Skocz do zawartości

Czy powinnam wyjechać?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest to rozkład na konkretne pytanie, zadane w temacie. Karty:

8 PIK - 10 TREFL

7 PIK - DAMA KIER

DAMA PIK - 8 KIER - 8 TREFL

10 KIER - KRÓL PIK - AS PIK

10 KARO - AS KARO - 7 KARO

Interpretacja:

1,2 - Mówią o najbliższej przeszłości np o przyczynie kłopotu:

Mogę mieć problem ze zdobyciem pieniędzy na wyjazd.

3,4 - Opisują co się aktualnie dzieje w danej sprawie

Jestem zła na mamę, która tak naprawdę chce dla mnie dobrze.

5,6,7 - Obrazują najbliższą przyszłość

Życie osobiste i zawodowe zostaną ściśle ze sobą powiązane, jakaś kobieta może się wtrącać.

8,9,10 - Zwiastują niespodzianki/przeszkody, które spotkamy dążąc do celu

Wpływ wysoko postawionego mężczyzny na moje sprawy zawodowe.

11,12,13 - Dają dokładną odpowiedź na postawione pytanie. Pokazują co możemy zrobić, czego się spodziewać i na co powinniśmy uważać.

Powinnam jechać, aczkolwiek sama się waham i przesuwam ten moment.

Jak myślicie?

Gość SooYoung
Napisano

Szanse są, ale wahasz się, a ze decyzje podejmujesz a bardziej planujesz w chwilach emocjonalnego rozbicia i przez to możesz nie pojechać.

Do tego widać tu wpływ osób trzecich które "rozwalają" Cie emocjonalnie.

Pomoże jak ustalisz priorytety -> czego Ty sama chcesz i jak to możesz zdobyć.

Gość paulinqa123
Napisano
Jest to rozkład na konkretne pytanie, zadane w temacie. Karty:

8 PIK - 10 TREFL

7 PIK - DAMA KIER

DAMA PIK - 8 KIER - 8 TREFL

10 KIER - KRÓL PIK - AS PIK

10 KARO - AS KARO - 7 KARO

Interpretacja:

Mogę mieć problem ze zdobyciem pieniędzy na wyjazd.

Jestem zła na mamę, która tak naprawdę chce dla mnie dobrze.

Życie osobiste i zawodowe zostaną ściśle ze sobą powiązane, jakaś kobieta może się wtrącać.

Wpływ wysoko postawionego mężczyzny na moje sprawy zawodowe.

11,12,13 - Dają dokładną odpowiedź na postawione pytanie. Pokazują co możemy zrobić, czego się spodziewać i na co powinniśmy uważać.

Powinnam jechać, aczkolwiek sama się waham i przesuwam ten moment.

Jak myślicie?

1,2- jesteś po prostu niepewna i pełna obaw,masz wiele spraw na głowie, przy tym pytasz o zdanie innych

3,4-kierujesz sie bardziej emocjami niż racjonalnym myśleniem, tak na prawdę nie chcesz sie rozstać z mamą/tatą którzy chcą dla Ciebie jak najlepiej

5,6,7-będą jeszcze awantury i będziesz sie gryzła z tym co radziła mama, uznasz że miała jednak troche racji

8,9,10-przeszkodą i nieraz niespodzianką może być załatwianie niektórych spraw urzędowych przed wyjazdem,niespodzianką może być również wiadomość lub nawet propozycja wyjazdu z osobą bardzo Ci bliską

11,12,13-w końcu będziesz zmuszona podjąć decyzję,wyjedziesz i zarobisz fajne pieniążki,podniesiesz swoje kwalifikacje zawodowe, wyjazd to dobra inwestycja, mimo że nie będzie łatwo

Napisano

Tak myślałam, ale jeszcze zastanawiały mnie dwie karty pikowe (król i as) obok 10 kier, która jest bardzo pozytywną kartą :)

Gość Daffne
Napisano

mogą być trudności z organizacją, spiętrzy się wiele spraw i trzeba będzie się spiąć by to wszystko załatwić. W 10 Trefl widziałabym także zewnętrzne trudności,z jakmi przyjdzie się zmierzyć, więc być może sama będziesz musiała pozałatwiać różne sprawy na wyjazd bo nie będzie wsparcia.

aktualnie kombinujesz by urzeczywistnić to czego pragniesz, jednak jest to na poziomie intelektu, rozmyślania by dojść do upragnionego celu :)

Dość rzeczowo będziesz podchodzić do wyjazdu, pojawią się mieszane emocje, może troszkę niepewności, ale poradzisz sobie z zaplanowanymi na najbliższy czas zadaniami

niespodziewanie możesz wejść w spór z mężczyzną Tobie bliskim, może to być ojciec,partner

myślę, że tu gdzie jesteś nie jest tak źle, jednak za pewien czas pojawi sie okazja wyjazdu i decyzja będzie zależeć od Ciebie bo same karty nie pokazują jakby Ci tam było. Przydałby sie rozkład decyzja z pytaniem: Jak potoczy sie moje życie jeśli wyjadę? I jak potoczy sie może życie jesli zostanę ( po 3 katy na pytanie),dodoatkowo do każdego pytania jak będzie wyglądac stopień mojego zadowolenia z opcji nr 1 i opcji r 2

Napisano

Dziękuję Daffne, za Twoją radą postawiłam sobie karty, wyszły następująco:

Jak potoczy się moje życie jeśli wyjadę?:

8 pik - król kier - walet karo

+ jaki będzie stopień mojego zadowolenia, jeśli wyjadę?:

7 kier - 8 karo - król pik

Jak potoczy się moje życie jeśli zostanę?:

as pik - as kier - 10 kier

+ jaki będzie stopień mojego zadowolenia, jeśli zostanę?:

7 pik - walet trefl - król kier

Wszędzie kręci mi się ten pik...

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Jak potoczy się moje życie jeśli wyjadę?:

8 pik - król kier - walet karo

widać ograniczenia początkowo, tak jakbyś...oczekiwala wsparcia w wyjeździe albo chciala pojechać z kimś lub do kogoś? Jeśli byś wyjechała to nie byłabyś sama, ktoś by Cię wprowadził, oznajmił z tym co wokół Ciebie. Trzeba byłoby też troszkę doszkolić się w czymś, obeznać.

+ jaki będzie stopień mojego zadowolenia, jeśli wyjadę?:

7 kier - 8 karo - król pik

marzysz o wyjeździe, zdałabyś sobie sprawę, ze może nie być łatwo bo czekałby Cię wysiłek i trud oraz mężczyzna, na którego mogłabyś liczyć, ale w pewnym momencie odczułabyś, ze jest zdystansowany. Nie wiem jak to ująć.

Jak potoczy się moje życie jeśli zostanę?:

as pik - as kier - 10 kier

jeśli zostaniesz bedziesz wyczekiwać dalej szans na osiągnięcie zadowolenia...chyba nawet lepiej to wygląda....

+ jaki będzie stopień mojego zadowolenia, jeśli zostanę?:

7 pik - walet trefl - król kier

jesli zostaniesz będziesz obmyślać plan dzialania albo wyczekiwania na zaproszenie na wyjazd od meżczyzny Tobie nieobojetnego? no widać, że strasznie chcesz jechać, jednak jednak Twoje wyobrażenia mogą się w praktyce troszkę zrewidować a Pan okazać się zamiast Kierowy Pikowy co widac wyżej. Na to bym zwróciła uwagę podczas wyjazdu.

Edytowane przez Daffne