Skocz do zawartości

Występ z zespołem :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Moją pasją jest śpiew, ale z jej realizacją bywa niestety różnie... Zapytałam kart, czy w tym roku wystąpię gdzieś z zespołem :) Bo ostatnio nawet czasu na lekcje brakuje... :(

To jest: Rydwan - Moje chęć rozwoju w tym kierunku...może i sposobności, które się pojawią...

To dochodzi do tego: Królowa Denarów - Moja praca, zdobycie pewnych umiejętności, ale także świadomość, że przede mną jeszcze wiele nauki...

To będzie rozpoznane: As Kielichów - Szansa/ pomysł na to, żeby coś zacząć robić w tym kierunku...

To będzie wyczuwane: 9 Buław - Będę musiała wykazać się uporem, determinacją, żeby doprowadzić pomysł do końca.

To odchodzi: Rycerz Buław, 4 Denarów - okres spontanicznych pomysłów bez realizacji...

To nadchodzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, 3 Mieczy, Siła => Świat - Powrót do nauki :) Zacznę się rozwijać, poznam swoje mocne i słabe strony...zacznę jakby nowy etap przygody ze śpiewem...bo i tez myślę o zmianie nauczyciela.

Tak widzę to ja: 2 Kielichów - Jeden znajomy zaproponował współpracę, a wiadomo, że razem raźniej :)

Otoczenie: Mag - Będziemy mieć możliwości realizacji swoich pomysłów...

Moje nadzieje/ obawy: Pustelnik - Hm, może że ze względu na inne obowiązki będę jak ten pustelnik...odizolowana, nie mająca wiele czasu np. na próby.

Do tego to prowadzi: 6 Buław (odpowiedź), tło: 6 Denarów, 3 Kielichów, Król Buław, 3 Buław, 8 Buław => Cesarzowa - Mimo ogromu pracy, jaki będzie trzeba w to włożyć, uda się. Może być to występ połączony z jakimś celem dobroczynnym.

Jak myślicie?

Pozdrawiam, :usmiech:

Maddie

Napisano

Masz ogromne szanse na realizację swojej śpiewaczej pasji - możesz na tym gruncie nieźle zabłysnąć i daleko zajść - czerpać zadowolenie i odczuwać spełnienie- ale potrzeba samozaparcia, dobrej organizacji, żeby wszystko pogodzić oraz wewnętrzej dyscypliny. Realizacja marzeń wiąże się z niemałymi wyrzeczeniami - ale jako to mówią dla chcącego nic trudnego

powodzenia

Gość Lukrusia
Napisano

Kochana widać , że w tym roku mimo różnych sprzeczności uda sie wam wspólnie wystąpić -odbyty koncert.Ja tutaj widzę , tylko , że musicie pracować nad tym a wszystko będzie na jak najlepszej drodze .

Napisano

@Kędry i Lukrusia: Jest nad czym pracować, to prawda... Trzeba też się dobrze zorganizować :) Oby tylko starczyło determinacji... Dziękuję, dziewczyny :buziak::uscisk:

Napisano (edytowane)
To jest: Rydwan

zgadzam się Twoje chęci, zapał, możliwosci. Pisząc o mozliwosciach mam na myśli głos, nad którym panujesz/starasz sie zapanowac w sensie doskonalenia. Ujarzmic go:) (poprzez naukę, doskonalenie, (Q denarów) To Ci sie udaje wg mnie, robisz postępy, bo ten gościu an mojej talii jednak trzyma w ryzach te zwierzaki

To dochodzi do tego: Królowa Denarów

No właśnie praca, doskonalenie, poważnie do tego podchodzisz i przykładasz się

To będzie rozpoznane: As Kielichów

Ktos Cie zauważy. Bedzie szansa moze ktoś Cie wesprze, niekoniecznie z branży muzycznej. , ja mysle, że nawet jakaś sympatia wyniknie z tego...

To będzie wyczuwane: 9 Buław

Mozesz poczuc chwile zwątpienia, czy naprawdę sie uda. Będziesz miała ochotę może nie wycofać sie, ale odpocząć. Bo trudno będzie. Bedziesz miała poczucie, ze coś utknęło w martwym punkcie.

To odchodzi: Rycerz Buław, 4 Denarów

No właśnie w kontekscie powyższych kart mogą byc chwile zwątpienia. Nagle zwroty akcji, gorsza passa. W efekcie zwątpienie, troche zamkniecie siew sobie, mniej energii.

edit: zinterpretowałam jako to nadchodzi. a jeśli odchodzi, to moze jak napisałaś. Twój zapał, checi, które kończyły sie niczym.

To nadchodzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, 3 Mieczy, Siła => Świat

Te zmyśle, ze będziesz się rozwijała. To sie opłąci. Pojawią sie trudnosci i zwątpienie, ale siła na końcu chyba mówi, zę to drobne kłopoty, które pokonasz. I swiat w podsumowaniu:)

Tak widzę to ja: 2 Kielichów

a czy cos miedzy Wami nie iskrzy:), a moze zaiskrzy bo wczesniej ten as kiel....

Otoczenie: Mag

tu nie wiem za bardzo. Wydaje mi sie, ze otoczenie ma wymagania, będziesz musiała pokazać sie z jak najlepsej strony, użyć wszystkich swoich atutów (też mi odkrycie, wiadomo:))

Moje nadzieje/ obawy: Pustelnik

Boisz sie, że nic z tego moze nie wyjść

Do tego to prowadzi: 6 Buław (odpowiedź), tło: 6 Denarów, 3 Kielichów, Król Buław, 3 Buław, 8 Buław => Cesarzowa

Wg mnie uda Ci się. 6 buław! Triumfujesz i mnóstwo ludzi wokół:), którzy wiwatują:) Dasz z siebe wszystko, spodobasz się, porwiesz ludzi, zachwycisz.

powodzenia:)

Edytowane przez emilr
  • Lubię to! 1
Napisano

:usmiech: W przeszłości były takie chwile zwątpienia, jak piszesz i zapewne w tym roku łatwiej nie będzie, po prostu muszę wreszcie wziąć sprawy w swoje ręce...

Co do tych kielichów... Między mną a kolegą nie iskrzy ;), przynajmniej nie w tym sensie :) Jesteśmy przyjaciółmi, więc stąd zapewne 2 Kielichów...ale o niczym więcej nie ma tutaj mowy :)

Dziękuję, emilr :uscisk: :uscisk: :uscisk:

• Maestro
Napisano

To jest: Rydwan

To dochodzi do tego: Królowa Denarów

To odchodzi: Rycerz Buław, 4 Denarów

To nadchodzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, 3 Mieczy, Siła => Świat

Do tego to prowadzi: 6 Buław (odpowiedź), tło: 6 Denarów, 3 Kielichów, Król Buław, 3 Buław, 8 Buław => Cesarzowa

Moja droga, to co mi się rzuciło w oczy w pierwszej kolejności to Twoje ogromne, chęci, rozwój i pragnienie, aby urzeczywistnić marzenia. Widać Twoje zadowolenie, widać, że zabłyśniesz (Królowa Denarów), masz szansę, ale w 9 buław widać tremę:), odchodzi taki trochę słomiany zapał, na zasadzie : tak bardzo, bardzo chcę, ale się boję, bo jeszcze mnie źle ocenią, wolę więc na razie się pohamować...Nadchodzi Twoja nauka śpiewu, co nie obędzie się bez przeszkód, bo możesz nadwerężyć gardło i struny głosowe, ale widać, ze poradzisz sobie; cała sytuację postrzegasz pozytywnie, ponadto chyba lepiej byś się czuła spiewając z kims w duecie? Takie mam wrażenie patrząc na 2 kielichów, że chyba miałabys mniejszą tremę mając "drugi głos" koło siebie...Twoje obawy, że sama będziesz musiała sobie radzić...Na wyniku masz sukces, postawisz na swoim, tło informuje o tym, że otrzymasz wsparcie, być może dzięki jakiemuś energicznemu, przedsiębiorczemu mężczyźnie, który spowoduje, że nagle Twoja kariera muzyczna nabierze kolorów:)

Napisano

To jest: Rydwan Az nosi Cie, zeby cos ze soba zrobic. Nie chcesz juz siedziec na miejscu. Znasz swoje mozliwosci i chcialabys cos z nimi konkretnie robic.

To dochodzi do tego: Królowa Denarów No tu widac Twoje konkretne podejscie do tematu. Praca nad soba, konkretna, zorganizowana. Wiesz co masz i chcesz z tego zrobic uzytek.

Ze spiewanie moze byc Twoja droga do szczescia i spelniania.

Bedziesz musiala dzialac konkretnie, ale jednak z wyczuciem. Bardziej tak intuicyjnie. Wiec i ostroznie. Nie na sile, ale jednak zdecydowanie. Cos jak saper. Odpowiednio uderzyc w ten czy inny ton, zeby przynioslo konkretne dla Ciebie efekty.

To odchodzi: Rycerz Buław, 4 Denarów ---> XVII Gwiazda, HB IV Cesarz

Bezsensowna, do tej pory, szamotanina. Chcialas duzo, ale nie udalo Ci sie do tej pory wyjsc poza konkretne ramy. Tkwilas tam, gdzie tkwisz nadal. Teraz nadchodzi czas, aby spojrzec na wszystko jeszcze raz, zrobic przeglad wszystkiego, co jest wazne, co nie, zrobic konkretny plan dzialania i dzialac wg niego. Nic na hurra, ale konkretnie... plany gdzies na przyszlosc... i realizowac je. :)

To nadchodzi: Paź Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, 3 Mieczy, Siła ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

No nauka, rozwoj, duzo pracy nad soba i swoim talentem. Pamietaj, ze nie wszystko od razu sie uda, sam poczatek moze byc nieco chaotyczny, ale ile wysilku w to wlozysz, tyle bedziesz miala z tego radosci i zadowolenia.

Tak, mozliwe, ze tu ta wspolpraca z kims. Widzisz to tez jako mozliwosc wyjscia szczesciu na przeciw... juz nie pozostawania przy szansach a konkretnie otworzenia sie na mozliwosci, jakie ta szansa niesie.

Otoczenie patrzy swoich celow. Takze uwazaj, zeby gdzies Twoje po drodze nie utknely w martwym punkcie. Patrz swojego. Jezeli w otoczeniu masz Magow... to pamietaj, ze Mag to nie altruista. Pomaga tylko tyle i wtedy, jezeli jest to zgodne z jego celami.

Ze bedziesz mogla powaznie poswiecic sie swojej pasji.

Do tego to prowadzi: 6 Buław (odpowiedź), tło: 6 Denarów, 3 Kielichów, Król Buław, 3 Buław, 8 Buław ---> XIX Slonce, HB XX Sad i II Kaplanka

Tu widac ladna wspolprace z kims, kto bedzie Ciebie wspieral i Ty rowniez bedziesz wspierala. Ladna wymiania tu sie ukazuje. Rowzoj, dzialanie i w perspektywie zadowolenie, zarowno teraz, jak i pozniej po czasie. Wspolpraca, ktora bedzie wydawal solidne plony.

Ogolnie pozwol sie dziac, baw sie dobrze i rob tak, jak czujesz, jak podpowiada Ci intuicja. :)

• Lubię to! 1
Napisano

@Inez: Trafiłaś w 10 :) Tak było do tej pory, że hamowałam się, nie chciałam wychodzić przed szereg... A pomysł na śpiew w duecie już jest :)

@SacralNirvana: Tak, wydaje mi się, że współpraca jest bardzo możliwa. Jest też tak, jak piszesz - do tej pory nie udało mi się wyjść poza konkretne ramy... Miejmy nadzieję, że będzie tak, jak pokazują karty i wreszcie ruszę do przodu :)

Dziękuję, dziewczyny :buziak::uscisk: :uscisk: :uscisk::bukiet:

• Maestro
Napisano
@Inez: Trafiłaś w 10 :) Tak było do tej pory, że hamowałam się, nie chciałam wychodzić przed szereg... A pomysł na śpiew w duecie już jest :)

@SacralNirvana: Tak, wydaje mi się, że współpraca jest bardzo możliwa. Jest też tak, jak piszesz - do tej pory nie udało mi się wyjść poza konkretne ramy... Miejmy nadzieję, że będzie tak, jak pokazują karty i wreszcie ruszę do przodu :)

Dziękuję, dziewczyny :buziak::uscisk: :uscisk: :uscisk::bukiet:

Trzymam kciuki za Twój rozwój zawodowy:)