Maestro Inez2503 Napisano 19 Czerwca 2013 Maestro Napisano 19 Czerwca 2013 Kieruje mną ciekawość, zwykła, kobieca... Kilka razy wrózka mi pisała, że z innym męzczyzną będę, że to będzie ktoś znany mi od dawna i w zasadzie nawet nie bede sądziła, ze to jednak on...Połozyłam karty ot tak, może kiedys zweryfikuję 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - 7 mieczy Królowa Kielichów suma Słońce/Koło/Mag - może karta mówi o przekłamaniu pytania, bo go naprawde znam 2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 6 mieczy Król Kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan na pewno czuły, na pewno troskliwy i opiekuńczy, 6 mieczy może zarówno mówić o tym, że za bardzo może nie okaże uczuć, albo o tym, że się jakoś zmieni na lepsze 3.co nas połączy-6 kielichów - przeszłość, wspomnienia 4.w jakich okolicznościach go spotkam- 3 monet Wisielec suma Cesarzowa w jakimś sklepie, w którym dawno nie byłam i chyba bedę zaskoczona widząc go tam 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- As Kielichów Kochankowie 8 buław suma Cesarzowa na kontaktowych, czułych, miłych,serdecznych, energicznych, takich,którzy szanuja kobiety 6.Jakich mężczyzn unikać- 3 buław 4 kielichów suma Gwiazda/Siła na takich z daleka,z zagranicy, szukających wrażeń 7.Jak powinnam się zachowywać- Rycerz Monet Cesarzowa suma Sąd/Kapłanka pozwolić jemu,aby mnie uparcie zdobywał 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- 2 monet 4 buław suma Wieża/Rydwan na lawirantów, którzy krążą między dwiema relacjami 9.Co chcę w związku otrzymać- 7 buław 3 mieczy kapłan suma Diabeł/Kochankowie okropne karty, jakbym chciała,aby mnie zranił????Albo chciałabym pokonac obawy i mieć stałość i pewnośc Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - 7 mieczy Królowa Kielichów suma Słońce/Koło/Mag - całkiem możliwe, że go gdzieś wypatrzysz. Możliwe że na necie go spotkasz 2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 6 mieczy Król Kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan - będzie podonie jak Ty ciepły,sympatyczny i wrażliwy, ale początkowo może zachowywać dystans i dozę nieufności. 3.co nas połączy-6 kielichów - połączy was wzajemna wrażliwość oraz uczuciowość oraz pragnienie zaznania uczuć 4.w jakich okolicznościach go spotkam- 3 monet Wisielec suma Cesarzowa - będziesz uczestniczyć w rozmowach w większyk gronie i się gdzieś Pan napatoczy. Nadal myślę, że to na necie, ale nie koniecznie bo może to być spotkanie towarzyskie jakieś i tam...również możesz go wypatrzeć. 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- As Kielichów Kochankowie 8 buław suma Cesarzowa - na ciepłych, szukających milości oraz wzajemności, ktorzy potrafią docenić kobietę i Miłość 6.Jakich mężczyzn unikać- 3 buław 4 kielichów suma Gwiazda/Siła - unikać mężczyzn pragnących tylko romansu, czarujących uwodzicieli lubujących sie w przeżywaniu ciągłego stanu zauroczenia i ogólnego dziania się związanego jedynie z siłą przyciągania ciał. Szał ciał xD 7.Jak powinnam się zachowywać- Rycerz Monet Cesarzowa suma Sąd/Kapłanka - powinnaś wykazać się cierpliwością jeśli Pan będzie troszkę nieufny, starać się wyczuwać co i jak powiedzieć by było miło. Być pewną swej wartości 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- 2 monet 4 buław suma Wieża/Rydwan - na to czy czego sama pragniesz, czy ma to być tylko romans (4 buław),który sie zakończy (wieża), czy może czegoś stalego 9.Co chcę w związku otrzymać- 7 buław 3 mieczy kapłan suma Diabeł/Kochankowie - pragniesz wyzwolić się spod ograniczeń i ruszyć z działaniem w stronę słońca Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - 7 mieczy Królowa Kielichów suma Słońce, HB VII Rydwan Moim zdaniem faceta juz znasz. Rozejrzyj sie uwaznie dookola. On juz jest w Twoim otoczeniu. 2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 6 mieczy Król Kielichów suma Umiarkowanie, HB VI Kochankowie Facet przeinteligentny, i to tanca i do rozanca, ze tak moznaby ujac. Jednak czasem przeintelektualizowany i nieskory do kompromisow. Jednak ogolnie wrazliwy i skory do pomocy. 3.co nas połączy-6 kielichów I tu jw. Przeszlosc, czyli faceta juz znasz. 4.w jakich okolicznościach go spotkam- 3 monet Wisielec suma XV Diabel, HB XV Diabel i VI Kochankowie I znow przychylam sie do tego, ze juz go znasz. Wasza relacja ma zastoj. Tu bedzie proba zblizenia sie pokonania dotychczasowych problemow. Wyjscie z jakiegos marazmu. Rozwoj ponowny relacji. 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- As Kielichów Kochankowie 8 buław suma Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Na takich, ktorzy nie wahaja sie zawalczyc o dame swojego serca, zadzialac, pojsc za glosem swojego serca. Tu widac, ze pan bedzie musial sie jednak troche jeszcze przelamac. Ale dobre widoki. 6.Jakich mężczyzn unikać- 3 buław 4 kielichów suma Gwiazda, HB VII Rydwan Takich, ktorzy tylko czekaja i nic nie robia, pozwalaja siebie kochac, podziwiac, a tak naprawde nic sie przy nich nie dzieje. Potrzebny Ci taki, ktory dziala i potrafi patrzec dalekowzrocznie. Jak rowniez taki, ktory pozwoli Ci z naszieja spojrzec w przyszlosc. I zeby sie na nadziei nie skonczylo. 7.Jak powinnam się zachowywać- Rycerz Monet Cesarzowa suma Sąd, HB III Cesarzowa Kurka... Rycek Monet to nowe soki w stare galezie. Tu widze ewidentnie pogodzenie sie z kims, odgrzanie starej jakiejs relacji. 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- 2 monet 4 buław suma Wieża, HB VI Kochankowie Aby sie nie szarpac. Zamiast duzo rozmyslac, daj dojsc swojemu sercu do glosu. Cokolwiek cie teraz przed tym powstrzymuje, odrzuc to. 9.Co chcę w związku otrzymać- 7 buław 3 mieczy kapłan suma Diabeł, HB XV Diabel i VI Kochankowie Nie wiem, ja to czuje tak, jakbys sie okopala, bo zostalas nieraz zraniona i na ten moment patrzysz i myslisz, co jeszcze mnie spotka? Chcesz milosci, chcesz kochac i byc kochana, ale jednoczesnie bronisz sie przed tym. Powinnas zaufac temu, co niesie Ci zycie i otworzyc sie na to. Wtedy Diabel przyniesie Ci namietnosc a Kochankowie dadza wolna droge dla Twojego serca. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 19 Czerwca 2013 Tez mam wrażenie, ze go znam,powiedziała mi o tym jako pierwsza 7 mieczy i potem 6 kielichów..Ciekawi mnie kto to, bo to może byc równie dobrze ktos, kogo i 100 lat nie widziałam:) Powinnam chyba spytać kart dodatkowo : jak wygladała nasza relacja i jak wygląda ona obecnie?? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 19 Czerwca 2013 9.Co chcę w związku otrzymać- 7 buław 3 mieczy kapłan suma Diabeł, HB XV Diabel i VI KochankowieNie wiem, ja to czuje tak, jakbys sie okopala, bo zostalas nieraz zraniona i na ten moment patrzysz i myslisz, co jeszcze mnie spotka? Chcesz milosci, chcesz kochac i byc kochana, ale jednoczesnie bronisz sie przed tym. Powinnas zaufac temu, co niesie Ci zycie i otworzyc sie na to. Wtedy Diabel przyniesie Ci namietnosc a Kochankowie dadza wolna droge dla Twojego serca. Wiesz, może to nie chodzi tyle o to,że byłam (bo w sumie kto nie był), ale o to, że obserwuję życie i widze co się dzieje...Jakoś trudno mi zaufać,może faktycznie zbudowałam mur.. Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 . gdzie spotkam przyszłego partnera - 7 mieczy Królowa Kielichów suma Słońce/Koło/Mag - może karta mówi o przekłamaniu pytania, bo go naprawde znam – tak jakbyście się już znali wcześniej i pytanie, czy to czasami nie jest ktoś, kogo już kiedyś darzyłaś uczuciem… 2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 6 mieczy Król Kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan – wspierający, opiekuńczy i czuły, patrząc po podsumie wyważony, stonowany, stateczny 3.co nas połączy-6 kielichów - przeszłość, wspomnienia – tak i pomyślałam sobie, że nie wiem, czy nie ciąża, bo to też karta rodziny…. 4.w jakich okolicznościach go spotkam- 3 monet Wisielec suma Cesarzowa a ja sobie pomyślałam o pracy…. 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę- As Kielichów Kochankowie 8 buław suma Cesarzowa na kontaktowych, czułych, miłych,serdecznych, energicznych, takich,którzy szanuja kobiety - dokładnie 6.Jakich mężczyzn unikać- 3 buław 4 kielichów suma Gwiazda/Siła – albo zajmujących się handlem, transportem, i takich, którzy są wiecznie niezadowoleni…. 7.Jak powinnam się zachowywać- Rycerz Monet Cesarzowa suma Sąd/Kapłanka być po prostu kobietą dla niego 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- 2 monet 4 buław suma Wieża/Rydwan – na relacje na dwa fronty: ty i mąż/dom, ty i facet… 9.Co chcę w związku otrzymać- 7 buław 3 mieczy kapłan suma Diabeł/Kochankowie – chcesz być szczęśliwa, chcesz zaznać namiętności i miłości 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 1.gdzie spotkam przyszłego partnera - tez uważam że jest to ktoś kogo znasz i znajomość zostanie odnowiona. 2.Jaki charakter będzie posiadać partner - będzie to mężczyzna po przejściach, chcący sobie ułożyć życie, który dał sobie czas na odnalezienie uczucia, którego mu byłó brak. 3.Co nas połączy - przeszłość, chęć posiadania wspólnej rodziny. 4.W jakich okolicznościach go poznam- niespodziewanie odwiedzi Cię w pracy. 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - na takich , którzy potrafią dokonywać w życiu wyborów, mają mocną psychikę, chcą sobie naprawdę ułożyć życie. 6.Jakich mężczyzn unikać - mężczyzn, którzy mają słomiany zapał i na tym się kończy. 7.Jak powinnam się zachowywać - jak kobieta, która zna swoją wartość, tajemniczość wskazana. 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - żęby nie zburzyć tego co dotychczas zbudowałaś. 9.Co chcę w związku otrzymać- pozycję kobiety kochanej, zdobywanej, pożądanej. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 12 Lutego 2014 WERYFIKACJA Daffne : 1. gdzie spotkam przyszłego partnera - 7 mieczy Królowa Kielichów suma Słońce/Koło/Mag - całkiem możliwe, że go gdzieś wypatrzysz. Możliwe że na necie go spotkasz miałaś rację, z tym, że to nie ja jego, ale on mnie wypatrzył,ponoć zaintrygowało go moje zdjęcie;) Daffne2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 6 mieczy Król Kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan - będzie podobnie jak Ty ciepły,sympatyczny i wrażliwy, ale początkowo może zachowywać dystans i dozę nieufności. Ja: 2. Jaki charakter będzie posiadać partner- 6 mieczy Król Kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan na pewno czuły, na pewno troskliwy i opiekuńczy, 6 mieczy może zarówno mówić o tym, że za bardzo może nie okaże uczuć, albo o tym, że się jakoś zmieni na lepsze Anez: 2.Jaki charakter będzie posiadać partner - będzie to mężczyzna po przejściach, chcący sobie ułożyć życie, który dał sobie czas na odnalezienie uczucia, którego mu było brak. Nic dodac , nic ująć, Sacral tez ma rację mówiąc, że jest przeinteligentny, do tańca i do różańca, z tym, ze jest skory do kompromisów:) Daffne: 3.co nas połączy-6 kielichów - połączy was wzajemna wrażliwość oraz uczuciowość oraz pragnienie zaznania uczuć to chyba najbardziej, a także opowiadanie sobie wzajemnie o przeszłości, w zasadzie to była iskara zapalna, w momencie, gdy nagle zaczęliśmy wspominać, zaczęliśmy się nagle na siebie otwierać.. 4.w jakich okolicznościach go spotkam- 3 monet Wisielec suma Cesarzowa odpoczywałam po pracy, gdy weszłam na fb i znalazłam zaproszenie.. Anez: 5.Na jakich mężczyzn mam zwracać uwagę - na takich , którzy potrafią dokonywać w życiu wyborów, mają mocną psychikę, chcą sobie naprawdę ułożyć życie. dokładnie... Sacral:6.Jakich mężczyzn unikać- 3 buław 4 kielichów suma Gwiazda, HB VII Rydwan Takich, ktorzy tylko czekaja i nic nie robia, pozwalaja siebie kochac, podziwiac, a tak naprawde nic sie przy nich nie dzieje. Potrzebny Ci taki, ktory dziala i potrafi patrzec dalekowzrocznie. Jak rowniez taki, ktory pozwoli Ci z naszieja spojrzec w przyszlosc. I zeby sie na nadziei nie skonczylo. dokładnie.. 7.Jak powinnam się zachowywać - jak kobieta, która zna swoją wartość, tajemniczość wskazana. zgadza się.....wczoraj jeszcze usłyszałam, ze ze mna nigdy nie jest nudno Daffne: 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- 2 monet 4 buław suma Wieża/Rydwan - na to czy czego sama pragniesz, czy ma to być tylko romans (4 buław),który sie zakończy (wieża), czy może czegoś stalego Iwka: 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę- 2 monet 4 buław suma Wieża/Rydwan – na relacje na dwa fronty: ty i mąż/dom, ty i facet… Anez: 8.Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - żęby nie zburzyć tego co dotychczas zbudowałaś. Daffne: 9.Co chcę w związku otrzymać- 7 buław 3 mieczy kapłan suma Diabeł, HB XV Diabel i VI Kochankowie Nie wiem, ja to czuje tak, jakbys sie okopala, bo zostalas nieraz zraniona i na ten moment patrzysz i myslisz, co jeszcze mnie spotka? Chcesz milosci, chcesz kochac i byc kochana, ale jednoczesnie bronisz sie przed tym. nic dodac , nic ująć... Powinnas zaufac temu, co niesie Ci zycie i otworzyc sie na to. Wtedy Diabel przyniesie Ci namietnosc a Kochankowie dadza wolna droge dla Twojego serca. Cytuj
Debora Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 piękne ta weryfikacja i wróżba. miło się ją czytało:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi