Geranium Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Przyjaciela rodzice się rozwodzą, od jakiegoś czasu nie sypiają ze sobą a dodatkowo on i siostra znaleźli podejrzane smsy. Nic konkretnego, ale mimo wszystko niepokojące, podejrzewają, że na 90% ma kogoś. 1) Czy faktycznie ma kochankę - rycerz mieczy/ 8 pucharów/ as denarów - chyba tak, bo w 8 pucharach widzę oddalenie się od matki, chociaz nie wiem czy moge ją mieszać w pytanie o innej kobiecie, ale as denarów mi sugeruje, bo ponoć każdy as oprócz pucharowego coś tam romansowego zwiastuje, poza tym ich obawy znikąd się przecież nie biorą. 2) jak to sie rozwinie w ciagu pol roku - 9 denarów/ sprawiedliwość/ 10 denarów - mnie sie wydaje, ze ona chce wyciągnąć od niego kasę, co kolega sam mi zasugerował, a 10 den pieknie to potwierdza, a wiec uczucia nie ma przynajmniej z jej strony. 3) I teraz głupie pytanie, nie wiem czy takie można zadać kartom, ale kumpel mnie poprosił, więc zadaję - czy ta kobieta może być w ciąży z jego ojcem - 6 buław/ 3 denary/ 8 denarów - i niestety nie umiem odpowiedzieć. 4) czy chodzi jej o jakieś korzyści, glownie materialne- królowa pucharów/ paź denarów/ arcykapłanka - interesowna baba, mało uczuć, nastawienie na korzyści. Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Kobieta nie wygląda na interesowną a karty raczej wskazują na to, ze oni do roku czasu zostaną małżeństwem a nie, ze ona chce od niego wyciagnać kase. Do tego możliwa jest tu ciaza, karty bardzo ciążowe ale nie jest to ciąza taka, żeby kolesia przy sobie przywiazac. Kobieta wogole wygląda na uczciwą, zakochaną i dobra osobę i możliwe, ze już ma jedno dziecko. Nie masz połączeń kart mowiacych o nieuczciwości tek pani. np. Diabeł + kapłanka albo księżyc + kapłanka, księżyc + cesarzowa, 7 mieczy + rydwan, (kolejność tu jest wazna w odwrotnej kolejnosci już nacza co innego) Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Nie ma kochanki. Może miec jakąs dobra znajomoą ale nie jest ona jego kochanką., Cytuj
Geranium Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 Może ktoś jeszcze się wypowie? Dwie skrajne wypowiedzi, nei wiem, co myśleć, dla mnie jest kochanka. Cytuj
Mgła Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Czy faktycznie ma kochankę - rycerz mieczy/ 8 pucharów/ as denarów----------->Umiarkowanie Moim zdaniem nie ma tu żadnej kochanki, żadna karta na to nie wskazuje, a podsuma tym bardziej. Ja tu bardziej widzę to rozstanie między jego rodzicami, bo jeśli kochanki nie ma, to przecież karty musiały cokolwiek pokazać. Cytuj
emilr Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Ja na razie do ostatniego pytania sie odniosę, bo już późno, a wróce jutro do wdwóch pierwszych. Moej odczucia: 4) czy chodzi jej o jakieś korzyści, glownie materialne- królowa pucharów/ paź denarów/ arcykapłanka - interesowna baba, mało uczuć, nastawienie na korzyści. Królowa pucharów w moim odczuciu to kobieta przepełniona uczuciami, czasem aż za bardzo, przez co cierpi. I raczej często wychodzi jako kobieta wrecz niespełniona. Bo za dużo oczekuje. Ona tyle z siebie daje, a w zamian dostaje mniej. Paź denarów: tu myśle, są jej oczekiwania. wg mnie na uczucie. Moze działa tak, aby to uczucie wzbudzić. Szuka sposobu i oczekuje wzajemności. Stąd moze Q pucharów i paź den sie przeplatają. Ona działa wyczuciem i niekoniecznie jest kochanką. Wg mnie cos jest na rzeczy,a le moze to byc zauroczenie, bo ona jest bardzo subtelna w działaniu. Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Poza tym dla faceta ta kobieta w jego odczuciu nie musi być kochanką i wówczas karty, nawet jeżeli taka kobieta jest nie pokarzą jako kochanki bo dla pana może wiele znaczyć. Tu może tak właśnie być, ze myślał, ze będzie to coś przelotnego - rycerz mieczy- jednak przerodziło się to w spełnione uczucie 8 pucharów (bratnia dusza odnaleziona) i początek nowego - as denarów. W podsumowaniu umiarkowanie co tez znaczy początek uczuć. Tak sobie popatrzyłam na ten rozkład ogolnie cały na wszystkie karty może to zwyczajnie jakas pani prawnik się tu pokazuje. Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Poza tym dla faceta ta kobieta w jego odczuciu nie musi być kochanką i wówczas karty, nawet jeżeli taka kobieta jest nie pokarzą jako kochanki bo dla pana może wiele znaczyć. Dokładnie. Poza tym często zdarza się też, że facet ma kochankę, a karty tego nie pokazują bo facet np. nie ma wyrzutów sumienia z tego powodu i traktuje to jak koleżeństwo z przysługa nie angażując się, oczywiście nie w tym przypadku. Ten widzę podobnie jak Selenit. Cytuj
Geranium Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 A wiec rozumiem, ze jest kobieta, ale faktycznie maja sie ku sobie, no tez opcja:) w koncu skoro rozwod sie szykuje, to pan faktycznie nie musi miec wyrzutow sumienia. A jak sie zapatrujecie na te denary na koncu? Jakos ta dycha mnie niepokoi, ostatnio pokazala mi interesownosc, ale fakt faktem, byla przy 9 pucharach, a moze rzeczywiscie przy Q pucharow zyskac wymiar bardziej lagodny. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Uwazam, ze nie ma kochanki. Dla mnie Rycerz Mieczy w towarzystwie 8 Kielichow i Asa Monet wskazuje na chciejstwo i nastawienie "nie mam nic przeciwko, gdyby byla okazja"... ale nic konkretnego. Wg mnie tu kochanki nie ma. Podsum w pierwszym rozkladzie HB jest IX Eremita... Dla mnie to myslenie o tym, moze ma okazje, ale to jeszcze nie czyny. Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Lepiej zadać pytanie Jak wygląda życie uczuciowe pana X ? lub Jak wygląda relacje z innymi kobietami (oprócz mamy kolegi)? Tylko tu jest problem bo to rozkład dla kolegi niby ok ale pytanie o jego ojca i jego zycie )), wiec trochę ostrożnie Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 A wiec rozumiem, ze jest kobieta, ale faktycznie maja sie ku sobie, no tez opcja:) w koncu skoro rozwod sie szykuje, to pan faktycznie nie musi miec wyrzutow sumienia. A jak sie zapatrujecie na te denary na koncu? Jakos ta dycha mnie niepokoi, ostatnio pokazala mi interesownosc, ale fakt faktem, byla przy 9 pucharach, a moze rzeczywiscie przy Q pucharow zyskac wymiar bardziej lagodny. a mama kolegi to nie chce wyrwać wiecej kasy od męża??? bo tu jest sprawka przy 10 denarów. Dwie opcje bo sprawiedliwość to karta uczciwości i rownym podziale ale sprawka to tez karta rozwodowa, wiec może się to nie tyczyć spraw miedzy tym panem a ew.. kochanką a jeszcze nie byłą żona. Cytuj
Geranium Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Napisano 21 Czerwca 2013 Jak wygląda życie uczuciowe Pana X, wyłączając obecną jeszcze żonę: 8 denarów/ 4 puchary/ 6 denarów Zawsze musi paść jakaś karta, która mi wywróci cały rozkład do góry nogami, tego 6 denarów tu nie rozumiem, to jest jakaś zależność, ale Pan akurat od nikogo zależy być nie musi, a przynajmniej finansowo. Żona też pieniędzy raczej od niego wyciągnąć nie chce. A tak to widzę jakieś marzenia i zaczątki projektowania przyszłości, a więc powiedziałabym, że faktycznie kochanki nie ma, ale widzi możliwość stworzenia nowego związku z inną kobietą. Co o tym myślicie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 8 Monet, 4 Monet, 6 Monet ---> IV Cesarz, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Nie jest zalezny, ale czuje sie samotny i bardzo niepewny. Moze byc jakas kobieta w jego zyciu, ktora go w jakis sposob wspiera.. moze slowem dobrym, moze jest przy nim. Ale nie sadze, zeby cos miedzy nimi bylo. Moze ma szanse byc, ale pan sam w sobie nie jest pewny czego chce. Mi wyglada na takiego, ktory bedac zonaty nie angazuje sie w nic innego. Tu wg mnie bardzo tkwi w malzenstwie i jezeli zblizy sie do jakiejs kobiety to ewentualnie w sposob taki, ze udzieli jej pomocy... konkretnie... mogloby cos z tego byc, ale nie sadze, ze w czasie, gdy jest oficjalnie z zona jeszcze. To nie typ zdradzacza. Trudno mu sie odnalesc w tym, co jest. Chcialby kogos przy sobie, ale nie rzuci sie na trojkat. Tak to czuje. Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 widać, ze nad czyms pracuje bo mu brakuje uczucia w ogóle. Chetnie by chciał w końcu dostawac uczucie a nie tylko dawać. Pradopodobnie ma kogoś komu daje prezenty. Karty niby materialne ale np. 8 monet to karta która niekiedy zapowieda niosące szczęście, bardzo romantycznego związku. Zauwazyli czy on zaczał jakos o siebie bardziej dbać??? Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Selenit... z tymi prezentami tez mialam mysl... Mozliwe... ze chce sie poczuc doceniany, kochany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi