Skocz do zawartości

Jaka będzie jego decyzja?

maja3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Wczoraj kolega zaproponował mi wspólny wyjazd. Narazie jeszcze nic konkretnego. Ma się odezwać w tej sprawie , bo jak twierdzi- nie wie czy zdoła wytrzymać ze mną aż 2 tygodnie :D

Poza tym od początku naszej znajomości już kilka razy proponował mi podobne wyjazdy, ale potem temat jakoś się urywał i nie dochodziły one do skutku.

Jaka będzie jego decyzja?

Paź denarów....Świat.....Królowa buław

Noi nie wiem,wydaje mi się że jednak tym razem coś z tego wyjdzie i zaproponuje coś konkretnego. Chyba że Świat w tym przypadku oznacza nie wyjazd tylko znowu oddalenie tematu ?

Będę wdzieczna za każdą pomoc w interpretacji tych kart :_kwiatek:

• Maestro
Napisano

Wg mnie on zaproponuje Ci ten wyjazd ponownie, w paziu masz kontakt i zaproszenie, TY zajmiesz się dalszą organziacją

Napisano

wiadomość jakas dostaniesz ale wyjazdu wspolgo w tych kartach jeszcze nie widać

szkoda ze nie zapytałaś jak sie zrealizuje plan wspólnego wyjazdu

Napisano

Paź denarów....Świat.....Królowa buław--------> Gwiazda

Wydaje mi się, że wyjazd dojdzie do skutku, w paziu kontakt, Świat to też podróż, z podsumy Gwiazda, powinno się ziścić :)

Napisano

Dziękuję za pomoc wszystkim :)

szkoda ze nie zapytałaś jak sie zrealizuje plan wspólnego wyjazdu

zapytałam dziś:

Świat....8 puch....3 puch

Sama nie wiem .Gdyby nie 8 pucharów to powidziałabym, że wyjazd się zrealizuje. Ale tak sobie myślę ,czy może oznaczać ona zostawienie za sobą na czas wyjazdu swoich wszystkich obowiązków ?

Napisano

Propozycja padnie, ale Tobie moze wypasc cos, co ten wyjazd przesunie w czasie lub odsunie na plan dalszy. W kazdym razie widze bardziej Twoje organizowanie sie na miejscu niz sam wyjazd. Ewentualnie jakas kobieta stanie na przeszkodzie.

Napisano

dziekuję ,nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale do kart

Świat....8 puch....3 puch pytanie było jak zrealizuje się moje oczekiwanie na wspólny wyjazd, tylko jakoś pominęło mi się napisanie tego.

Gość Daffne
Napisano

ma znaczenie bo różnica wynika z tego, że ogólna realizacja wyjazdu wskazuje na dzialania,podejscie do wyjazdu obojga, a pytając o własne oczekiwanie pokaże wyłącznie Twoje podejscie i ewentualny rezultat.

Gość alles-in1
Napisano

Wyjedziecie razem, pan spokojnie wytrzyma z Toba 2 tyg :)

Napisano
dziekuję ,nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale do kart

Świat....8 puch....3 puch pytanie było jak zrealizuje się moje oczekiwanie na wspólny wyjazd, tylko jakoś pominęło mi się napisanie tego.

no mozecie za czas jakis do tematu powrocic

wyjazd powinien byc tylko czy w danym terminie .....