maja3 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Witam. Wczoraj kolega zaproponował mi wspólny wyjazd. Narazie jeszcze nic konkretnego. Ma się odezwać w tej sprawie , bo jak twierdzi- nie wie czy zdoła wytrzymać ze mną aż 2 tygodnie Poza tym od początku naszej znajomości już kilka razy proponował mi podobne wyjazdy, ale potem temat jakoś się urywał i nie dochodziły one do skutku. Jaka będzie jego decyzja? Paź denarów....Świat.....Królowa buław Noi nie wiem,wydaje mi się że jednak tym razem coś z tego wyjdzie i zaproponuje coś konkretnego. Chyba że Świat w tym przypadku oznacza nie wyjazd tylko znowu oddalenie tematu ? Będę wdzieczna za każdą pomoc w interpretacji tych kart Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Czerwca 2013 Maestro Napisano 20 Czerwca 2013 Wg mnie on zaproponuje Ci ten wyjazd ponownie, w paziu masz kontakt i zaproszenie, TY zajmiesz się dalszą organziacją Cytuj
iridos Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 wiadomość jakas dostaniesz ale wyjazdu wspolgo w tych kartach jeszcze nie widać szkoda ze nie zapytałaś jak sie zrealizuje plan wspólnego wyjazdu Cytuj
Mgła Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Paź denarów....Świat.....Królowa buław--------> Gwiazda Wydaje mi się, że wyjazd dojdzie do skutku, w paziu kontakt, Świat to też podróż, z podsumy Gwiazda, powinno się ziścić Cytuj
maja3 Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Napisano 21 Czerwca 2013 Dziękuję za pomoc wszystkim szkoda ze nie zapytałaś jak sie zrealizuje plan wspólnego wyjazdu zapytałam dziś: Świat....8 puch....3 puch Sama nie wiem .Gdyby nie 8 pucharów to powidziałabym, że wyjazd się zrealizuje. Ale tak sobie myślę ,czy może oznaczać ona zostawienie za sobą na czas wyjazdu swoich wszystkich obowiązków ? Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Propozycja padnie, ale Tobie moze wypasc cos, co ten wyjazd przesunie w czasie lub odsunie na plan dalszy. W kazdym razie widze bardziej Twoje organizowanie sie na miejscu niz sam wyjazd. Ewentualnie jakas kobieta stanie na przeszkodzie. Cytuj
maja3 Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Napisano 21 Czerwca 2013 dziekuję ,nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale do kart Świat....8 puch....3 puch pytanie było jak zrealizuje się moje oczekiwanie na wspólny wyjazd, tylko jakoś pominęło mi się napisanie tego. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 ma znaczenie bo różnica wynika z tego, że ogólna realizacja wyjazdu wskazuje na dzialania,podejscie do wyjazdu obojga, a pytając o własne oczekiwanie pokaże wyłącznie Twoje podejscie i ewentualny rezultat. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Wyjedziecie razem, pan spokojnie wytrzyma z Toba 2 tyg Cytuj
iridos Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 dziekuję ,nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale do kart Świat....8 puch....3 puch pytanie było jak zrealizuje się moje oczekiwanie na wspólny wyjazd, tylko jakoś pominęło mi się napisanie tego. no mozecie za czas jakis do tematu powrocic wyjazd powinien byc tylko czy w danym terminie ..... Cytuj
miistakke Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 zaproponuje, ale powie, że decyzja należy do Ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi