Skocz do zawartości

Co ucieszy, co wzbogaci - lipiec i sierpień 2013

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

widziałam ten rozkład u Sacralci i stwierdziłam, że też go sieknę...

tylko mam problem.. kompletnie nie wiem, jak go ruszyć:-(

RW ułożenie proste

1.Co ucieszy, co wzbogaci – As denarów, 8 denarów, 4 denary – HB XIII Śmierć, IV cesarz –

Ciekawe, że akurat same denary wyszły… może będę miała jakąś okazję, aby wyjść zarobić dodatkowo poza stałą pracą? Na pewno będzie tu jakaś zmiana, bo ta śmierć jest w podsumie….

2.Co trzymać jak najbliżej siebie – 8 pucharów, 9 denarów, As buław – HB XVIII księżyc, IX Eremita

Szukać rozwiązań w sobie, wykorzystywać to co już potrafię i korzystać ze swojej energii

3. Na co wpływu mieć nie będę – 3 puchary, XV diabeł, XVIII księżyc – HB VIII moc

Jezus Maria!? To chyba nie jakiś romans?! Ja nie chcę!?

4.Co zmienić mogę – 3 buławy, X koło, 6 mieczy – HB XIX Słońce, X koło, I mag

No nie wiem… że swoją świadomością mogę wpływać na swój los i zmiany?

5.Co osiągnę (a czego się nie spodziewam) – XXI Świat, As mieczy, I mag – HB V papież

To tak jakbym miała coś zaprezentować światu, wyjść z czymś do ludzi… ale z czym do tych ludzi?

6. Stan uczuć/obraz emocjonalny – 10 denarów, 6 pucharów, 2 miecze – HB XVIII księżyc, IX eremita – o! chociaż to potrafię zinterpretować:icon_smile2: - będę Skupina ślep na rodzinie:hahahaha:

7.Rada kart: III cesarzowa, XIX słońce, rycek pucharów – HB IV cesarz

Mam dbać o swoją kobiecą stronę, mam być przedsiębiorcza, pozytywnie nastawiona i wrażliwa – czyli prawie jak zawsze:wstydnis:

dziękuję:-)

Napisano

1.Co ucieszy, co wzbogaci – As denarów, 8 denarów, 4 denary – HB XIII Śmierć, IV cesarz –

Nowe perspektywy na gruncie zawodowym - duże zaangażowanie i systematyczność zaprocentuje - podsum mówi, że masz duże szanse nawet na stanowisko kierownicze

2.Co trzymać jak najbliżej siebie – 8 pucharów, 9 denarów, As buław – HB XVIII księżyc, IX Eremita

Umiejętność dokonywania wyborów - potrafisz zostawić to co Cię nie satysfakcjonuje i nie pasuje do Twojego wizerunku. Ponadto bądź energiczna- ale wszelkie zamysły i plany trzymaj dla siebie, dobrze przeanalizuj i zaplanuj sposób ich realizacji.

3. Na co wpływu mieć nie będę – 3 puchary, XV diabeł, XVIII księżyc – HB VIII moc

Coś tu romansem pachnie - masz dużo kart o tym świadczących - w każdym razie ciepło się zrobi w serduchu.

Możesz dopomóc losowi w realizacji swoich planów - potrafisz również odciąć się od nie sprzyjających sytuacji, ludzi - podsum - zacznij patrzeć z optymizmem na świat, na swoje życie - przejmij ster - nie zdawaj się tylko na los

5.Co osiągnę (a czego się nie spodziewam) – XXI Świat, As mieczy, I mag – HB V papież

Zaistniejesz w dość szerokim gronie osób - wiedzy Ci nie brakuje, zdolności mentorskich również - ja bym tu widziała doradztwo - jako wróżka.

6. Stan uczuć/obraz emocjonalny – 10 denarów, 6 pucharów, 2 miecze – HB XVIII księżyc, IX eremita –

Tak- rodzina to priorytet - chociaż czasami czujesz się samotna i niespełniona - jakbyś za czymś tęskniła.

Tak - masz być piękną kobietą,która zna swoją wartosć - uczuciową, radosną no i stanowczą - która nie da sobie wejść na główę

• Lubię to! 1
Napisano

Nowe perspektywy na gruncie zawodowym - duże zaangażowanie i systematyczność zaprocentuje - podsum mówi, że masz duże szanse nawet na stanowisko kierownicze

tu gdzie jestem zatrudniona nie mam szansy na awans:-(

Coś tu romansem pachnie - masz dużo kart o tym świadczących - w każdym razie ciepło się zrobi w serduchu.

mam męża i dzieci, tu jestem szczęśliwa... żaden facet nigdy mnie nie interesował.... a może mieć to jakiś związek z życiem zawodowym i uniezależnieniem się?

Zaistniejesz w dość szerokim gronie osób - wiedzy Ci nie brakuje, zdolności mentorskich również - ja bym tu widziała doradztwo - jako wróżka.

nie widzę siebie w takiej roli...

