Jasminex Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Witam Zrobiłam rozkład dla Mamy na pytanie czy jej operacja jutro dojdzie do skutku. Dzisiaj dowiedziała się, że jutrzejszy termin stoi pod znakiem zapytania. weryf. jutro. 5 Monet----> 3 Mieczy---> Moc Wg mnie powinna się odbyć. Teraz widać, że Mama jest podłamana i rozczarowana, ale z drugiej strony interwencja chirurgiczna i ta Moc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Czerwca 2013 Maestro Napisano 20 Czerwca 2013 Operacji nie będzie, przełożą na inny termin, czegoś zabraknie, nie wiem czy jakieś badanie trzeba będzie jeszcze zrobić, czy może będą musieli zoperować innego pacjenta.. 1 Cytuj
slawa Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Witam Zrobiłam rozkład dla Mamy na pytanie czy jej operacja jutro dojdzie do skutku. Dzisiaj dowiedziała się, że jutrzejszy termin stoi pod znakiem zapytania. weryf. jutro. 5 Monet----> 3 Mieczy---> Moc Wg mnie powinna się odbyć. Teraz widać, że Mama jest podłamana i rozczarowana, ale z drugiej strony interwencja chirurgiczna i ta Moc Moim zdaniem operacja odbedzie sie.Moc oznacza tez powodzenie( wiec nie martw sie na zapas ) Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 moim zdaniem 3 miecze, to cięcie, więc będzie Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Miałam te same karty wczoraj - pytałam, co odpisze mi kolega na moje zaproszenie. Odmówił przyjazdu. Wg mnie jutro nie dojdzie do operacji. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Nie pytałam o kontakt, tylko o treść - zgoda lub odmowa. Lekarz czy ktokolwiek inny powie, że operacji w tym dniu nie będzie. Cytuj
Jasminex Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 Dzieki Dziewczyny:) juz wszystko sie wyjasnilo, operacja odbedzie sie dzisiaj. Cytuj
Jasminex Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 No coz nasza polska rzeczywistosc... na stole operacyjnym lekarze stwierdzili, ze jednak operacja nie moze sie odbyc... tak, mama miala miec cos usuwane. Cytuj
iridos Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 a kase dała wczesniej?widze wer ale odp moja byłaby ze nie bedzie w danym dniu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Czerwca 2013 Maestro Napisano 20 Czerwca 2013 No coz nasza polska rzeczywistosc... na stole operacyjnym lekarze stwierdzili, ze jednak operacja nie moze sie odbyc... tak, mama miala miec cos usuwane. Ale kiedy to stwierdzili?Dzisiaj? Po połozeniu na stół? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Dziękuję za weryfikację. Wszystkiego dobrego dla mamy, oby znalazła pomoc gdzie indziej i szybko wróciła do zdrowia! Cytuj
Jasminex Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 Tak Inez dzisiaj po polozeniu na stol:( nic nie dala, bo prceciez lekarz za kada operacje dostaje pieniadze z naszych skladek:) Cytuj
iridos Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 nio i dlatego została odesłana bo nowe zlecenie wpadło.... Cytuj
Jasminex Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 Lekarze o tym zadecydowali jak mama byla juz na stole operacyjnym, wiec na pewno nie z tego powodu:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Czerwca 2013 Maestro Napisano 20 Czerwca 2013 Lekarze o tym zadecydowali jak mama byla juz na stole operacyjnym, wiec na pewno nie z tego powodu:) Wiadomo co było przyczyną? Podwyższone ciśnienie? Cytuj
Jasminex Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 Wczoraj byl problem z dostepnoscia krwi, dzisiaj juz na stole stwierdzili, ze mama ma podwyzszona ilosc hormonow i anastezjolog nie bedzie ryzykowal Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Czerwca 2013 Maestro Napisano 20 Czerwca 2013 Wczoraj byl problem z dostepnoscia krwi, dzisiaj juz na stole stwierdzili, ze mama ma podwyzszona ilosc hormonow i anastezjolog nie bedzie ryzykowal Rozumiem..Hormony podnoszą cisnienie krwi, a to przy każdej operacji może być niebezpieczne.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi