Skocz do zawartości

Czy powinnam ....klasyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moj ,,przyjaciel Pan D ,, ma duze problemy w zyciu prywatnym . Czy mimo zakończonego dawno ,,raportu,, z nim i niezakończonych spraw finansowych powinnam go wspierać ?? Zaznaczam ze ,,d ,, sam mnie szuka by sie zwierzyc i sie wygadac .

Z przelozenia

7 trefl ,as dzwonek ,krol pik

Zle sie dzieje z nim ,jest w strasznej kondycji i formie Potrzebuje kontaktu i rozmowy ......?

as dzwonek ,10 dzwonek (o) 8 dzwonek

Będę z nim w kontakcie i sprawy finansowe nie będą miały tu znaczenia a On to doceni ?

Napisano

Mi sie wydaje ze on potrzebuje kontaktu z Toba ale jak juz sie wygada i ustabilizuje to wlasnie postawi na sprawy finansowe w koncu, to okaze sie wazniejsze niz kontakt z Toba.

Napisano

A jesteś pewna, że zakończonego? Czy Ty uważasz, ze zakończone, a D niekoniecznie? :D

Chyba ci jakiś awans wyszedł ostatnio i coś na temat faceta....

Z przełożenia:

ma kłopoty i chce pogadać, chyba dostał jakieś wezwanie do sądu

Wynik:

taaaa będziesz, pomimo jego kłopotów finansowych, które w końcu się skończą...

Napisano

Karolku ,ty mi robiłaś rozkład kiedyś ,to ten koleś co mi kasę wisi ! pamiętasz ?

Jego problemem bardziej jest teraz zdrowie ! tyczy sie jego i kogoś z jego najbliższych .

Napisano (edytowane)

a, bo ich tylu masz, ze ja listę zaczne robić, żeby się nie pogubić! no to jest tak jak napisałam, on ma jakieś spore te kłpoty finansowe i pewnie będzie chciał cię przekabacić, żebyś poczekała, bo nie ma ci z czego oddać. Ale nie daj sie, bo jemu te problemy się skończą. Jak nic będzie ci chciał na emocjach pograć, tzn na współczuciu, że taki biedny i pokrzywdzony i nie ma jak ci teraz oddać... (as karo i ta 10 karo dla mnie oznaczają to co wyżej napisałam, a 8 karo to w mych notatkach poprawa sytuacji). Hmm dla mnie w tych rozmowach właśnie sprawy finansowe będą na pierwszym miejscu, a nie prywatne. Zobacz na karty, same o pieniądzach mówią i kłopotach.

Edytowane przez karolka365
Gość paulinqa123
Napisano
Moj ,,przyjaciel Pan D ,, ma duze problemy w zyciu prywatnym . Czy mimo zakończonego dawno ,,raportu,, z nim i niezakończonych spraw finansowych powinnam go wspierać ?? Zaznaczam ze ,,d ,, sam mnie szuka by sie zwierzyc i sie wygadac .

Z przelozenia

7 trefl ,as dzwonek ,krol pik

Zle sie dzieje z nim ,jest w strasznej kondycji i formie Potrzebuje kontaktu i rozmowy ......?

as dzwonek ,10 dzwonek (o) 8 dzwonek

Będę z nim w kontakcie i sprawy finansowe nie będą miały tu znaczenia a On to doceni ?

czy ten dzwonek to inaczej pik ? jeśli tak to:

będziesz go wspierać ale nie obejdzie sie bez drobnych kłopotów i stresów, większość pracy spadnie na Ciebie a nie na niego, będzie to ciężka praca, będziesz musiała latać to urzędów, i jeśli sie tego podejmiesz to wszystko sie uda i uratujesz mu tyłek,

10 o, uważaj na kradzież, ewentualnie jego wyjazd lub zniknięcie na jakiś czas, czeka cie rozczarowanie ,ale uda Ci sie wyjść z trudnej sytuacji

Napisano

dzwonek to karo, a serce to kier - wyjaśniam pojęcia używane przez Nalkę :P

Gość paulinqa123
Napisano

nosz kurcze szkoda ;P ja na karo czasem mówię poduszki xd dzwonek pierwszy raz słysze ;) wieczorkiem najwyżej poprawie interpretacje chyba że to już nie będzie potrzebne

Napisano
dzwonek to karo, a serce to kier - wyjaśniam pojęcia używane przez Nalkę :P

ja mowie serduszko !!!

Paulinqa123 interpretuj ,potrzebne !