Gość Gość3 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Witajcie , Prosze Was znowu o wasze interpretacje . Krzyz Celtycki ...jak w tytule ja i moja rodzina w tle ,zgoda w przyszlosci . Krotko opisze o co chodzi . Mieszkam daleko od PL / od kilkunastu lat !!!/ Jedyna moja najblisza rodzina jest moja coreczka . W Polsce nigdy relacje rodzinne nie byly zdrowe,jak pamietam z lat dziecinstwa jeszcze -taki chory standard / smutne poniekad ,bo jak by nie patrzyl lacza nas wiezy krwi /. Poroznilo nas wiele ,a moja asertywnosc od dluzszego czasu milczenie ,jeszcze bardziej ich rozswciecza ,ale trzymam pion . I tak sobie mysla ,ze ja mam tu zycie miodem i mlekiem plynace ,co w rzyczywistosci jest odwrotnoscia ich chorych wyobrazen ,wrecz toksycznych. Napisac moglabym felieton caly ,z reszta jak kazdy z nas . Jak pomalu mam troche wiecej rozeznania z tarotem ,ciezko mi bedzie samej obiektywnie go odczytac - tzw.pytanie zyczeniowe Rozklad Krzyza Celtyckiego: 1) postawa mojej rodziny wobec mnie > 7 mieczy 2) przeszkoda > VI kielichow 3)istota problemu > Sad Bozy XX 4) przeszlosc > Diabel 5)stan obecny > 2 kielichy 6)ich sytuacja ogolna > AS Bulaw 7) ich otoczenie > Smierc XIII 8)obawy i nadzieje co do mnie > Krol mieczy 9)rezulatat ,pogodzenie tak czy nie zgoda w rodzinie > IV Bulawy w tle As Mieczy (O)-Krolowa Bulaw -IV Kielichy _______________________________________________________________ Postawa mojej rodziny 7 mieczy wobec mnie mowi juz za siebie ,klamstwa ,oszczerstwa brak uczciwosci .To co jest dla nich przeszkoda to to ,ze dalej mimo wszystko naleze do tej rodziny .Moze jakas garsc dobrych wspomnien od czasu do czasu im sie przytrafia . Istota problemu ,najwyzszy czas na zmiany,brak zrozumienia w rodzinie ,potrzeba odrodzenia . Przeszlosc Diabel mowi sam za siebie w tej pozycji ....sama trucizna !!! Przyszlosc ,ulga chec do zgody pojedniania i wybaczenia . Ich sytuacja ogolna AS bulaw ...-sa w pelni sil i zdrowia . Ich otoczenie Smierc ,nie wiem jak to ugryzsc ....pusci ludzie ,bezduszni . Ich obawy wobec mnie Krolowa mieczy ...,ze moge byc za surowa ...bezwzgledna . Na koncu dosc mily akcent > iv bulawy ....dom i radosc ,ale ten AS mieczy (O ) mowi mi ,ze i tak zrozumienia za wielkiego nie bedzie ( a bardzo mi na tym ,zalezy ) dalej to nie wiem serio jak zyczytac karty ?!?!?! Dzieki z gory jak zawsze ,za kazdy post . Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Gość3 korekta Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 zapytalam karty o rade dla mnie : Jak mam postepowac wobec nich ? 3 bulawy -paz kielichow -krolowa mieczy Mam wyjsc z jakas inicjatywa w ich strone ,bedac przy tym mieszanka dzieciecej dobroci i surowoscia Krolowej mieczy . Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 1) postawa mojej rodziny wobec mnie > 7 mieczy Tu moze byc zarowno brak szczerosci, jak tez lek taki "co ona powie? jak to bedzie wygladac?" Nie na darmo ta karta mowi o kocie, ktory skrada sie dookola miski z goraca kasza i nie ma odwagi jej sprobowac. Ciesza sie, tak sobie mysle, ale sa tez pelni leku. Podchodza do Ciebie, jak saper do miny. 2) przeszkoda > VI kielichow Przeszlosc. Wspomnienie i wydarzenia z przeszlosci. 3)istota problemu > Sad Bozy XX Warto by sie pogodzic. Zrozujmiec calosc i szukac rozwiazania. 4) przeszlosc > Diabel Kazdy patrzyl swojego i byl skupiony na sobie. Niby nie bylo zlych intencji, a jednak wszystko szlo nie tak, jak trzeba. I z Twojej i z ich strony. 5)stan obecny > 2 kielichy Proba otworzenia sie na siebie, kontaktu, pogodzenia sie, wyjscia sobie na przeciw. 6)ich sytuacja ogolna > AS Bulaw Cos musialo sie u nich wydarzyc. Jakis nowy impuls, byc moze zmiana takze w mysleniu. 7) ich otoczenie > Smierc XIII Tu tez wskazuje konkretne zmiany. 8)obawy i nadzieje co do mnie > Krol mieczy Boja sie, ze nie puscisz przeszlosci i nie dasz Wam szansy. Ze bedziesz pelna zalu i byc moze tez nienawisci. 9)rezulatat ,pogodzenie tak czy nie zgoda w rodzinie > IV Bulawy w tle As Mieczy (O)-Krolowa Bulaw -IV Kielichy ---> XXI Swiat, HB IX Eremita Ogolnie powinna tu byc zgoda. Moga byc jakies rozmowy, tu trzeba bedzie nieco przychylic karku i nie byc az tak dumna, wysluchac tej trugiej strony. Zachowac zarowno otwartosc, jak i wyczucie, co nie znaczy, zeby teraz juz calkiem rezygnowac ze swojego zdania. Raczej wejsc z nimi w konwersacje. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 zapytalam karty o rade dla mnie : Jak mam postepowac wobec nich ? 3 bulawy -paz kielichow -krolowa mieczy ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Ja bym powiedziala, ze byc po prostu soba. Jednak tez nie zakladac, ze oni maja zle intencje. Byc po prostu, nie unikac rozmow, ale byc szczera, radosna, zadowolona. Krolowa Mieczy to w AW Sprawka... takze rozmowy, ale przy Paziu Kielichow, takie z wyczuciem, podobnie tez dzialania. Ogolnie podsumy mowia, ze masz wszelkie mozliwosci, aby ta sprawa pokierowac tak, aby ostatecznie byc zadowolona z biegu sprawy. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 1) postawa mojej rodziny wobec mnie > 7 mieczy Tu moze byc zarowno brak szczerosci, jak tez lek taki "co ona powie? jak to bedzie wygladac?" Nie na darmo ta karta mowi o kocie, ktory skrada sie dookola miski z goraca kasza i nie ma odwagi jej sprobowac. Ciesza sie, tak sobie mysle, ale sa tez pelni leku. Podchodza do Ciebie, jak saper do miny. Ale trafilas !!! z tym okresleniem > skradajacy sie kot-miska-i goraca kasza-,dzis dokladnie dowiedzialam sie ,ze tak robia wywiad co u mnie ,ale pytaja osoby trzecie ,nie mnie wprost ....,o czym to swiadczy ..o wielu ,rzeczach ich braku odwagi i leku przede mna ( tylko ja sie ich nie boje ,a to ze milcze ma swoja konkretna wymowe ),bo na dzien dzisiejszy lepiej milczec ,niz plesc trzy po trzy ,bez zadenego rezultatu . Kazdy ma swoja racje . Oni pewno tez ,bo taka jest ich swiadomosc ...wiecej z tego nie rozumieja . 7 mieczy - nie lubie tej karty ...........chyba najbardziej "przebiegla ,nie mila " ze wszystkich 78 Dziekuje Sacra .......... [ Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 zapytalam karty o rade dla mnie :Jak mam postepowac wobec nich ? 3 bulawy -paz kielichow -krolowa mieczy ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Ja bym powiedziala, ze byc po prostu soba. Jednak tez nie zakladac, ze oni maja zle intencje. Byc po prostu, nie unikac rozmow, ale byc szczera, radosna, zadowolona. Krolowa Mieczy to w AW Sprawka... takze rozmowy, ale przy Paziu Kielichow, takie z wyczuciem, podobnie tez dzialania. Ogolnie podsumy mowia, ze masz wszelkie mozliwosci, aby ta sprawa pokierowac tak, aby ostatecznie byc zadowolona z biegu sprawy. ______________________________________ Soba jestem zawsze i dobrze karty odpowiedzialy . Maska do teatru jest mi zbedna ...aby miec z tego tytulu brawa . Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 No tak to jest z rodzina, ze najlepiej wychodzi sie na fotkach... Tu nie taki diabel straszny, jak go maluja. Ale przekonywac do racji swoich nie masz co. Po prostu trzeba nauczyc sie szanowac wzajemnie swoja przestrzen, przestac rozliczac z tego, co bylo, szanowac to, co jest, spotkac sie, pogadac, odwrocic sie i zyc swoim zyciem. Masz swoja rodzine juz, oni swoja, kazde z Was ma swoje zycie. I zyc nim. Nie rozpamietywac juz. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 1) postawa mojej rodziny wobec mnie > 7 mieczy Tu moze byc zarowno brak szczerosci, jak tez lek taki "co ona powie? jak to bedzie wygladac?" Nie na darmo ta karta mowi o kocie, ktory skrada sie dookola miski z goraca kasza i nie ma odwagi jej sprobowac. Ciesza sie, tak sobie mysle, ale sa tez pelni leku. Podchodza do Ciebie, jak saper do miny. 2) przeszkoda > VI kielichow Przeszlosc. Wspomnienie i wydarzenia z przeszlosci. [ > IV Bulawy w tle As Mieczy (O)-Krolowa Bulaw -IV Kielichy ---> XXI Swiat, HB IX Eremita Ogolnie powinna tu byc zgoda. Moga byc jakies rozmowy, tu trzeba bedzie nieco przychylic karku i nie byc az tak dumna, wysluchac tej trugiej strony. Zachowac zarowno otwartosc, jak i wyczucie, co nie znaczy, zeby teraz juz calkiem rezygnowac ze swojego zdania. Raczej wejsc z nimi w konwersacje. Dodam od siebie o sobie co do tej rady ,przychylic karku a nawet przymnknac oko na niektore problemy i niezrozumienia tez potrafie . Nie wszystko w zyciu jest przeciez idealne i bez winy tez nikt nie jest . Pokora jednak nie oznacza ,pozwolic sobie na ponizenia i oszczerstwa . Chcialabym tej zgody ..........bardzo ,a przede wszystkim moja corka .Ta sytuacja nie jest dla niej dobrym przykladem . Cytuj
iridos Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Jak mam postepowac wobec nich ? 3 bulawy -paz kielichow -krolowa mieczy chłodny dystans na odległość nie widać zgody wzajemnej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi