Skocz do zawartości

Skuteczność moich treningów

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak skuteczne są moje ćwiczenia na siłowni ?

Przełożenie - Umiarkowanie, Mag, 10 buław

Karty pokazały, że ćwiczenie bardzo rozważnie ze względu na problemu z kręgosłupem. Wiem co mu służy, a czym mogę sobie zaszkodzić.

1. Obecnie - Król Pucharów - nie bardzo wiem co on tu robi :)

2. Przeszłość - As mieczy - obiektywne podejście do tematu i podjęcie strategi działania oraz podpisanie rocznej umowy z klubem

3. Przeszkoda - 3 puchary - niepożądani adoratorzy ewentualnie nieumiejętność bawienia się, rozczarowanie

4. Rada - 10 pucharów - czas spędzony na ćwiczeniach powinien być czasem wesołym, beztroskim oraz radosnym. Karty radzą baw się tym i raduj ;)

5. Nieuniknione - 4 puchary - moment wyczerpania i znudzenia :) ale tylko moment ;)

6. Bliska przyszłość - As pucharów, Kapłanka, 6 buław, As buław, 3 buławy - Będę ćwiczyć z pasją. Karty pokazały, że po treningu z doświadczoną trenerką zabiorę się za nie z jeszcze większym zaangażowaniem niż do tej pory. Wyznaczę sobie cel i będę do niego konsekwentnie dążyć, gdyż silnej woli mi nie brakuje.

Napisano

Wiesz, ze za mało płynów przyjmujesz?? Masz same puchary.

Umiarkowanie Mag 10 buław uważaj bo zaczynasz przeginać. na początku była równoważnia ale pokazuje się przeciążenie właśnie kręgosłupa 10 buław

Napisano

Wypijam 2 litry dziennie :) no może ostatnio faktycznie mniej.

Napisano

Przełożenie - Umiarkowanie, Mag, 10 buław ---> III Cesarzowa; HB VII Rydwan

Jest dobrze. Rzeczywiscie potrafisz wycisnac z siebie tyle, ile trzeba i rozpoznajesz wlasne ograniczenia. Tak dalej.

1. Obecnie - Król Pucharów

Masz doskonale wyczucie siebie. Krol Kielichow czuje otoczenie poprzez pryzmat siebie, wiec cwiczac, trenujac, masz doskonaly kontakt z sama soba, wiesz, co Ci sluzy a co nie.

2. Przeszłość - As mieczy

Podchodzenie zarowno do siebie, jak i do treningu wylacznie glowa. Rozsadnie, konkretny plan, ale brak wyczucia siebie. Teraz na szczescie uleglo to zmianie w Krolu Kielichow.

3. Przeszkoda - 3 puchary

Ja bym tu widziala raczej zbytnie koncentrowanie sie na wlasnej fizycznosci i jej ograniczeniach. Tu taki temperament troche ociezaly mi sie pokazuje, ktory szybko moze zrezygnowac z wysilku... Wybierze przyjemnosc i zabawe zamiast trud treningu. Na to musisz uwazac.

4. Rada - 10 pucharów

Cieszyc sie z tego, co jest, ale nie poprzestawac na tym. Brak rozwoju, zastoj, w Twoim przypadku, to regres, cofanie sie. Caly czas patrzyc, jak osiagnelas to, mozesz osiagnac wiecej. Masz karte, ktora wskazuje na potrzebe ciaglego rozwoju.

5. Nieuniknione - 4 puchary

Dwie opcje. Albo znudzi Cie trening, albo popadniesz w takie samouwielbienie "tyle juz osiagnelam, jestem taka boska, ze moge sobie to czy tamto odposcic". Tak czy inaczej, nie ustawaj, bo jw. zastoj to cofanie sie w tyl.

6. Bliska przyszłość - As pucharów, Kapłanka, 6 buław, As buław, 3 buławy ---> I Mag; HB XIII Smierc i IV Cesarz

Widac, ze bedziesz nadal pilnie trenowala. Skutecznie, aczkolwiek nadal z wyczuciem. Na niektore efekty treningu przyjdzie Ci nieco poczekac, ale... one przyjda wczesniej czy pozniej. W podsumie masz zarowno zachete do dzialania, jak i widmo konkretnej transformacji.

Powodzenia :bukiet:

Napisano
Wypijam 2 litry dziennie :) no może ostatnio faktycznie mniej.

2 litry powinny pic osoby nieaktywne fizycznie te aktywne to 3 l.