Gość Linkinia Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Hej Wpadam z kolejnym pytaniem, które szybko zweryfikuję. Umówiłam się wstępnie z kolegą na piątek, zajrzałam w karty. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z D. w piątek? Wieża, Giermek mieczy, 3 kielichów --> H.B. Słońce, Koło Fortuny, Mag Mówiliśmy o spotkaniu u niego, więc może Wieża pokazuje, że zaskoczy mnie innym miejscem lub tym, że nie będziemy sami w pokoju, tylko razem z jego jednym lub dwoma współlokatorami (znam ich też). Jak przebiegnie spotkanie? 6 mieczy, Rydwan, 5 denarów --> Księżyc, Pustelnik Karty chyba nie pokazały, że spotkanie będzie przełożone... Może pojedziemy nad zalew. Na pewno będę miała niedosyt, czegoś będzie mi brakowało, coś pójdzie nie po mojej myśli. Jak Wy to widzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Czerwca 2013 Maestro Napisano 19 Czerwca 2013 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z D. w piątek? Wieża, Giermek mieczy, 3 kielichów --> H.B. Słońce, Koło Fortuny, Mag cos ulegnie zmianie, chyba spotkacie się w większym gronie, albo on będzie miał coś zaplanowanego, po kartach poniżej sądzę,ze chyba ta druga opcja.. Jak przebiegnie spotkanie? 6 mieczy, Rydwan, 5 denarów --> Księżyc, Pustelnik wydaje mi się, że spotkania może nie być... Cytuj
Kędry Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Chyba do spotkania nie dojdzie - pozostanie niesmak, rozczarowanie, poczucie osamotnienia - nieciekawie to wygląda Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 kurcze mam wrażenie, że spotkanie zostanie przeniesione...być może na czas weekendu, ale późniejszy dzięń. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Twoje oczekiwanie na spotkanie będzie miało dośc napięty charakter. Po części po tym co usłyszysz od innych na temat tego spotkania. Prawdopodobnie w piatek potwierdzi Pan chęć spotkania. i dojdzie w końcu do niego w okresie, który planujesz. Spotkanie przebiegnie pofd ogromnym znakiem zaskoczenia dla Ciebie. Zakończy się ono byt szybko. Bedziesz miała wrażenie jakby nie wszystko zostało powiedziane lub zrobione. W nocy będziesz dużo rozmyślac na temat tego co się stało. Cytuj
emilr Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z D. w piątek?Wieża, Giermek mieczy, 3 kielichów --> H.B. Słońce, Koło Fortuny, Mag Zmiana planów, oczekiwań. Pewnie sie wkurzysz, zawiedziesz, co potwierdza dalej giermek mieczy i w kolejnym pataniu 5denarów? (wieza). On bedzie próbował wymyślic sensowna wymówkę (paź mieczy), zeby Cie udobruchać (słońce), ale zmiana planów bedzie i to on je zmieni (X koło i I mag) Jak przebiegnie spotkanie?6 mieczy, Rydwan, 5 denarów --> Księżyc, Pustelnik Jakby miało nie byc tego spotkania. 6 mieczy - nowa droga, zmiana planów, konkretna. Rydwan - przyśpieszenie, czyli górę weźmie inna sytuacja, o której nie wiesz lub nie dowiesz sie (ksieżyc w podsumowaniu + pustelnik) Poczucie niedosytu, niezadowolenie, zawód ( 5 denarów) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 WERYFIKACJA W piątek pisaliśmy z sobą i on nie mógł się spotkać, bo był nad zalewem, potem miał na uczelni starać się o wpis, a wieczorem szedł z kumplem na imprezę urodzinową koleżanki. Ustaliliśmy, ze spotkamy się innego dnia i umówimy się spontanicznie. Co najlepsze: ja i tak chciałam się spotkać nie wcześniej niż o 20, bo było straasznie gorąco, żar lał się z nieba. Po 19 rozpętała się burza i błyskało, grzmiało i padało nawet, jak kładłam się spać ok. północy. I tak byśmy się nie spotkali. Punkty dla osób, które trafiły. Wszystkim serdecznie dziękuję! Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z D. w piątek? Wieża, Giermek mieczy, 3 kielichów --> H.B. Słońce, Koło Fortuny, Mag Mówiliśmy o spotkaniu u niego, więc może Wieża pokazuje, że zaskoczy mnie innym miejscem lub tym, że nie będziemy sami w pokoju, tylko razem z jego jednym lub dwoma współlokatorami (znam ich też). Jak przebiegnie spotkanie? 6 mieczy, Rydwan, 5 denarów --> Księżyc, Pustelnik Karty chyba nie pokazały, że spotkanie będzie przełożone... Może pojedziemy nad zalew. Na pewno będę miała niedosyt, czegoś będzie mi brakowało, coś pójdzie nie po mojej myśli. Jak Wy to widzicie? Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z D. w piątek?Wieża, Giermek mieczy, 3 kielichów --> H.B. Słońce, Koło Fortuny, Mag cos ulegnie zmianie, chyba spotkacie się w większym gronie, albo on będzie miał coś zaplanowanego, po kartach poniżej sądzę,ze chyba ta druga opcja.. Jak przebiegnie spotkanie? 6 mieczy, Rydwan, 5 denarów --> Księżyc, Pustelnik wydaje mi się, że spotkania może nie być... Chyba do spotkania nie dojdzie - pozostanie niesmak, rozczarowanie, poczucie osamotnienia - nieciekawie to wygląda kurcze mam wrażenie, że spotkanie zostanie przeniesione...być może na czas weekendu, ale późniejszy dzięń. Twoje oczekiwanie na spotkanie będzie miało dośc napięty charakter. Po części po tym co usłyszysz od innych na temat tego spotkania. Prawdopodobnie w piatek potwierdzi Pan chęć spotkania. i dojdzie w końcu do niego w okresie, który planujesz. Spotkanie przebiegnie pofd ogromnym znakiem zaskoczenia dla Ciebie. Zakończy się ono byt szybko. Bedziesz miała wrażenie jakby nie wszystko zostało powiedziane lub zrobione. W nocy będziesz dużo rozmyślac na temat tego co się stało. Zmiana planów, oczekiwań. Pewnie sie wkurzysz, zawiedziesz, co potwierdza dalej giermek mieczy i w kolejnym pataniu 5denarów? (wieza). On bedzie próbował wymyślic sensowna wymówkę (paź mieczy), zeby Cie udobruchać (słońce), ale zmiana planów bedzie i to on je zmieni (X koło i I mag) Jakby miało nie byc tego spotkania. 6 mieczy - nowa droga, zmiana planów, konkretna. Rydwan - przyśpieszenie, czyli górę weźmie inna sytuacja, o której nie wiesz lub nie dowiesz sie (ksieżyc w podsumowaniu + pustelnik) Poczucie niedosytu, niezadowolenie, zawód ( 5 denarów) wg mnie w pt do spotkania nie dojdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi