zakretka23 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Jaki powinna być relacja partnerka bym znalazła w niej spełnienie ? Świat, As pucharów, Wieża Zadałam pytanie i otrzymałam o to taka odpowiedź. Świat z Asem pucharów to dla mnie wszystko. Relacja spełniona, w której odczuwa się poczucie bezpieczeństwa, równowaga w dawaniu i braniu, takie rozumienie się bez słów, braterstwo dusz. Wieża jako coś co mnie by satysfakcjonowała to duże iskrzenie między nami ...jakbyśmy byli pod napięciem hehe. Wygląda jak stan permanentnego zakochania ale Wieża to również budowanie relacji Edytowane 19 Czerwca 2013 przez zakretka23 Cytuj
niiwa Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Spojrzę trochę inaczej na twój rozkład zakretko. Jak pytamy o uczucia, relacje partnerskie i od razu pojawi się Świat - to mam wrażenie, że - ty sobie już wszystko w głowie poukładałaś, masz swoje "widzimisię" wymagań i nie zamierzasz w niczym ustępować. As puch mówi ci chyba o Zakochaniu się - takim nowym, świeżym uczuciu, które uświadomi ci, że każdy dzień wnosi coś nowego do twojego życia, którego nie da zaplanować - /nie każdy jest w stanie dać porwać się uczuciu, które od samego początku może nie rokować/ - i tu mamy WIEŻĘ - wydaje mi się, że Musisz się Sparzyć, aby Zrozumieć, że uczucie jest uczuciem, czymś co Przychodzi i Odchodzi - czego nie da się tak do końca zaplanować. Otwórz się więc na uczucie a poczujesz spełnienie emocjonalne, choć niekoniecznie z perspektywą na przyszłość. - odpuść więc stereotypy, nie układaj relacji na zasadzie - czy ma to rację bytu. - zakochaj się, bez względu na to, czy da to przyszłość, bądź spontaniczna, otwórz się, zaszalej. Masz w sobie na tyle rozsądku /świat/, że zapewne zachowasz granice "tych uniesień" /w kwestii jakichś konsekwencji materialnych,społecznych/, ale Otworzysz się poprzez okazywanie swoich emocji, których sama dawno u siebie nie zaznałaś. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 XXI Swiat, As Kielichow, XVI Wieza ---> IV Cesarz, HB XI Pasja i II Kaplanka Zgadzam sie absolutnie z tym, co napisala niiwa. Tu widac Twoje oczekiwania, ze znajdziesz w zyciu milosc, spelnienie, szczescie, ze ono przyjdzie i znajdzie Ciebie. To takie marzenia troche jak te o ksieciu na bialym koniu, ktory podjezdza pod wieze i krzyczy "roszpunko roszpunko rzuc mi na dol warkocz". Tu Wieza mowi o wyjsciu poza swoje stereotypy myslowe a podsumy radza patrzec na swoje oczekiwania realistycznie, ale i spelniac je z pasja i zaangazowaniem, nie czekac, ze cos sie zdarzy. Isc do przodu i dzialac... Cytuj
zakretka23 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Dziewczyny macie rację mam nierealne oczekiwania i strasznie idealizuje miłość wiem o tym doskonale. Cóż ma się trygon wensu - księżyc - neptun Cytuj
niiwa Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Dziewczyny macie rację mam nierealne oczekiwania i strasznie idealizuje miłość wiem o tym doskonale. Cóż ma się trygon wensu - księżyc - neptun Zakretko - nie ma nic złego w idealizowaniu, - czasem, niektórzy NAWET żyją dzięki temu - - ale ty spytałaś o spełnienie w relacji - a idealizacja ci tego niestety nie da. Zaryzykuj więc - nawet na dzień, tydzień - daj się ponieść uczuciu/AS Puch/ - wejdziesz w świat prawdziwy, świat bólu i fałszu. Będzie to dla ciebie "szybka szkoła" - przy takich kartach tak to odbieram,- ale wyciągniesz z tego "doświadczenia" mądre wnioski na przyszłość. Cytuj
zakretka23 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Myślę, że już nie jedne razy ryzykowałam i nie mam zamiaru rezygnować Cytuj
niiwa Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Pomyślałam jeszcze o tym, czy nadal nie "Żyjesz" swoim poprzednim związkiem - i stąd ten Świat. - jesteś więc zamknięta na nowe uczucia/choćby ktoś na rzęsach stawał/. - - może nie odpuściłaś jeszcze tej WIEŻY i nadal w niej tkwisz?? - - nie ,masz więc w kartach odpowiedzi na nowy związek, ale wciąz tkwisz w tym starym??? Cytuj
zakretka23 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Na pewno nie chodzi o byłą relacje. Ewentulanie może chodzić o obecną nad którą się ostatnio bardzo mocno zastanawiam. Generalnie mam zmaiar wprowadzić zmiany, albo się pożegnać. Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Otwarci na siebie i przyjacielscy i nie budować murów miedzy sobą Cytuj
iridos Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Na pewno nie chodzi o byłą relacje. Ewentulanie może chodzić o obecną nad którą się ostatnio bardzo mocno zastanawiam. Generalnie mam zmaiar wprowadzić zmiany, albo się pożegnać. i te karty właśnie o tym mówią ze nie z tym partnerem szczęście czeka reorganizacja przestrzeni życiowej Cytuj
zakretka23 Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Napisano 21 Czerwca 2013 Przez ostatnie dwa tygodnie dokonuje reorganizacji. Wczoraj dokonałam apokalipsy Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Iridos rozstałam się z tym partnerem pół roku temu - taka informacja dla weryfikacji wróżby Cytuj
Trida Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Jaki powinna być relacja partnerka bym znalazła w niej spełnienie ?Świat, As pucharów, Wieża Niiwa świetnie napisała. A jak powinna wyglądać - pod pantoflem ma być w głównej mierze tak, jak Ty chcesz. Taka - dama na włościach a jak coś jest nie po Twojej myśli to pach - wieża. Takie moje zdanie na pierwszy rzut oka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi