Iwka78 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Witam zadałam kartom pytanie: jak długo jeszcze będę pracować w obecnej firmie? karta główna: I Mag Tło: 4 denary, 2 puchary, 10 mieczy suma całości: HB XVII gwiazda, VIII Moc Czytałam, że Mag to Merkury, czyli obstawiam, że jakiś grudzień.... przy dobrych wiatrach.... Tło: hm... czyżbym miała najpierw pracować na boku w domu? Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 hm do czasu aż wyklaruje Ci się coś nowego związanego z Pasją, która Cię bardzo pociąga (gwiazda) (siła). Może być jeszcze rok do dwóch lat maksymalnie, ale oczywiście jest to płynne, ponieważ zależy od Twoich działań. Im intensywniejsze tym szybsza możliwość zmiany. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Dopoki sama tego nie przetniesz. To tak wyglada, jakbys tu byla na wlasne zyczenie. Niekoniecznie swiadomie, moze podswiadomie. Ta praca daje Ci jakies poczucie bezpieczenstwa i starasz sie ja utrzymac. Jezeli Ty postanowisz sie od niej odciac, stanie sie tak. Jezeli bedziesz chciala ja utrzymac, tez tak bedzie. Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Napisano 21 Czerwca 2013 Dopoki sama tego nie przetniesz. To tak wyglada, jakbys tu byla na wlasne zyczenie. Niekoniecznie swiadomie, moze podswiadomie. Ta praca daje Ci jakies poczucie bezpieczenstwa i starasz sie ja utrzymac. Jezeli Ty postanowisz sie od niej odciac, stanie sie tak. Jezeli bedziesz chciala ja utrzymac, tez tak bedzie. no rzesz nie wytrzymam no! dajcie gumkę myszkę to się nią porżnę:-P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Czerwca 2013 Maestro Napisano 24 Czerwca 2013 zadałam kartom pytanie: jak długo jeszcze będę pracować w obecnej firmie? karta główna: I Mag Tło: 4 denary, 2 puchary, 10 mieczy suma całości: HB XVII gwiazda, VIII Moc do czasu, aż postanowisz postawić na swoim, aż uznasz, ze jesteś na tyle samowystarczalna i masz taką dużą siłę przebicia, że możesz rzucić to, co Ciebie ogranicza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi