plamiasta Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Pokrótce sytuacja. Jestem po rozpadzie związku, co było dla mnie katastrofą emocjonalną. Wyglądało to tak, że wszystko jest ok, plany na przyszłość, po czym z dnia na dzień zaczął jakby szukać wymówek żebyśmy się nie spotkali, później sms "nie wyszło nam", a za kilka kolejnych dni już się dowiedziałam, że z kimś się spotyka. No, ale już się powoli, powoli ogarniam, choć ciągle jeszcze w głowie mam to wszystko. Zrobiłam sobie rozkład znaleziony na którymś z forów, no i nie radzę sobie do końca z interpretacją, bo i to są moje początki w Tarocie. Bardziej na razie czytam o Tarocie, ale mnie w końcu podkusiło na rozkład. "Z czym sobie radzić" 1----3 2----4 1. Co już nieistotne - III Cesarzowa 2. Co się spełniło - XIII Śmierć 3. Co mi pomoże pójść dalej - XII Wisielec 4. Zmiana, którą muszę zaakceptować - V Kapłan Ja to sobie interpretuję tak, że nieistotne jest już dalsze rozdrapywanie swoich ran z powodu jego kochanki do której odszedł lub też kwestia mojej chęci stworzenia z nim rodziny jest już przeszłością, do której nie powinnam wracać. A może jedno i drugie Doszło do śmierci tego związku, jest to koniec tego etapu w moim życiu. Pomoże mi wyciszenie, zastanowienie i przygotowanie się na nową drogę życia po śmierci. Czwarta karta, niestety nie potrafię tego w jakikolwiek sposób zinterpretować. Coś mi dzwoni, ale nie potrafię z tego dzwonienia nic ułożyć. Proszę o pomoc. Cytuj
Trida Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Kładłaś z samych AW? "Z czym sobie radzić" 1. Co już nieistotne - III Cesarzowa Wasza wspólna przeszłość, Wasze plany. To niestety nie wróci. I chyba to i lepiej moim zdaniem. 2. Co się spełniło - XIII Śmierć Rozpad związku, to, ze do siebie nie pasowaliście. Jakoś skojarzyło mi się, czy Wy trochę 'na siłę' zaczęliście ze sobą być i doszło do Was to, co nieuniknione. 3. Co mi pomoże pójść dalej - XII Wisielec zmiana nastawienia 4. Zmiana, którą muszę zaakceptować - V Kapłan to, ze Wasze rozstanie nie było bez przyczyny Cytuj
plamiasta Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Tak, kładłam z samych AW. Dziękuję. Jeszcze trochę do przemyślenia, a później za radą kart jakoś postarać się wygasić uczucia, tęsknotę i zapomnieć raz i na zawsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi