Skocz do zawartości

Idealna relacja dla mnie :)

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jaki powinna być relacja partnerka bym znalazła w niej spełnienie ?

Świat, As pucharów, Wieża

Zadałam pytanie i otrzymałam o to taka odpowiedź. Świat z Asem pucharów to dla mnie wszystko. Relacja spełniona, w której odczuwa się poczucie bezpieczeństwa, równowaga w dawaniu i braniu, takie rozumienie się bez słów, braterstwo dusz. Wieża jako coś co mnie by satysfakcjonowała to duże iskrzenie między nami ...jakbyśmy byli pod napięciem ;) hehe. Wygląda jak stan permanentnego zakochania :P ale Wieża to również budowanie relacji :)

Edytowane przez zakretka23
Napisano

Spojrzę trochę inaczej na twój rozkład zakretko.

Jak pytamy o uczucia, relacje partnerskie i od razu pojawi się Świat - to mam wrażenie, że

- ty sobie już wszystko w głowie poukładałaś, masz swoje "widzimisię" wymagań i nie zamierzasz w niczym ustępować.

As puch mówi ci chyba o Zakochaniu się - takim nowym, świeżym uczuciu, które uświadomi ci, że każdy dzień wnosi coś nowego do twojego życia, którego nie da zaplanować - /nie każdy jest w stanie dać porwać się uczuciu, które od samego początku może nie rokować/ - i tu mamy WIEŻĘ

- wydaje mi się, że Musisz się Sparzyć, aby Zrozumieć, że uczucie jest uczuciem, czymś co Przychodzi i Odchodzi - czego nie da się tak do końca zaplanować.

Otwórz się więc na uczucie a poczujesz spełnienie emocjonalne, choć niekoniecznie z perspektywą na przyszłość.

- odpuść więc stereotypy, nie układaj relacji na zasadzie - czy ma to rację bytu.

- zakochaj się, bez względu na to, czy da to przyszłość, bądź spontaniczna, otwórz się, zaszalej.

Masz w sobie na tyle rozsądku /świat/, że zapewne zachowasz granice "tych uniesień" /w kwestii jakichś konsekwencji materialnych,społecznych/,

ale Otworzysz się poprzez okazywanie swoich emocji, których sama dawno u siebie nie zaznałaś.

Napisano

XXI Swiat, As Kielichow, XVI Wieza ---> IV Cesarz, HB XI Pasja i II Kaplanka

Zgadzam sie absolutnie z tym, co napisala niiwa.

Tu widac Twoje oczekiwania, ze znajdziesz w zyciu milosc, spelnienie, szczescie, ze ono przyjdzie i znajdzie Ciebie. To takie marzenia troche jak te o ksieciu na bialym koniu, ktory podjezdza pod wieze i krzyczy "roszpunko roszpunko rzuc mi na dol warkocz".

Tu Wieza mowi o wyjsciu poza swoje stereotypy myslowe a podsumy radza patrzec na swoje oczekiwania realistycznie, ale i spelniac je z pasja i zaangazowaniem, nie czekac, ze cos sie zdarzy. Isc do przodu i dzialac... ;)

Napisano

Dziewczyny macie rację :) mam nierealne oczekiwania i strasznie idealizuje miłość :) wiem o tym doskonale. Cóż ma się trygon wensu - księżyc - neptun ;)

Napisano
Dziewczyny macie rację :) mam nierealne oczekiwania i strasznie idealizuje miłość :) wiem o tym doskonale. Cóż ma się trygon wensu - księżyc - neptun ;)

Zakretko - nie ma nic złego w idealizowaniu, - czasem, niektórzy NAWET żyją dzięki temu -

- ale ty spytałaś o spełnienie w relacji - a idealizacja ci tego niestety nie da.

Zaryzykuj więc - nawet na dzień, tydzień - daj się ponieść uczuciu/AS Puch/ - wejdziesz w świat prawdziwy, świat bólu i fałszu.

Będzie to dla ciebie "szybka szkoła" - przy takich kartach tak to odbieram,- ale wyciągniesz z tego "doświadczenia" mądre wnioski na przyszłość.

Napisano

Myślę, że już nie jedne razy ryzykowałam i nie mam zamiaru rezygnować ;)

Napisano

Pomyślałam jeszcze o tym, czy nadal nie "Żyjesz" swoim poprzednim związkiem - i stąd ten Świat.

- jesteś więc zamknięta na nowe uczucia/choćby ktoś na rzęsach stawał/. -

- może nie odpuściłaś jeszcze tej WIEŻY i nadal w niej tkwisz?? -

- nie ,masz więc w kartach odpowiedzi na nowy związek, ale wciąz tkwisz w tym starym???

Napisano

Na pewno nie chodzi o byłą relacje. Ewentulanie może chodzić o obecną nad którą się ostatnio bardzo mocno zastanawiam. Generalnie mam zmaiar wprowadzić zmiany, albo się pożegnać.

Napisano

Otwarci na siebie i przyjacielscy i nie budować murów miedzy sobą

Napisano
Na pewno nie chodzi o byłą relacje. Ewentulanie może chodzić o obecną nad którą się ostatnio bardzo mocno zastanawiam. Generalnie mam zmaiar wprowadzić zmiany, albo się pożegnać.

i te karty właśnie o tym mówią ze nie z tym partnerem szczęście czeka

reorganizacja przestrzeni życiowej

Napisano

Przez ostatnie dwa tygodnie ;) dokonuje reorganizacji. Wczoraj dokonałam apokalipsy :udusic:

• 1 rok później...
Napisano

Iridos rozstałam się z tym partnerem pół roku temu - taka informacja dla weryfikacji wróżby :)

Napisano
Jaki powinna być relacja partnerka bym znalazła w niej spełnienie ?

Świat, As pucharów, Wieża

Niiwa świetnie napisała.

A jak powinna wyglądać - pod pantoflem ;) ma być w głównej mierze tak, jak Ty chcesz. Taka - dama na włościach a jak coś jest nie po Twojej myśli to pach - wieża.

Takie moje zdanie na pierwszy rzut oka ;)