zakretka23 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 1.Co ucieszy, co wzbogaci – Głupiec, 9 mieczy, Cesarz Nowe perspektywy, generalnie poprawa na lepsze. Myślę, że karty pokazały naukę angielskiego z nowa korepetytorką oraz zajęcia na nowej siłowni, które dają mi dużo radości i energii. Generalnie uporządkowanie wszystkich swoich spraw, które spędzały mi sen z powiek. 2.Co trzymać jak najbliżej siebie – Rycerz monet, 10 monet, Mag Pieniążki swoje i cudze. 3. Na co wpływu mieć nie będę – Wieża, Giermek pucharów, 9 monet Na kaprysy i różne stany emocjonalne jakiejś próżnej osoby ? – tutaj miałam kłopot 4.Co zmienić mogę – Królowa Pucharów, 3 puchary, Rycerz mieczy Ocieplenie stosunków z ludźmi. W wakacje będę miała więcej czasu więc mogę na nowo ożywić swoje życie towarzyskie. 5.Co osiągnę (a czego się nie spodziewam) – 7 monet, Kapłanka, 2 monety Nie oczekiwałam, że nauka języka przyjdzie mi z taką łatwością (raczej moje życzenie) 6. Stan uczuć/obraz emocjonalny – 6 buław, Cesarzowa, 8 pucharów W uczuciach będzie wszystko od poczucia wygranej, satysfakcje po zrezygnowanie. 7.Rada kart: Królowa monet, Sąd, As pucharów Przestać w domu skupić się na obowiązkach, a skupić się na odświeżeniu uczuć w relacji. Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 1.Co ucieszy, co wzbogaci – Głupiec, 9 mieczy, Cesarz - Ucieszy Cię rozpoczęcie czegoś od nowa. Okaże się, że twoje lęki/obawy były nie uzasadnione i że sobie świetnie radzisz 2.Co trzymać jak najbliżej siebie – Rycerz monet, 10 monet, Mag - blisko trzymać przyjaciela i to chyba kogoś z rodziny + kształcić się/rozwijać, nie przestawać się uczyć 3. Na co wpływu mieć nie będę – Wieża, Giermek pucharów, 9 monet - nie wiem, czy masz jakieś rodzeństwo, albo może masz kogoś kto studiuje, ale wygląda mi to na jakieś nieporozumienie z kimś młodym 4.Co zmienić mogę – Królowa Pucharów, 3 puchary, Rycerz mieczy - możesz poprawić swoje relacje z osobami Ci bliskimi... 5.Co osiągnę (a czego się nie spodziewam) – 7 monet, Kapłanka, 2 monety - nie wiem za bardzo jak to odczytać... 6. Stan uczuć/obraz emocjonalny – 6 buław, Cesarzowa, 8 pucharów - to tak jakbyś coś zostawiła za sobą, odcięła się od czegoś, coś by się zakończyło 7.Rada kart: Królowa monet, Sąd, As pucharów - no ja bym powiedziała, że byś była jak monetowa - rodzinna i ciepła:-) podzieliła swoją uwagę - na siebie i swoich bliskich Cytuj
zakretka23 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Ślicznie dziękuje nie bywam z nikim w konflikcie nie licząc mojego faceta . Jeśli chodzi o to co mogę osiągnąć, a czego się nie spodziewam ...to też nie wiem jak to opisać widocznie, to faktycznie coś nie spodziewanego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi