Skocz do zawartości

Prosba o interpetacje> co dobrego sie wydarzy w kwesti uczuc i ogolnie..?

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość3
Napisano

Witam ,

Pytam o siebie .

Pytanie > jak w tytule : co dobrego sie wydarzy w przede wszystkim kwestii uczuc i ogolnie ?

Karty rozkladu :

3 bulawy-Papierz V-As mieczy -As monet ->suma Kolo fortuny X

Coz ja tu widze ,nie latwe bo rozklad dla mnie i znam moje zyczenia i oczekiwania .

Wyglada na to ,ze czeka mnie dosc powazne i z powaznym czlowiekiem zaangazowanie uczuciowe / oby ?/

I do tego ze wspolna harmonia intelektualna ...i materialna .

Karmiczne Kolo fortuny w sumie rozkladu ? raz tak raz siak .......czym mnie zaskoczy los i jakie da mi wyzwania ?

Dzieki jak zawsze ,za kazdy wasz post .:poklon:

• Maestro
Napisano (edytowane)

Karty rozkladu :

3 bulawy-Papież V-As mieczy -As monet ->suma Sąd/Kapłanka HB Koło/Mag

Fortuna kołem się toczy, jak mówi ogólne podsumowanie..Widać Twoje pragnienie wejścia w coś poważniejszego, w asach są możliwości, w asie monet nawet taka konkretna, ale uważam, że mimo wszystko jeszcze poczekasz na to, o czym marzysz...

Edytowane przez Inez2503
Napisano

suma sąd - odrodzenie po kryzysie, możliwe, ze dawnych uczuć do pana z przeszłości.

Gość Gość3
Napisano
suma sąd - odrodzenie po kryzysie, możliwe, ze dawnych uczuć do pana z przeszłości.

pomylilam sie w liczeniu sumy rozkladu . :wstydnis:

Dzieki za korekte Selenit666:poklon: / to znak ,ze sprawdzacie ......./

,pare dni temu robilam rozklad Krzyza celtyckiego ...na ewentualnosc powrotu - czy wrocimy do siebie ?

Jak zerkam na ten rozklad raz jeszcze ....to tworzy mi sie taka logiczna calosc . Tamte karty dla nas obojga ...wskazaly podobnie .

...A moze mi sie zdaje (?)

Napisano

Jeden rozklad dwa pytania.

Co w kwestii uczuc?

Co ogolnie?

To dwa osobne pytania, nawet jakby je polaczyc razem.

Jak dla mnie powinnas polozyc karty na nie osobno.

Co do tych kart tu, to widac relacje, ktora ma solidne podstawy, aby cos z tego bylo, ale na razie tkwi w martwym punkcie. To kwestia czasu, aby z tego cos sie rozwinelo. Przed Wami moze byc rozmowa i pojawi sie szansa, aby relacja poszla do przodu. Ogolnie podsumy wskazuja na to, aby nic na sile nie przyspieszac, ufac, ze bedzie dobrze i gdy nadziejdzie odpowiedni czas po prostu dzialac, intuicyjnie, z wyczuciem, ale konkretnie.

Takze szansa na uczucie pojawi sie z kims kogo juz znasz.

Napisano

Pomylic sie w wyliczaniu nie pomylilas. Zwykly podsum to XX Sad. Podsum wyliczany wg Hajo Banzhafa to X Kolo Fortuny i I Mag. ;) Takze i to i to jest poprawnie ;)

Gość Gość3
Napisano

:wstydnis::ok:

Jeden rozklad dwa pytania.

Co w kwestii uczuc?

Co ogolnie?

To dwa osobne pytania, nawet jakby je polaczyc razem.

Jak dla mnie powinnas polozyc karty na nie osobno.

Co do tych kart tu, to widac relacje, ktora ma solidne podstawy, aby cos z tego bylo, ale na razie tkwi w martwym punkcie. To kwestia czasu, aby z tego cos sie rozwinelo. Przed Wami moze byc rozmowa i pojawi sie szansa, aby relacja poszla do przodu. Ogolnie podsumy wskazuja na to, aby nic na sile nie przyspieszac, ufac, ze bedzie dobrze i gdy nadziejdzie odpowiedni czas po prostu dzialac, intuicyjnie, z wyczuciem, ale konkretnie.

Takze szansa na uczucie pojawi sie z kims kogo juz znasz.

Jakas jestem eknieta dzis ...

Formulowanie pytan do kart to bardzo wazna rzecz ,wiem a zrobilam inaczej . Obiecuje ,ze sie poprawie .

A dwa w jednym ...to moze byc szampon na lupiez ...

Pozostaje wiec przy pytaniu :

Co dobrego sie wydarzy w kwestii uczuc ?:wstydnis::ok: