Skocz do zawartości

Jak długo jeszcze...

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

zadałam kartom pytanie: jak długo jeszcze będę pracować w obecnej firmie?

karta główna: I Mag

Tło: 4 denary, 2 puchary, 10 mieczy

suma całości: HB XVII gwiazda, VIII Moc

Czytałam, że Mag to Merkury, czyli obstawiam, że jakiś grudzień.... przy dobrych wiatrach....

Tło: hm... czyżbym miała najpierw pracować na boku w domu?

Gość Daffne
Napisano

hm do czasu aż wyklaruje Ci się coś nowego związanego z Pasją, która Cię bardzo pociąga (gwiazda) (siła). Może być jeszcze rok do dwóch lat maksymalnie, ale oczywiście jest to płynne, ponieważ zależy od Twoich działań. Im intensywniejsze tym szybsza możliwość zmiany.

Napisano

Dopoki sama tego nie przetniesz. To tak wyglada, jakbys tu byla na wlasne zyczenie. Niekoniecznie swiadomie, moze podswiadomie. Ta praca daje Ci jakies poczucie bezpieczenstwa i starasz sie ja utrzymac.

Jezeli Ty postanowisz sie od niej odciac, stanie sie tak. Jezeli bedziesz chciala ja utrzymac, tez tak bedzie.

Napisano
Dopoki sama tego nie przetniesz. To tak wyglada, jakbys tu byla na wlasne zyczenie. Niekoniecznie swiadomie, moze podswiadomie. Ta praca daje Ci jakies poczucie bezpieczenstwa i starasz sie ja utrzymac.

Jezeli Ty postanowisz sie od niej odciac, stanie sie tak. Jezeli bedziesz chciala ja utrzymac, tez tak bedzie.

no rzesz nie wytrzymam no!

dajcie gumkę myszkę to się nią porżnę:-P

• Maestro
Napisano

zadałam kartom pytanie: jak długo jeszcze będę pracować w obecnej firmie?

karta główna: I Mag

Tło: 4 denary, 2 puchary, 10 mieczy

suma całości: HB XVII gwiazda, VIII Moc

do czasu, aż postanowisz postawić na swoim, aż uznasz, ze jesteś na tyle samowystarczalna i masz taką dużą siłę przebicia, że możesz rzucić to, co Ciebie ogranicza