london63 Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Jaki prezent mi szykuje kolega na urodziny? on zagranica i prezent ma przekazac mi jego kolega .. na dniach dostane ciekawosc mnie zżera Sąd Słońce 10 kielichów kurde no nie wiem co to może być, wiem tylko tyle że to nic do ubrania ale bede mega zadowolona po kartach Zamówiłam sobie buty i koleżance zegarek na urodziny (sobota) czy przyjdą mi w tym tygodniu? zegarek Slonce 5 denarów 10 mieczy chyba nie buty Rycerz pucharow 5 pucharow 8 mieczy srednio to widze jak miną mi urodziny? Śmierć 6 pucharów Sąd hmm na razie nic nie planuje, ale myśle że spędze ze znajomymi fajnie ogólnie się pokazało, że to urodzinki może będzie spotkanko z osobami, których dawno nie widziałam Cytuj
azkan Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 zegarek Slonce 5 denarów 10 mieczy -na pewno nie chyba nie buty Rycerz pucharow 5 pucharow 8 mieczy - gdzies utkna po drodze(8 mieczy) 1 Cytuj
london63 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Moge juz troche zweryfikowac - niespodzianką ma być jego wczesniejszy powrót ) Cytuj
london63 Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 buty i zegarek przyszly .. tylko ze buty troche za duze, a zegarek mial byc w innym kolorze ;/ w urodziny caly dzien bylam na zakupach, spedzilam ogolnei na smutno ;/ przez tego pana, bo odwalil.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi