Skocz do zawartości

Czy jutro odbędzie się operacja?? Pilnne!! Jutro weryf.

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zrobiłam rozkład dla Mamy na pytanie czy jej operacja jutro dojdzie do skutku. Dzisiaj dowiedziała się, że jutrzejszy termin stoi pod znakiem zapytania. weryf. jutro.

5 Monet----> 3 Mieczy---> Moc

Wg mnie powinna się odbyć. Teraz widać, że Mama jest podłamana i rozczarowana, ale z drugiej strony interwencja chirurgiczna i ta Moc :)

• Maestro
Napisano

Operacji nie będzie, przełożą na inny termin, czegoś zabraknie, nie wiem czy jakieś badanie trzeba będzie jeszcze zrobić, czy może będą musieli zoperować innego pacjenta..

• Lubię to! 1
Napisano
Witam

Zrobiłam rozkład dla Mamy na pytanie czy jej operacja jutro dojdzie do skutku. Dzisiaj dowiedziała się, że jutrzejszy termin stoi pod znakiem zapytania. weryf. jutro.

5 Monet----> 3 Mieczy---> Moc

Wg mnie powinna się odbyć. Teraz widać, że Mama jest podłamana i rozczarowana, ale z drugiej strony interwencja chirurgiczna i ta Moc :)

Moim zdaniem operacja odbedzie sie.Moc oznacza tez powodzenie( wiec nie martw sie na zapas )

Gość Linkinia
Napisano

Miałam te same karty wczoraj - pytałam, co odpisze mi kolega na moje zaproszenie. Odmówił przyjazdu.

Wg mnie jutro nie dojdzie do operacji.

Gość Linkinia
Napisano

Nie pytałam o kontakt, tylko o treść - zgoda lub odmowa.

Lekarz czy ktokolwiek inny powie, że operacji w tym dniu nie będzie.

Napisano

Dzieki Dziewczyny:) juz wszystko sie wyjasnilo, operacja odbedzie sie dzisiaj.

Napisano

No coz nasza polska rzeczywistosc... na stole operacyjnym lekarze stwierdzili, ze jednak operacja nie moze sie odbyc... tak, mama miala miec cos usuwane.

Napisano

a kase dała wczesniej?widze wer ale odp moja byłaby ze nie bedzie w danym dniu

• Maestro
Napisano
No coz nasza polska rzeczywistosc... na stole operacyjnym lekarze stwierdzili, ze jednak operacja nie moze sie odbyc... tak, mama miala miec cos usuwane.

Ale kiedy to stwierdzili?Dzisiaj? Po połozeniu na stół?

Gość Linkinia
Napisano

Dziękuję za weryfikację.

Wszystkiego dobrego dla mamy, oby znalazła pomoc gdzie indziej i szybko wróciła do zdrowia!

Napisano

Tak Inez dzisiaj po polozeniu na stol:( nic nie dala, bo prceciez lekarz za kada operacje dostaje pieniadze z naszych skladek:)

Napisano

Lekarze o tym zadecydowali jak mama byla juz na stole operacyjnym, wiec na pewno nie z tego powodu:)

• Maestro
Napisano
Lekarze o tym zadecydowali jak mama byla juz na stole operacyjnym, wiec na pewno nie z tego powodu:)

Wiadomo co było przyczyną? Podwyższone ciśnienie?

Napisano

Wczoraj byl problem z dostepnoscia krwi, dzisiaj juz na stole stwierdzili, ze mama ma podwyzszona ilosc hormonow i anastezjolog nie bedzie ryzykowal

• Maestro
Napisano
Wczoraj byl problem z dostepnoscia krwi, dzisiaj juz na stole stwierdzili, ze mama ma podwyzszona ilosc hormonow i anastezjolog nie bedzie ryzykowal

Rozumiem..Hormony podnoszą cisnienie krwi, a to przy każdej operacji może być niebezpieczne..