Skocz do zawartości

Rozklad urodzinowy (ZWERYFIKOWANY)

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako, ze dzis moje osobiste swieto, tak tez i ten rozklad.

1. Co wnosisz z poprzedniego roku – XV diabeł dociągnięte: X koło, 5 pucharów, 4 puchary, rycerz buław ---> X Kolo Fortuny, HB VII Rydwan

Zaleznosc od meza jeszcze. Tkwienie w starych strukturach, rozczarowanie i wziecie zycia takie, jakim jest, czyli z wszelkimi bolami i rozterkami. Jednoczesnie troche taki marazm i czekanie na to, ze wreszcie cos sie ruszy. I w Rycku powolne, ale zdecydowane wyrywanie sie z tego. Rydwan tez wskazuje na ruch do przodu wreszcie. Kolo zacheca, aby robic to w sposob przemyslany.

2. Co wydarzy się w kontekście:

a. Działania i kreatywności – XII wisielec, VII rydwan, 9 mieczy ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny

Nie wiem. Tu jakbym stanela przed jakims wyborem, ktory moze okazac sie nie byc taki latwy.

b. Uczuć – 7 pucharów, 3 buławy, 0 głupiec ---> XX Sad, HB V Papiez

Nie wiem. Tu poza bujaniem w oblokach to jakos tak srednie. Ten Glupiec moglby wskazywac na czysta karte i takie "wszystko zdarzyc sie moze".

c. Umysłu – 10 buław

Przesilenie? Duzo na glowie?

d. Pracy – 4 denary

Nadal w domu.

e. Finansów – 2 puchary

Ta karta kokosow mi nigdy nie wskazywala. Takie radzenie sobie. Czasem wsparcie tez od kogos. Moze ojciec mlodych czasem sie z czyms dolozy, jak poczuje zew krwi.

3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia – 9 denarów, I Mag ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny

Radzenie sobie ze wszystkim samej.

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – Rycerz mieczy, 9 pucharów ---> IV Cesarz, HB IX Eremita

Wywalczenie swojej przestrzeni. Niezaleznosci.

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – 6 mieczy, 6 pucharów ---> 0 Glupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Odciecie sie od przeszlosci, wiec pewno rozwod.

6. Gdzie jestem dziś – król buław, XIX słońce ---> XX Sad, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Nie wiem. Albo ja taka dzialam jak Krol Bulaw, albo pokazala sie znajomosc z Bulawowym. Taka przyjazn na razie. Obie opcje prawdopodobne.

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – 2 buławy

Stane przed roznymi wyborami.

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – królowa denarów, 8 pucharów, V papież ---> XIX Slonce, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Mysle, ze rozwod. Moze mna dosc mocno nadszarpnac. Powinnam starac sie mimo wszystko podchodzic do tego na luzie.

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – rycerz denarów, XVIII księżyc ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Tu tez wydaje mi sie, ze rozwod. Ale moze ktos zobaczy cos wiecej. Moje zycie juz jako oficjalny singiel.

10. Ogólna prognoza na ten rok – król pucharów, 4 miecze, 10 mieczy ---> III Cesarzowa, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Nie wiem kurcze. Porzadkowanie swoich spraw na pewno. Odcinanie sie od przeszlosci.

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – 6 denarów (dobrane: XIV umiarkowanie), 5 buław, III cesarzowa ---> XVI Wieza, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Jakas konkretna przyjazn i czyjes wsparcie.

Napisano

1. Co wnosisz z poprzedniego roku – XV diabeł dociągnięte: X koło, 5 pucharów, 4 puchary, rycerz buław ---> X Kolo Fortuny, HB VII Rydwan

no coś od czego "jesteś" uzalezniona. no cos ci będzie jeszcze uwierać.

a. Działania i kreatywności – XII wisielec, VII rydwan, 9 mieczy ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny

a jakiejś przeprowadzki nie planujesz??

Wisielec to tez karta mowiaca o pochłonięciu pewnymi zadaniami, które mogą sprawić, ze na jakiś czas możesz się odsunąć od życia ale potem rzucisz się w wir tak bardzo, ze az nie będziesz się wysypiać.

Tu może się spiełniac uczuciowo ale tez może mowic o uczuciach do dzieci.

c. Umysłu – 10 buław

Popchniesz sprawy jakie ci zalegaja w glówce

d. Pracy – 4 denary

Stabilne to może znaczyć, ze będziesz aktywna zawodowo ale bardziej coś swojego a nie praca dla kogoś

e. Finansów – 2 puchary

Ta karta kokosow mi nigdy nie wskazywala. Takie radzenie sobie. Czasem wsparcie tez od kogos. Moze ojciec mlodych czasem sie z czyms dolozy, jak poczuje zew krwi. - tu bym dołożyła cos do tej 2ki. ale możliwe, ze będzie jak mówisz.

3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia – 9 denarów, I Mag ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny

niezależność może się skonczyć

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – Rycerz mieczy, 9 pucharów ---> IV Cesarz, HB IX Eremita

Wywalczenie swojej przestrzeni. Niezaleznosci. - dokładnie

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – 6 mieczy, 6 pucharów ---> 0 Glupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Może ludzie z przeszłości. ogolnie może właśnie chodzic o rozwod ale tez o sprawy i innych ludzi, którzy nie wnosza nic do Twojego zycia

6. Gdzie jestem dziś – król buław, XIX słońce ---> XX Sad, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Krolem jesteś ty. Sama sobie musisz radzić i w sumie cieszy Cie Twoja niezaleznosc.

Stane przed roznymi wyborami ale tez otwarcie na nowe możliwości.

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – królowa denarów, 8 pucharów, V papież ---> XIX Slonce, HB XIII Smierc i IV Cesarz

nie wiem czy się nie wdasz w romans z kolegą-przyjacielem

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – rycerz denarów, XVIII księżyc ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Może się odciąć od fałszywego znajomego....

10. Ogólna prognoza na ten rok – król pucharów, 4 miecze, 10 mieczy ---> III Cesarzowa, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Zakonczenie relacji z pucharowym raz na zawsze.

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – 6 denarów (dobrane: XIV umiarkowanie), 5 buław, III cesarzowa ---> XVI Wieza, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Pomoc i dużo ruchu. może zaczniesz zmienac swój wygląd, wygląd mieszkania ogolnie odnowa - lifting (heheheh nie mowie, ze zaraz typu chirurgia ;)))

Powodzenia Sacral <3 wszystko w Twoich rękach.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Są jeszcze nierozwiązane, cyklicznie wracające męczące sytuacje, co może powodować u Ciebie zmęczenie, zniechęcenie i poczucie marazmu, ostatnia karta mówi mi, że mimo to zamierzasz to zmienić, wyrwać ze swojego życia jak chwast z łąki

sprawy do tej pory tkwiące w martwym punkcie zaczną się rozwiązywać, coś pójdzie do przodu, ale może to być związane z wyrzutami sumienia, bo więcej czasu będziesz jednak im poświęcać, możesz być też mocno zmęczona, być może trzeba będzie pracować po nocach

Ja tu konkretów nie widze, ale marzenia o tym, aby wydarzyło się coś nowego, fajnego i spontanicznego, Głupiec zaskakuje, kto wie, czy faktycznie życie Ciebie pozytywnie nie zaskoczy?;)

c. Umysłu – 10 buław

W moim przypadku ta karta pokazała mi ogromne przemęczenie moimi obowiązkami, moją nad odpowiedzialność, moją perfekcyjność...może być tak, że weźmiesz za wiele na siebie i poczujesz znużenie

d. Pracy – 4 denary

na razie bez zmian, pozostanie to, co było

e. Finansów – 2 puchary

być może jak piszesz, wsparcie, bo to karta bardziej romantyczna niż materialna:)

Twoja niezależność, codzienne próby panowania nad życiem, Twoje singlowanie;)

opanowałas chaos powstały w Twoim zyciu co dało Ci pewne poczucie radości i spełnienia,poza tym generalnie widać, ze cieszysz się codziennością:)

dla mnie to jest jednak powrót do przeszłosci, ona da jeszcze o sobie znać, mimo, że 6 mieczy daje nowy etap, to jednak 6 pucharów zwiastuje powrót, mam jeszcze mysl, która teraz mi przyszła do głowy, ze znajdziesz się w miejscu jak sprzed lat, takim, w którym byłaś, zanim nie wydarzyły się rzeczy niezbyt Tobie przychylne

generlanie dla mnie facet w kartach to facet, a nie ja, wiec stawiam, że chodzi o jakąs miła, ciepłą znajomosc z mężczyzną:)

będziesz musiała podjąc jakąś decyzję,czy to o partnerstwo, czy o pracę chodzi

też o rozwodzie pomyślałam, widać Twoje odejscie od tego, co było, od związku, który Ciebie nie satysfakcjonował i wypatrywanie czegoś nowego, mocnego, na solidnej podbudowie

możesz mieć faceta w ukryciu, w necie

karty mówią, ze odetchniesz, odetniesz się od tego, co Ci nie służy, wyciszysz się

wsparcoie, może nawet współprace z kimś, może fajna przyjaźń, w kazdym razie ktoś może o Ciebie zawalczyć:)

Napisano

Dzieki Kochane... OGROMNIE :*

Selenitku :bukiet:, Inezko :bukiet:, Mysti :bukiet:

Facet... chce takiego... :D:hahahaha:;) Dzieki... :)

Napisano

wychodzisz z uzależnienia, stajesz się pomału wolna. Koło mówi mi, że to jest Ci pisane, że taka jest kolej Twojego życia, tak musi być. Będziesz jeszcze w związku z tym sporo żalu i rozczarowania, ale rycerz buław wyraźnie mówi, że się oderwiesz od tego wszystkiego, a Rydwan to podkreśla.

Wisielec jest kartą pozytywnego zatrzymania, takiego, podczas, którego zbierasz siły, kalkulujesz, obserwujesz, sprawdzasz, przeliczasz, i to wszystko robisz po to, aby w Rydwanie ruszyć do przodu i obalić swoje lęki, wątpliwości, jakąś niepewność. Podsumowanie mówi mi, że będziesz dokonywać wyboru, który nie będzie łatwy, ale to będzie wybór Twojego serca/duszy.

b. Uczuć – 7 pucharów, 3 buławy, 0 głupiec ---> XX Sad, HB V Papież

Przestaniesz marzyć i szukać przede wszystkim, zaczniesz konkretnie działać i to działanie będzie w jakiś sposób związane z pracą i dziećmi…

c. Umysłu – 10 buław

powiedziałabym, że będziesz w coś w pełni zaangażowana, tak na 100%

d. Pracy – 4 denary

Ja to widzę jako stabilizację i robienie tego, co się chce.

e. Finansów – 2 puchary

Ja widzę raczej harmonię, nie brakuje Ci na nic, ale też się nie przelewa, jest akuratnie.

Mija czas, kiedy nie do końca wiedziałaś co robić ze swoją energią i zdolnościami. Teraz będziesz się uczyła jak z tą energią współpracować, jak czerpać z niej korzyści i jak rozwijać swoje talenty.

Wywalczenie swojej przestrzeni. Niezależności. – tak, wewnętrzna i zewnętrza wolność, zadowolenie z siebie

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – 6 mieczy, 6 pucharów ---> 0 Głupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

no nie wiem, czy to nie jest jakaś przeprowadzka w rodzinne strony…. To tak jakbyś miała gdzieś wrócić….

6. Gdzie jestem dziś – król buław, XIX słońce ---> XX Sad, HB XIX Słońce, X Kolo Fortuny i I Mag

Jesteś silna, niezależna, wiesz czego chcesz, wiesz co jest najważniejsze w życiu. Dodatkowo masz dużo siły i energii życiowej. Zdolna, pełna ciepła, przyjmująca to, co niesie los.

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – 2 buławy – myślę, że będziesz miała wiele takich momentów, w których będziesz wybierać, szczególnie jeśli chodzi o pracę i swój rozwój, intuicję.

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – królowa denarów, 8 pucharów, V papież ---> XIX Słońce, HB XIII Śmierć i IV Cesarz

Królowa denarów to ty, osoba, która samodzielnie radzi sobie z dziećmi i pracą, ale tu w 8 pucharach napotkasz możliwość realizacji siebie w nowej sferze duchowej, nieznanej dla ciebie jeszcze. Będziesz musiała tak jakby porzucić wszystko to, co do tej pory myślałaś/robiłaś/uważałaś. Zmienisz całkowicie kierunek. Możliwe, że to się wydarzy za sprawą jakiegoś przewodnika duchowego, którym jest kobieta.

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – rycerz denarów, XVIII księżyc ---> XIII Śmierć, HB XVIII Księżyc i IX Eremita

karty takie jak na nowego partnera… opiekuńczego, dobrego, rodzinnego. Hm… i nie wiem, czy to nie jest ktoś, kto pracuje w jakiś sposób z energiami i czy ta osoba nie wychodzi z ciała…

Te karty też mówią o tym, że będziesz dążyć do tego, aby zintegrować to, co ziemskie (energię ziemi) z intuicją.

No ja bym powiedziała, że się na trochę wyizolujesz z pucharowym, ale to będzie pozytywna izolacja, bo dzięki niej zakończysz pewien etap. Dzięki niemu poczujesz się kobietą, złapiesz równowagę i bezpieczeństwo.

Nie będziesz trwonić energii na lewo i prawo:icon_smile2: pozostawisz konkretne przyjaźnie, takie które pomogły Ci w najcięższych chwilach. Będziesz miała lub już masz kogoś w swoim gronie, kto skutecznie Cię pcha do przodu, też jakaś kobieta matka.

• Lubię to! 2
Napisano

Dzieki Iwuniu... :bukiet:

Faceta owszem mam przyjaciela, ktory pracuje z energiami i wychodzi z ciala i robi rozne cuda... ale to przyjaciel...

Dzieki przeogromne jeszcze raz za karty... i za piekna interpretacje.

Napisano

O... co mi sie jeszcze skojarzylo odnosnie pkt. 1., gdzie jest XV Diabe.

Wg kart rozwojowych, wyliczanych z daty urodzenia, od dzis wchodze w rok XV Diabla i VI Kochankow... ;)

Takze podobnie jak w rozkladzie, rowniez wg kart rozwojowych, bedzie to rok uwalniania sie od roznych zaleznosci i podarzanie droga serca.

Takie skojarzenie teraz... ciekawie... :)

Napisano
O... co mi sie jeszcze skojarzylo odnosnie pkt. 1., gdzie jest XV Diabe.

Wg kart rozwojowych, wyliczanych z daty urodzenia, od dzis wchodze w rok XV Diabla i VI Kochankow... ;)

Takze podobnie jak w rozkladzie, rowniez wg kart rozwojowych, bedzie to rok uwalniania sie od roznych zaleznosci i podarzanie droga serca.

Takie skojarzenie teraz... ciekawie... :)

Tak ogólnie patrząc na karty, to dla mnie przed Tobą rok dużych zmian, ale to dopiero się wszystko rozpocznie...

Napisano

Juz widac zarys roznych zmian w zyciu, ktore mi sie rysuja dosc ostro. Ciekawe, czym jeszcze ten rok mnie zaskoczy.

Napisano

Wszystkiego naj, naj, naj.... lepszego w Dniu Urodzin:bukiet:

Jeszcze tkwisz w uzależnieniach, jeszcze emocjonalnie nie stanęłaś na nogi - dlatego ciągle nie zauważasz sprzyjających okazji do nawiązania nowych ciekawych znajomości - które podsuwa Ci los - zacznij rozglądać się wokół siebie, po prostu żyć

Z działaniem i kreatywnością może być jeszcze różnie - stagnacja, rozmyślania - wg mnie za dużo i za bardzo analizujesz, roztrząsasz wszystko - a może tak trochę spontanicznie, odruchowo zadziałać nie oglądać się za siebie - dopomóc losowi.

Na razie w uczuciach - jesteś zajęta sobą, swoimi stanami emocjonalnymi, chcesz je uporządkować - jakaś tęsknota Cie przepełnia - chciałabyś z czystą kartą rozpocząć coś wznioślejszego, głębszego z osobą na swoim poziomie.

c. Umysłu – 10 buław

Dużo masz na głowie, czujesz się czasami przytłoczona obowiązkami, czujesz że głowa Ci pęka od nadmiaru obowiązków, myślenia

d. Pracy – 4 denary

Tkwisz w czterech ścianach - spróbuj to zmienić

e. Finansów – 2 puchary

Umiarkowane finanse ,ale wystarcza na wszystko

Tutaj los definitywnie zmieni Twoje życie - odejdą samodzielne zmagania się z rzeczywistością, z utrzymaniem standardu życia rodziny na poziomie

Potrafisz zawalczyć o swoje - stałaś się wyważoną, stabilną kobietą - silną wewnętrznie

Jeszcze sprawy rodzinno- związkowe ciągną się na Tobą - ale to już tylko kwestia czasu - poczujesz się jak nowo narodzona.

Fajne znajomości - ogólnie optymizm, energia Ci towarzyszą, łatwość w nawiązywaniu serdecznych znajomości, budowanie przyjacielskich relacji- los dopomoże wykreować nową rzeczywistość

Z dozą niepewności będziesz podejmować decyzje - dużo będziesz rozważać

z rozwodem - ale wyjdziesz obronną ręką - poczujesz ulgę i poczujesz się zwycięzcą

W tym roku bardzo rozwiniesz się duchowo - wejdziesz głeboko w swoje wnętrze, pozbędziesz się cieni z poprzedniego związku - przetransformujesz całkowicie swoje życie - dokonasz tego w samotności - inaczej się nie da

Porządkowanie swojej emocjonalnej sfery życia - potrwa to trochę zanim zaistniejesz jako cesarzowa w stabilnym głebokim związku

Nauczysz się funkcjonawania w relacji - w której jest swobodny przepływ energii, informacji - poczujesz co to stabilizacja, spokój harmonia - trzeba tylko przełamać opory i otworzyć się na nową falę wydarzeń - która w magu fajnie sie zapowiada

Powodzenia Sacral

• Lubię to! 2
Gość Gość3
Napisano

Dołącze sie do urodzinowych zyczen ............:bukiet:.

Miłości Tobie życzę ,tej najprawdziwszej ............ktora przetrwa granice nieskończoności............

Z nią ............przejdziesz przez życie szczesliwa...........

Z serca dla Ciebie .........wszystkiego naj / ......J.

:bukiet::bukiet::bukiet:

Napisano

Też się dołączę do życzeń.

:bukiet_na::k020::bukiet_na:

Najlepszego Sacralko, oby ci się udało pozamykać wszystko co chcesz zostawić za sobą a ten rok przyniósł ci szczęście i spełnienie.

No i wytrzymałości bo rok Diabła i Kochanków ... oj się będzie działo :devilbanana::azsg3:

Napisano

Dziekuje Kedry :bukiet: cudowna interpretacja...

