle, ze bez sadu sie nie obedzie inaczej Pan nie odzyska pieniedzy. Dalszej wspolpracy z Pania nie bedzie. Prosze o pomoc w interpretacji. Cytuj
h20kas Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Jak zrealizuja sie oczekiwania Pana x w sprawie zaplaty za wykonana prace? 7 mieczy As buław 4 miecze - no nie wygląda to zbyt dobrze... wydaje mi się, że teraz to się nie zrealizuje, ale patrząc na karty dalsze powiedziałabym, że będzie jakiś przełom w sprawie, ale na pewno nie wszystkie pieniążki odzyska wydaje mi się ze tylko jakąs tam część Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Jak ma umowę z Panią zawartą - to nie bedzie większego problemu z odzyskaniem pieniędzy. Bardziej mnie martwi, że mógł nie dopełnić wszystkich papierków i w ten sposób wpadl Pani do głowy, że nie musi płacić. W tym dociagnięciu może być widać, ze Pani zmieni zdanie. Mnie to ogólnie wyglada - jakby ta sprawa nie była do konca czysta z obu stron ale pewnie tu mogę się mylić. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Z Pana strony jest wszystko ok, ale zrobil blad na fakturze, ludzka pomylka, nic celowo, bo to na swoja niekorzysc zrobil Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 zreazlizuje jeżeli ją podejdzie sprytem. np. nastraszy komornikiem. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Myślę że pani wykorzystała ten błąd na fakturze (7 mieczy) i stąd taka a nie inna sytuacja. No cóż są ludzie i ludziska :/ Nie zapłaci ( 4 m) i dlatego bez sądu się nie obędzie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Podsum w pierwszym rozkladzie jest XII Wisielec i III Cesarzowa. Wiec w ten sposob jak pan teraz dziala wobec pani, nic nie osiagnie. Pani jest sprytna i wykorzystala jego blad. Musi inaczej zadzialac, zupelnie. Sad? Byc moze. Lub jak pisze Selenit, komornik. Tak czy inaczej, niech na spokojno przemysli swoje mozliwosci, ewentualnie skonsultuje z kims, kto ma tu pojecie (podsum calego rozkladu Eremita)... np. prawnika jakiegos... i zmieni sposob dzialania. Bo ten na razie jest nieskuteczny. A szanse na odzyskanie kasy sa, tylko ze w inny sposob musi wobec pani zadzialac. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Pan zgłosił już Panią do komornika Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Szczerze powiem że ja w tych kartach nie widzę rozstrzygnięcia sprawy... Prędzej w 4 Mieczy - widziałabym rezygnację Pana ze swoich roszczeń.... Aaale, pytałaś "Jak zrealizuja sie oczekiwania Pana x w sprawie zaplaty za wykonana prace?" - no tak, że w pewnym momencie zrezygnowałby... Zatem prędzej zapytałam co może zrobić w tej sprawie by pieniądze odzyskać, bo ja np w tych kartach odzyskania ich naprawdę nie widzę... Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 MyStErIoUs_WoMaN - zadalam pytanie zgodnie z Twoja sugestia Co moze zrobic Pan aby odzyskac pieniadze Rycerz mieczy 5 kielichow 4 monet - chyba ich jednak nie odzyska Cytuj
iridos Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Jak zrealizuja sie oczekiwania Pana x w sprawie zaplaty za wykonana prace? Pan wykonal prace i Pani nie chce zaplacic, kwota duza (Pani na podstawie faktury od Pana otrzymala pieniadze z banku). 7 mieczy As bulaw 4 mieczy - widac oszustwo, Pani zaplanowala to wczesniej, ze nie zaplaci, ona juz nie ma tych pieniedzy... Slabe karty, wiec dociagnelam Sad Smierc Krolowa Kielichow ---> mysle, ze bez sadu sie nie obedzie inaczej Pan nie odzyska pieniedzy. Dalszej wspolpracy z Pania nie bedzie. Prosze o pomoc w interpretacji. odwleczeniem w czasie i powrotem do tematu ja tu nie widzę odzyskania kasy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi