Skocz do zawartości

prosze o interpretację rozkładu

teofilka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zadałam pytanie: czy znajdę w tym roku mężczyznę do związku? wylosowane karty to: 10 denarów, 3 denary i cesarzowa

pytanie drugie : czy będę jeszcze w tym roku szczęśliwa? wylosowane karty: słońce, as pucharów, świat

bardzo proszę o interpretację i z góry dziękuję i pozdrawiam :icon_smile2:

Napisano

Witaj

Przepraszam nie miałam pojęcia.Ja na razie uczę się interpretować na sobie, ale myślę że co do pierwszego rozkładu to śmiało mogę stwierdzić, że będzie wszystko ok. Natomiast w drugim to nie mam pojecia.Słońce- powodzenie i rozwiązanie problemów, as pucharów podobnie, a świat - moze czeka mnie podróż. 10 denarów - wygląda tak jakby ktoś był na horyzoncie i miał załozyć ze mną szczęśliwą rodzinę (jak na razie ni słychu ni widu ;) ), 3 denary- rozwój uczucia lub też ktoś na kogo spojrzę bardzo materialnie i cesarzowa czyli ja - nic nie rób zrobi się samo. Z pewnością się mylę więc chetnie przeczytam opinię Twoją bo śmiem twierdzić ,ze jesteś w tej materii doświadczoną osobą. I z góry dziękuję za okazaną pomoc.:icon_smile2:

Napisano

Pyt. 1. Tak, masz spore szanse, ale musisz wyjsc poza dotychczasowe sposob myslenia i swoje oczekiwania nieco zmodyfikowac.

Pat. 2. Tak, znajdzie, w momencie, gdy przestaniesz szukac i zdasz sobie sprawe, ze szczescie nie czeka na Ciebie za zakretem, na innej wyspie czy 7-ej planecie w innym ukl. niz nasz sloneczny a tu, gdzie juz jestes.

Takze ogolnie Ci odpowiem, ze masz spore szanse, ale najpierw powinnas skupic sie na sobie, zainwestowac w siebie, w szeroko rozumianym tego pojeciu: czas takze, lubic siebie, cieszyc sie chwila i co ma przyjsc to przyjdzie. Takze i szczescie masz szanse spotkac i zwiazkowo sie odnalesc, ale wszystko zalezy od Ciebie.

Gość Daffne
Napisano

czy znajdę w tym roku mężczyznę do związku?

10 denarów, 3 denary i cesarzowa->Cesarz, HB -Wieża/Rydwan

trzeba by przede wszystkim zachcieć to po pierwsze,piszę tak ponieważ pierwsza karta wskazuje na to, że dobrze Ci jak jest a może nawet miałaś propozycje na zalożenie rodziny, ale nie łączylo Cię nic z tą osobą...(10 monet), niebawem jednak poszerzysz krąg znajomych (3 monet) i jeśli tylko zdecysujesz się to może być związek, w ktorym poczujesz się szczęśliwa. Pytanie jednak czy tego będziesz chciałai szanse wykorzystasz bo niewątpliwie szansa będzie.

czy będę jeszcze w tym roku szczęśliwa?

słońce, as pucharów, świat ->Rydwan; HB - Slońce/Koło Fortuny/ Mag

już wygląda na to że jesteś szczęśliwa choć w pojedynkę (słońce) ;). Szansa na uczucie sie pojawi, ale będziesz musiała wykazać sie inicjatywą, chęciami by szczęśliwą we dwoje być.

Napisano

Możesz poznać jakiegos Pana d związku ale to nie będzie coś czego oczekujesz.

Co do drugiego rozkladu - to pewnie nie uwierzysz ale jestes szczęśliwa - tylko bardzo mocjo się blokujesz i nie chcesz tego odczuć. Nawet jak to odczuwasz chwilami szybko to odrzeucacsz - myślisz jak ja mym być szczęślwia skoro nie mam tego, nie mam tamtego...

• Lubię to! 1
Napisano

mieszkasz sama czy z kimś?szkoda ze odrobinę nie nakreśliłaś swojej syt rodzinno związkowej

• Lubię to! 1