Gilda Thorme Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Witam wszystkich Jak zinterpretować 7 buław na końcu układu w pytaniu o to czy doczeka się ktoś rozwodu? Druga karta to była królowa pucharów. Bo ja bym to zinterpretowała, że należy wykorzystać własny urok, modlitwę a efekt to chyba jakies nowe uwarunkowania czyli moim zdaniem daje to szansę wreszcie na zakończenie małżeństwa. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Czerwca 2013 Maestro Napisano 18 Czerwca 2013 Podaj wszystkie karty rozkładu:) Cytuj
iridos Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 modlitwa na rozwodzie nie pomoże:hahahaha: Cytuj
Gilda Thorme Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Rozkładam 3 karty Po kolei: Sprawiedliwość, Królowa pucharów, 7 buław Dziękuję. Cytuj
Gilda Thorme Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 modlitwa na rozwodzie nie pomoże:hahahaha: Obecnie jestem gotowa we wszystko uwierzyć Cytuj
iridos Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 i pyt to co wyzej od czy? do tych kart? Cytuj
Gilda Thorme Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 i pyt to co wyzej od czy?do tych kart? Przepraszam ale nie rozumiem tego postu Może to wpływ mojej zaawansowanej ciąży na myślenie .. Cytuj
iridos Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 jakie pytanie do tych kart jesli czy...dostane rozwod to ja nie wiem czy sprawka odpowiada tak czy nie jesli zapytałabys o to jak sie zrealizuje twoj plan/zamiar/działanie w tej kwestii wtedy mozliwe ze ten rozwod byłby ale.. czy pozew juz jest złozony? Cytuj
Gilda Thorme Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 OK Pytanie brzmiało, czy dojdzie do rozwodu w ciągu roku. A sprawa wygląda tak, że na razie sprawa zakończyła się ale para nie dostała rozwodu. Można się odwoływać z czego zainteresowana strona zamierza skorzystać. Wiec na pewno złoży apelację. Cytuj
iridos Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 no to tu widac odwolanie i walke rozwodu jeszcze nie Cytuj
Gilda Thorme Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Dziękuję Ale jakieś pozytywne rokowania w dalszej przyszłości czy nie? Cytuj
iridos Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 no karty ci sie koncza na walce nie widac kto wygra Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Ta pani mi na niezdecydowaną wygląda. Wydaje mi się, ze to z winy Pani się przedłuży cała sprawa i do roku nie widzę rozwodu. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Rozkładam 3 karty Po kolei: Sprawiedliwość, Królowa pucharów, 7 buław Dziękuję. Dojdzie do rozwodu - Sprawka na początku mówi o sprawach prawnych w tym rozwód, ale Pani nie odpuści tak łatwo. Tak więc jeśli ten Pan to Twój przyszły to raczej czekają was przejścia z jego eks żoną. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 18 Czerwca 2013 Moderator Napisano 18 Czerwca 2013 Sprawiedliwość sama w sobie jest kartą rozwodową dla małżeństw, ale także jest kartą rozpraw sądowych. Ciężko po 3 kartach z bliżej nie określonymi znaczeniami odpowiedzieć czy dojdzie do rozwodu. Na pewno karty traktują o rozwodzie, bo już pierwsza karta o tym mówi... ale czy dojdzie... widać, że pani tutaj dołoży wszelkich starań by się obronić... ale na to jednak większy rozkład jest potrzebny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi