zakretka23 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 1. Co jest moim najwiekszym potencjalem? - Diabeł, Siła, Królowa Buław Mam duży dar przekonywania, że tak powiem i umiejętności zarządcze. 2. W jaki sposob moge to wzmocnic (rozwinac)? - Śmierć, 2 puchary, Pustelnik Zmiana stanowiska na samodzielne, dążenie do stania się ekspertem w danej dziedzinie. 3. Gdzie (w jakim zawodzie) moge to wykorzystac? - 4 monety, 7 mieczy, As mieczy Praca z finansami, umiejętność oszczędzania, kreatywna księgowość, analiza finansowa. 4. Co jest alternatywnie moja mocna strona? - 9 pucharów, Król mieczy, Król buław Własny biznes związany bardziej z moją pasją ewentualnie samodzielne stanowisko. 5. Czego zdecydowanie nie ruszac (jest moja slaba strona)? - Gwiazda, 4 puchary, Cesarz Praca typu Pani w okienku na poczcie, w banu - to nie dla mnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi