Skocz do zawartości

praca kobieta ..... co jeszcze czIII :)

gethard

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Minął kolejny kwartał trzeba znów zajrzeć co karty mają dla mnie ... tym bardziej że wciąż się dzieje wokoło i w pracy i w uczuciach... zbierałem się do tego 3 tygodnie :) więc chyba nabrało mocy :) Czy czas na starego dobrego głupca, zbierać tobołek i stare buty czy może jeszcze nie ... O dziwo jak nigdy wszystkie karty w pozycji "normalnej" i dodatkowo... w czasie tasowania rozkładania 2 razy wypadł mi as kielichów ... nie to żebym był przesądny :hahahaha: ale czasem karty chcą czegoś same ... Jeżeli ktoś chce spojrzeć w tło z przeszłości, choć ono jest w rozkładzie, wystarczy zajrzeć do poprzednich dwóch wątków :)

No i oczywiście poproszę o pomoc i wasze zdanie ...

Rozkład według Pani Jaśniak 3 rzędy 15 kart Przeszłość Teraźniejszość Przyszłość

Przeszłość:

IV Cysorz; 5 Buław; II Kapłanka; XIII Śmierć; XI Sprawiedliwość

Dzięki osobom wyżej postawionym wpływowym udało się zmobilizować wszystkich do pracy nad nowymi wyzwaniami Wywołało to jakieś nastroje rywalizacji i spowodowało zmiany. Sytuacja w firmie się zmieniła, nastały nowe czasy nowe zasady.. bardziej zimne urzędowe. A może jednak śmierć i sprawiedliwość odnosi się bardziej do sfery "międzyludzkich" Nie wiem jak to odnieść Może to się łączy

Teraźniejszość:

XIV Powściągliwość (Umiarkowanie); 8 Buław; Rycek Mieczy; 4 Denary; 4 Buławy

Niby pozytywne karty i dobrze wróżą ale coś w tym wszystkim się kłóci. Z jednej strony uspokojenie w Umiarkowaniu i realizacja w 8 buław ale Rycek mieczy .. nie rozumiem go. W 4rkach może chodzi o to że to uspokojenie jednocześnie osłabiło zaangażowanie w to wszystko i jest to jakieś spoczęcie na laurach, zbieranie "plonów" poprzednich działań ... w sumie w obu sferach i w pracy i w uczuciach .. mam przed oczami efekt poprzednich poczynań ..

Przyszłość:

9 Mieczy; 6 Buław; XVIII Księżyc; 6 Mieczy; XVII Gwiazda

Zamieszanie totalne .. w tym księżycu i jego omamach będę miotał się pomiędzy koszmarami z 9 mieczy i spełnieniem w 6 buław. Kompletna huśtawka nastrojów która spowoduje odcięcie, chęć zmiany wszystkiego żeby wyznaczyć sobie nowe cele nowe kierunki. Jakieś odcięcie od tego co za mną .. Nie wiem jak na to spojrzeć

Pomożecie ?

Edytowane przez gethard
literówki, błąd w kartach
Gość Daffne
Napisano

już zakasam rękawy i biorę się za rozkład :))

Przeszłość:

IV Cesarz; 5 Buław; II Kapłanka; XIII Śmierć; XI Sprawiedliwość

W przeszłości najbardziej zaznacza się relacja oraz konflikty w niej, burzliwość, a czasem możw nawet skrajność od bliskości po wojnę podjazdową z powodu różnego podejścia do życia, pewnych spraw, w wyniku których nastąpiło rozstanie i rozliczenie wzajemne zgodnie z własnym postępowaniem obojga wobec siebie.

Teraźniejszość:

XIV Powściągliwość (Umiarkowanie); 8 Buław; Rycek Mieczy; 4 Denary; 4 Buławy

w najbliższym czasie troszkę spokoju nastanie, jednakże wygląda na to, że nie lubisz nudy, gdyż wewnętrzna siła pcha Cię do doświadczania w Twoim życiu. Pojawić się może Twoja inicjatywa wobec pewnej kobiety, która troszkę może być zdystansowana, jednakże zabieganiem możesz sprawić, że Pani otworzy się i powie co myśli, czuje...i w zgodnie z sobą będzie chciała postąpić i nie koniecznie po Twej mysli. Zważaj na to czy Pani aby nie zajęta,którą upatrzysz by oszczędzić sobie angazowania się w coś co nie na przyszłości. Finanse powinny być dobre i nie powinno ich brakować, ale na rozrzutność myślę, ze nie będzie można sobie pozwalać.

Przyszłość:

9 Mieczy; 6 Buław; XVIII Księżyc; 6 Mieczy; XVII Gwiazda

pierwsza karta wskazuje na negatywne czarne myśli jakie Cię dopadną po oddaleniu sie pewnej kobiety. Włożysz sporo wysiłu i poczujesz się tym mocniej rozczarowany, jednakże zaprawiony w boju otrzepiesz się z tego dość szybko i zaczniesz rozglądać się wokół siebie i pojawi się końcem roku ktoś wobec kogo serducho Ci drgnie ;)

Napisano

:poklon:

Dzięki Daffne za spojrzenie w karty. Zawsze można na ciebie liczyć :-)

No cóż skoro mówisz o końcu roku to na kompletną weryfikację trzeba będzie poczekać ale postaram się dać znać wcześniej :icon_smile2:

Gość Daffne
Napisano

ach przepraszam pomyłka czas to koniec kwartalu na jaki stawialeś..., więc jeśli stawiałeś na najbliższe 3 miesiące to trzeba liczyć czas koło września.

Pozdrawiam :)

Gość Daffne
Napisano

dziękuje :uscisk:

za chęci wręczenia prawdziwych również na spotkaniu ezo także hehe :usmiech:

(miałam kielinta w pracy i nie miałam możliwości odpisać)

Napisano

No to będzie okazja :) o ile nic nieprzewidzianego się nie zdarzy :hipnoza: