teofilka Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 zadałam pytanie: czy znajdę w tym roku mężczyznę do związku? wylosowane karty to: 10 denarów, 3 denary i cesarzowa pytanie drugie : czy będę jeszcze w tym roku szczęśliwa? wylosowane karty: słońce, as pucharów, świat bardzo proszę o interpretację i z góry dziękuję i pozdrawiam :icon_smile2: Cytuj
teofilka Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Witaj Przepraszam nie miałam pojęcia.Ja na razie uczę się interpretować na sobie, ale myślę że co do pierwszego rozkładu to śmiało mogę stwierdzić, że będzie wszystko ok. Natomiast w drugim to nie mam pojecia.Słońce- powodzenie i rozwiązanie problemów, as pucharów podobnie, a świat - moze czeka mnie podróż. 10 denarów - wygląda tak jakby ktoś był na horyzoncie i miał załozyć ze mną szczęśliwą rodzinę (jak na razie ni słychu ni widu ), 3 denary- rozwój uczucia lub też ktoś na kogo spojrzę bardzo materialnie i cesarzowa czyli ja - nic nie rób zrobi się samo. Z pewnością się mylę więc chetnie przeczytam opinię Twoją bo śmiem twierdzić ,ze jesteś w tej materii doświadczoną osobą. I z góry dziękuję za okazaną pomoc.:icon_smile2: Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Pyt. 1. Tak, masz spore szanse, ale musisz wyjsc poza dotychczasowe sposob myslenia i swoje oczekiwania nieco zmodyfikowac. Pat. 2. Tak, znajdzie, w momencie, gdy przestaniesz szukac i zdasz sobie sprawe, ze szczescie nie czeka na Ciebie za zakretem, na innej wyspie czy 7-ej planecie w innym ukl. niz nasz sloneczny a tu, gdzie juz jestes. Takze ogolnie Ci odpowiem, ze masz spore szanse, ale najpierw powinnas skupic sie na sobie, zainwestowac w siebie, w szeroko rozumianym tego pojeciu: czas takze, lubic siebie, cieszyc sie chwila i co ma przyjsc to przyjdzie. Takze i szczescie masz szanse spotkac i zwiazkowo sie odnalesc, ale wszystko zalezy od Ciebie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 czy znajdę w tym roku mężczyznę do związku? 10 denarów, 3 denary i cesarzowa->Cesarz, HB -Wieża/Rydwan trzeba by przede wszystkim zachcieć to po pierwsze,piszę tak ponieważ pierwsza karta wskazuje na to, że dobrze Ci jak jest a może nawet miałaś propozycje na zalożenie rodziny, ale nie łączylo Cię nic z tą osobą...(10 monet), niebawem jednak poszerzysz krąg znajomych (3 monet) i jeśli tylko zdecysujesz się to może być związek, w ktorym poczujesz się szczęśliwa. Pytanie jednak czy tego będziesz chciałai szanse wykorzystasz bo niewątpliwie szansa będzie. czy będę jeszcze w tym roku szczęśliwa? słońce, as pucharów, świat ->Rydwan; HB - Slońce/Koło Fortuny/ Mag już wygląda na to że jesteś szczęśliwa choć w pojedynkę (słońce) . Szansa na uczucie sie pojawi, ale będziesz musiała wykazać sie inicjatywą, chęciami by szczęśliwą we dwoje być. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Możesz poznać jakiegos Pana d związku ale to nie będzie coś czego oczekujesz. Co do drugiego rozkladu - to pewnie nie uwierzysz ale jestes szczęśliwa - tylko bardzo mocjo się blokujesz i nie chcesz tego odczuć. Nawet jak to odczuwasz chwilami szybko to odrzeucacsz - myślisz jak ja mym być szczęślwia skoro nie mam tego, nie mam tamtego... 1 Cytuj
teofilka Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Dziękuję i mam nadzieję na spełnienie :icon_smile2: Cytuj
iridos Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 mieszkasz sama czy z kimś?szkoda ze odrobinę nie nakreśliłaś swojej syt rodzinno związkowej 1 Cytuj
teofilka Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 Witaj mieszkam sama z córką, jestem wdową i mam 38 lat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi