Skocz do zawartości

Jak Pan zareaguje na propozycję odwiedzin? Pilne

Mgła

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład dotyczy Pana, z którym mam dość dziwną relację :)

Jak on zareaguje na moją wiadomość odnośnie odwiedzin?

Odpowiedź: Wisielec

Tło: 5 denarów, 10 denarów ----> Cesarzowa (jeśli dobrze policzyłam)

Wygląda na to, że może zwlekać z odpisywaniem, nie mieć ochoty na spotkanie, być może nawet nie chcieć kontynuowania naszej znajomości. Po ostatnich zdarzeniach chce się wycofać z naszej relacji. Brak uczuć z jego strony, moją propozycję odbierze jako takie narzucanie się. Może być zajęty pracą i swoimi sprawami, jest mu dobrze tak jak jest.

Z podsumy Cesarzowa, no nie wiem jak to interpretować. Czyżby inna kobieta? Musiałaby się pojawić w przeciągu ostatniego tygodnia :D

Po takich kartach to nie wiem, czy jest sens w ogóle do niego pisać :/

Czy jeśli do niego nie napiszę, to czy się odezwie do końca tygodnia?

Odp: 4 denarów

Tło: Diabeł, As Buław ---> Siła

Powinien sie odezwać, nie chce stracić tego, co jest między nami, ale głównie kieruje nim chuć, nie ma co się czarować :> Niestety jeden rozkład przeczy chyba drugiemu :/

Napisano

Wydaje mi sie jakby Pan cos mial na sumieniu, albo cos go bolalo. Wyglada jakby u niego byla 'bieda' uczuciowa i nie bedzie chcial sie spotkac. Przyczyna moz etez byc inna kobieta.

Po kartach tez wydaje mi sie, ze Ty do niego napiszesz, on tego nie zrobi

Napisano

Nie odwiedzi i nie odp na tą propozycje ale to dlatego, ze Pan jest odsunięty od ludzi, życia. Czy on Studiuje??

Nie umiem odp na 2gie pytanie. Ja nie czuje wibracji kart z pytania na czy :(

Napisano

Tło: 5 denarów, 10 denarów ----> Cesarzowa (jeśli dobrze policzyłam) - uważam, że nie odpisze....

Tło: Diabeł, As Buław ---> Siła - mimo tego, że pytanie od "czy" to uważam, że nie, to tak wygląda jakby coś go zatrzymywało w domu...

• Maestro
Napisano (edytowane)

Tło: 5 denarów, 10 denarów ---->Śmierć , suma całości Cesarzowa

on będzie mocno zaskoczony, nie bardzo będzie wiedział co ma zrobic, jak Ci odpisać...

Tło: Diabeł, As Buław ---> Wieża suma całościSiła

wg mnie nie odezwie się, w tle widać jednak kontakt, możliwe, że TY jednak zdecydujesz się odezwać pierwsza

W podsumach całości jest energia kobieca, pytanie, czy Ty znasz jego status związkowy?

Edytowane przez Inez2503
Napisano

2ga podsuma jest zła bo jest księżyc ale mysle, ze tu czy księżyc czy siła przekaz jest ten sam jest pod wpływem innej kobiety. :))

Napisano
Selciu 4 Monet (14) Diabeł (15)i Asik Buławiany (1) = 30 - 22 = 8 nie ? :) :*

hehehe no popatrz patrze i nie widze - as buław a ja zobaczyłam as monet :))))

Napisano

a ja bym jeszcze dodała, ze on się może czuć jak pies na smyczy przez Panią Mgłe i trochę czuje przymus z jej strony do kontaktu.

Kochana Mgło tacy sa panowie, czasem ich się nie da skumac.

Napisano

Dziękuję za Wasze interpretacje :)

Troszkę może wyjaśnię. Pan na 99,9% nie ma nikogo (chyba, że zakochał się na zabój w ciągu ostatnich 4 dni ;)). Dlatego też kwestia tej kobiety jest w moim mniemaniu mało prawdopodobna. Sytuacja jest taka, że my znamy się od kilku lat, ale widujemy baaardzo rzadko, bo mieszkamy od siebie baaardzo daleko ;) No ale jak się już spotkamy, to jest między nami gorąco. Każde z nas jednak wie, że na poważnie to nic z tego nie będzie, bo jest to fizycznie nie do wykonania z racji odległości.

Selenit666 - nie, on nie studiuje, ale ma bardzo absorbującą pracę. A jeśli chodzi o tą "smycz", to niżej wyjaśnię :)

MyStErIoUs_WoMaN - no właśnie ja jestem bardzo zamknięta w sobie w tej relacji, nigdy nie dałam mu odczuć, że jestem zainteresowana czymś więcej. Nigdy nie piszę pierwsza, na jego liczne propozycje, abym do niego przyjechała zawsze odpowiadam, że za daleko, itp. Ale w ten weekend chętnie bym się do niego wybrała, ale on jak na złość się nie odzywa, a ja nie chcę tego robić pierwsza, bo się boję, ze pomyśli właśnie tak jak napisałaś - że mi zaczęło zależeć. A może tak pomyśleć, bo widzieliśmy się w tamtym tygodniu...

I nie wiem, co robić :/

Napisano

Szczerze to my rozmawiamy, chyba aż za szczerze, bo wiedząc to, co o nim wiem, to nigdy nie pozwolę sobie na to by się w to zaangażować.

W 100% to niczego nie można być pewnym, ale to porządny facet i gdyby kogoś miał, to by się ze mną nie widywał. Jest sam od kilku miesięcy, kiedy był z tą swoją ostatnią dziewczyną, to się nie widywaliśmy i z tego, co pamiętam, to nawet do mnie wtedy nie pisał.

Obawiam się tego, by sobie czegoś nie pomyślał, bo pewnie boję się odrzucenia.

U niego nie byłam choć wiele razy mnie zapraszał, za daleko i nigdy nie chciało mi się jechać :)

Napisano

jeszcze nie wyslalam, bo sie nie moge zdecydowac, a karty mnie troche od tego pomysłu odstraszają

Napisano

Jeśli się zdecyduje napisać, to jak najbardziej jest weryfikowalne. Ale wówczas nie zweryfikuję drugiego pytania. A jak jednak do niego nie napiszę, to wtedy zweryfikuję drugie :)

Napisano (edytowane)

On poczuje sie jakby zagrozony, jak mu zaproponujesz odwiedziny. On jest z tych, co sami ustanawiaja, co, kiedy, jak i czy w ogole. Tu Twoja inicjatywe postrzeze jako zamach na swoja wolnosc i sfere prywatna i widac takie poczucie niepewnosci, jak rowniez zamarcie w bezruchu.

Jezeli nie napiszesz to tez sie nie odezwie... bo zajety jest soba i swoim swiatem i on lubi miec poczucie, ze to on o wszystkim decyduje. Tu, jezeli sie w ogole kiedykolwiek zdecyduje odezwac to chce miec poczucie, ze zrobil tak, bo to on zadecydowal. Czym bardziej bedziesz go gonic tym bardziej on bedzie sie przed Toba chowal. Nie warto.

Tu kobiety nie musi byc innej. To facet bardzo lubiacy sam o sobie tym, co sie dzieje w jego zyciu decydowac... takze bardzo mu nie podoba sie i broni sie przed wszelkimi probami pokierowania nim czy jakos na niego wplyniecia. ;)

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano (edytowane)

Ale tak czy inaczej przynajmnej jedno z tych pytań zostanie zweryfikowane. I dlatego zadałam dwa, żeby nie było, że jak nie napiszę do niego, to wtedy wątek będzie nie zweryfikowany.

SacralNirvana - no ja myślę dokładnie tak jak Ty (nawet nie po kartach tylko samodzielnie :)) i dlatego boję się napisać. Z drugiej strony, mam ochotę fajnie spędzić weekend i wkurza mnie, ze takie moje wewnętrzne lęki mnie hamują.

Edytowane przez Mgła
Napisano

Kurczę , wygląda jakby on nie miał ochoty na kontakt z powodu innej kobiety.

Pozdrawiam

Napisano

Tło: 5 denarów, 10 denarów

brak reakcji w tych kartach

Napisano

a jak rozumiecie tą 10 denów w tle? Ja mam problem z interpretacją tej karty, nie czuję jej w ogóle (nie tylko w tym rozkładzie, tylko zawsze).

Napisano

Towrzystwo, wyjazd gdzies na łono natury z rodzina, z przyjaciółmi. To karta bliska znaczeniu karcie świat. Może znaczyć spełnienie w roznych dziedzinach zycia a w negatywie przesyt wszystkiego, osiagniecie maxa i już jest wszystko nudne.

Napisano

Weryfikuję:

Napisałam do niego, okazało się, że był w szpitalu, jest teraz na długim zwolnieniu i napisał, że zaprasza jak tylko dojdzie do siebie. I jak to się ma do kart? :)

Gość Gość3
Napisano

Witam ,

Wedlug mnie to do spotkania dojdzie ... !!!

Decydujaca karta jest Wisielec -Pan rozmysla nad soba i tyle . Nie widze tu jego "niechcenia " !!!

Wisielec mowi tez o chorobach ,mam tu na mysli -przeszkody ,powody co go trzyma ,powstrzymuje tak na teraz .

10 monet -jako koncowa karta tla rozkladu -jest pozytywem w tym rozkladzie co do sedna pytania / nie pytasz w tym pytaniu o uczucia ,bo 10 monet jest takie bezuczuciowe ,wrecz zaciaga tylko materialnym podejciem do sprawy /

10 monet to tez dom ...wiec spotkanie w tym -/ jego domu /

Nie wiem co znaczy 5 monet ....ale podciagam je do choroby tego Pana o ktotej Ci pisze .

Tyle ze mnie ,

Powodzenia .....

Napisano

No tak, teraz ten wisielec wydaje się być jasny, że chodzi o "zawieszenie" w chorobie :) Ale komu by to przyszło do głowy wcześniej :)

Gość Gość3
Napisano
No tak, teraz ten wisielec wydaje się być jasny, że chodzi o "zawieszenie" w chorobie :) Ale komu by to przyszło do głowy wcześniej :)

To niech staje jak najszybciej na nogach i spotkajcie sie w tym jego domu wlasnie .

Spelnienia ci zycze z serca .............!!!:buziak:

• Maestro
Napisano (edytowane)
Weryfikuję:

Napisałam do niego, okazało się, że był w szpitalu, jest teraz na długim zwolnieniu i napisał, że zaprasza jak tylko dojdzie do siebie. I jak to się ma do kart? :)

Teraz, skoro wszystko jasne przypominam sobie, ze w talii 78 Doors na karcie 5 denarów jest namalowany facet czekający w poczekalni u lekarza:) A Wisielec mnie za każdym razem zaskakuje, bo mi pokazuje właśnie nie zwlekanie, ale...zaskoczenie;))

Edytowane przez Inez2503
Napisano (edytowane)

zdublowany post

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano
Teraz, skoro wszystko jasne przypominam sobie, ze w talii 78 Doors na karcie 5 denarów jest namalowany facet czekający w poczekalni u lekarza:) A Wisielec mnie za każdym razem zaskakuje, bo mi pokazuje właśnie nie zwlekanie, ale...zaskoczenie;))

[ATTACH=CONFIG]3783[/ATTACH]

W tym przypadku Wisielec moze wskazywac tez na stan chorobowy, sytuacje, w ktora pan sie sam z wlasnej woli nie wpakowal a wpakowal go tam los. Wisielca przeciez nikt nie pyta o to, czy on chce. Po prostu. Za giry i glowa do dolu.

Tu sytuacja taka, ze choroba i pobyt w szpitalu, takze zwolnienie lekarskie moglo sie pokazac w Wisielcu. ;)

Sytuacja, na ktora nie mial wplywu. 10 Monet to stale miejsce pobytu... szpital, potem dom (zwolnienie).