6. Stan uczuć/obraz emocjonalny – 10 denarów, 6 pucharów, 2 miecze – HB XVIII księżyc, IX eremita –

Tak- rodzina to priorytet - chociaż czasami czujesz się samotna i niespełniona - jakbyś za czymś tęskniła.

no tęsknię.... za spełnieniem zawodowym....

Bardzo dziękuję za interpretację:-) jest baaaardzo intrygująca:-) ciekawa jestem jak to się sprawdzi:-)))

Napisano

Życie potrafi pisać różne scenariusze -ale chyba na tym polega cały jego urok

• Maestro
Napisano

"Money, money, money must be funny in the richman's world':lol: Skojarzyło mi się z szansą na dodatkowy zarobek, na pewno będzie jakaś propzycja, ale możliwe, ze w obecnym miejscu pracy, na co wskazuje mi karta 4 denarów

odrzuć przeszłosc, nie cofaj się, patrz przed sioebie, realizuj swoje pasje, wszystko to, co daje Ci zapał i chęci

no, chyba jakis romans........dzikie żądze....chyba, ze zajdziesz w ciażę...

masz w sobie wiele mozliwości,aby wprowadzić zmiany do swojego zycia, patrz przed siebie, wykorzystuj nadarzajace się okazje

Zaczniesz nowy etap, zabłyśniesz czyms, zostaniesz zauważona

6. Stan uczuć/obraz emocjonalny – 10 denarów, 6 pucharów, 2 miecze – HB XVIII księżyc, Wieża

widac porozumienie w rodzinie, zgodę i jej trwałość, cos się odblokuje, oczyści atmosfera

dbaj o swoje szczęście, nagradzaj się za drobne nawet sukcesy, "miej serce i patrzaj w serce" jak radził Wieszcz:)

• Lubię to! 1
Napisano

1.Co ucieszy, co wzbogaci – As denarów, 8 denarów, 4 denary –--> XXI Swiat, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Tu jakas szansa zwiazana z praca, samodzielna praca. Byc moze wykonywana w domu. Bedziesz miala szanse wyjsc z tym bardziej do ludzi, do swiata. Konkretna zmiana w dotychczasowym sposobie dzialania tutaj.

2.Co trzymać jak najbliżej siebie – 8 pucharów, 9 denarów, As buław ---> XVI Wieza, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Przede wszystkim na razie pozwolic sobie byc samej ze soba. Nie dzialac na sile. Miec to, co masz na te chwile i sobie wszystko poukladac. Jak poczujesz, ze juz jest czas, to wtedy konkretnie zadzialac. Bez leku, bez wahania, zostawic za soba wszystko, co Cie w jakis sposob powstrzymuje i ruszyc do przodu. Wazne, aby to wszystko bylo w Tobie ugruntowane.

3. Na co wpływu mieć nie będę – 3 puchary, XV diabeł, XVIII księżyc ---> II Kaplanka, HB IX Eremita

No... rozwijasz sie i przed Toba droga przez niepewnosc. Napotkasz po drodze swoje leki, nieraz bedzie miotala Toba niepewnosc, czy aby sobie poradzisz, czy aby nie porywasz sie z motyka na ksiezyc. Wazne, abys ufala sobie, jezeli poczujesz lek, wroc znowu wglab siebie i poszukaj odpowiedzi... w sobie. Nie szukaj jej poza soba. Badz sobie wierna i dzialaj w zgodzie ze soba.

4.Co zmienić mogę – 3 buławy, X koło, 6 mieczy ---> XIX Slonce, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Przede wszystkim mozesz przerwac swoja pasywnosc. Oczekiwanie na to, ze samo cos sie zmieni i los zesle Ci, co trzeba w odpowiednim momencie, przypraw duza dawka uwaznosci. Nadal obserwowac i czekac na efekty badz sprzyjajace okolicznosci, ale teraz rowniez szybko i efektywnie dzialac, w odpowiednim momencie ruszac do dzialania. Nie spoczywac na laurach.

5.Co osiągnę (a czego się nie spodziewam) – XXI Świat, As mieczy, I mag ---> I Mag, HB V Papiez

No... wyjdziesz do ludzi, jak to juz bylo wyzej i zaczniesz konkretnie dzialac. Ostro, tu i tam... ale bez rozdrabniania sie na drobne. Wyjdziesz poza swoje leki, poza swoje myslenie, ktore nie pozwala Ci byc moze cieszyc sie pelnia tego, co posiadasz... i zaczniesz dzialac tak, jak Ty tego chcesz... spelniac sie jednym slowem.

6. Stan uczuć/obraz emocjonalny – 10 denarów, 6 pucharów, 2 miecze ---> XVI Wieza, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Tu mozesz miec do czynienia z jakimis problemami z przeszlosci, ktore teraz dadza o sobie znac. Bedziesz musiala wyjsc poza przeszlosc i stereotypy, ktore Cie w jakis sposob przytlaczaja i blokuja i ruszyc do przodu. Poczatki moga byc niepewne... ale wazne jest, bo inaczej nadal bedziesz sie dusic...

7.Rada kart: III cesarzowa, XIX słońce, rycek pucharów ---> XIII Smierc; HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Badz soba, ciesz sie zyciem i pozwol rozkwitnac swojemu wnetrzu, swoim uczuciom, emocjom, wrazliwosci. PRzed Toba nowy etap, na ktory powinnas sie otworzyc cala soba. Tak po prostu... :)

powodzenia Iwus :bukiet:

• Lubię to! 1
Napisano

Inezko:-)

moja wieszczko:-) dziękuję:-)

i daję Ci tego o to kwiata, co to w mym sercu wzrasta:-) :bukiet:

Napisano

Sacral

niech słowo Twoje, ciałem się stanie:-))))

bardzo Ci dziękuję i cieszę się, że romansu Ty nie widzisz:-))))

Napisano

Stabilność finansowa. może jakas inwestycja przyniesie korzyści albo będzie wystarczajaca ilośc pieniędzy, żeby zacząć oszczedzac co ucieszy Cie :)))

Swoich spraw wyznaczonego kierunku. Jak masz swój interes to go rozwijaj ogolnie myśle, ze chodzi tu o plany, które sobie wyznaczyłaś i powinnas się ich trzymać. przyniosą korzyści.

uu albo sexu przedawkujesz albo alkoholu ogolnie karty nałogów :D

plany wakacyjne, możesz wybrać inny kierunek

Nowy początek, świat otworzy się otworem na ciebie. możliwe nowe znajomości, korzystne znajomości.

• 2 tygodnie później...
Napisano

a może jednak jest ktoś jeszcze chętny? :-)

ładnie się teraz szczerzę do wszystkich:hahahaha:

Napisano

1.Jak dla mnie to pachnie jakąś szansą na dodatkowe zarobki..Będziesz pilnie pracować, ale też dostaniesz godziwą zapłatę, dumę ze stanu posiadania będziesz odczuwać..Ale można też rozpatrywać te karty w kategorii nie-zarobkowej..Harmonia w rodzinie, takie codzienne dbanie domowników o siebie nawzajem..4 denarów to może być zamknięcie się w 4 ścianach ale nie z konieczności tylko z wyboru-będzie Cię cieszyć ciepła, rodzinna atmosferka ;-)

2.Nie rezygnować z przyjętego kursu, tylko cierpliwie dążyć do celu..Pielęgnować ogień i zapał :-)

3.Jak dla mnie to na jakiejś zakrapianej imprezie może zdarzyć się więcej, niż byś chciała..Seks/romans wisi w powietrzu ;-) Jeśli jesteś absolutnie pewna, że nawet po pijaku z żadnym facetem nie poszłabyś w tango to uważaj, żeby Ci ktoś czegoś do drinka nie dosypał..Ten księżyc z tym diabłem mi nieładnie wygląda..

4.Na pewno możesz zmienić kierunek podróży..

5.Myślę, że staniesz się dla kogoś autorytetem..

6.Mi tu się przebija tęsknota za dzieciństwem, być może beztroską, potrzebujesz czasem chwili tylko dla siebie..Ale widać też szczęście rodzinne :-)

7.Karty radzą Ci doceniać wszystko, co masz, cieszyć się nawet z drobnostek..Zadbać o siebie, swoją kobiecość, potrzeby..Wziąć sprawy w swoje ręce kiedy trzeba, jak nikt umiesz dbać o ciepło rodzinne..:-)

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

****WERYFIKACJA****

myślę, że tu się pokazał po prostu moja praca nad moją stroną... wszystko robiłam w domciu, więc pewnie stąd 4 denary; myślę, że śmierć pokazała zmiany - tzn. przeniesienie wszystkiego z jednego programu na drugi....

doszłam do wniosku, że dokonałam wyboru i bez względu na liczbę czytelników stawiam na tą stronę i koniec:-)

Sell napisała, że mogę zmienić plany wakacyjne i faktycznie było takie zagrożenie, że mój mąż będzie musiał wyjechać służbowo zagranicę, ale na szczęście odwołali

myślę, że tutaj też właśnie się pokazała publikacja moich wywiadów na innej stronie

6. Stan uczuć/obraz emocjonalny – 10 denarów, 6 pucharów, 2 miecze – HB XVIII księżyc, IX eremita

skupienie na rodzinie

- nie wiem, czy tutaj się moje ćwiczki w tej cesarzowej nie pokazały

dziękuję bardzo za interpretację:-)

a tu wydaje mi się, że pokazała się współpraca co do wywiadów i to, że się mentalnie odcinałam od szefa w tym czasie