Dziekuje amelie... :bukiet:

Napisano

1. Co wnosisz z poprzedniego roku - problemy i kłopoty , które uzależniają Cię od przeszłości oraz spowodowały zmiany, którym musisz stawić czoło.

2.Co wydarzy się w kontekście:

a/ działania i kreatywności - a z tym jest słabo, dużo myślenia, mało działania i decyzji.

b/uczuć - zaczną się one odradzać w Tobie, będą one już inne , bardziej dojrzałe.

c/umysłu - 10 buław - siła i wola walki oraz pracy o osiągnięcie celu będą miały priorytet, nie poddasz się.

d/pracy - będziesz miała pracę i bardzo możliwe, żę będzie wykonywana w domu.

e/finansów - nie będzie zle, pomoc drugiej osoby pozwoli utrzymać je na pewnym poziomie

3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia - odchodzi okres zmian, które wpłynęły na Twoje życie, nadchodzi stabilizacja i nowe możliwości.

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku - zakończyć konflikty, nieporozumienia, stać się Panią samej siebie.

5.Sprawy i zadania. które przechodzą do tego roku - zacząć nową drogę w swoim życiu, uregulować sprawy związane z przeszłością, odcięcia się od niej, zacząć tworzyć swoja przestrzeń życiową.

6.Gdziew jestem dziś - jesteś w okresie zmian, zaczynasz wierzyć w swoje możliwości co staje się dla Ciebie motywacją do działania.

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku - trzeba będzie zacząć podejmować decyzje, wiele się dokona i trzeba będzie iść naprzód i wiedzieć w którą stronę.

8.Wyzwania i trudności z którymi się zmierzę - koniec z nadmiernymi emocjami, teraz musisz zacząć tylko myśleć, by zmiany, które się dokonają nie wpłynęły negatywnie na Twoją rodzinę zwłaszcza pod względem finansowym. Musisz być stanowcza, wiedzieć co chcesz i jak to osiągnąć, już nie będzie sentymentów.

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku - zmiany w Twoim wnętrzu, otworzysz się na ezoterykę a pomożę Ci w tym mężczyzna i zaczniesz żyć zgodnie z Twoim wnętrzem.

10.Ogólna prognoza na ten rok - zamkniesz pewien etap w swoim życiu, stworzysz Swoje życie oparte na Twoich zasadach i poglądach

osiągniesz równowagę na poziomie ciała, duszy i umysłu.

11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok - lekcje, które dostajemy od życia są po to żeby nas uczyć i wyciągać wnioski. Trzeba wiele zmienić, wiele zburzyć, dużo walczyć o siebie i swoich bliskich by stworzyć swoja przestrzeń życiową. Pamiętaj o jednym , życie opiera się nie tylko na dawaniu ale także braniu. Jeżeli chcesz dać to musisz wiedzieć komu , za co ,po co i czy na to zasługuje. Wymiana energetyczna jest konieczna, by każdy człowiek czuł swoją wartość.

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.:bukiet:

Napisano

Dzieki Anez :bukiet: Piekna interpretacja... Na spokojno jeszcze poczytam.

Dzieki Calielku... :bukiet:

Napisano

Uzaleznie od kogos, mocne toksyczne. Zal do swiata, smutek, poczucie straty. Slomiany zapal, albo dzialanie w mysl: "A co mi tam, i tak sie nie uda"

Taka troche atmosfera tymczasowosci i zawieszenia, lizanie ran.

Chyba cos sie zmieni o 180 stopni, ruszy do przodu, chociaz mozesz przyplacic to nieprzespanymi nocami i stresem.

Karta Kochankow i Kola mowi ze nalezy przyjac na klate to co przyjdzie, podjac w koncu decyzje, przed ktorymi staniesz,

mimo ze obie opcje (lub wiecej) bedzie mialo uzupelniajace sie, lub zupelnie inne uwarunkowania, dotyczace spelnienia potrzeb.

Czyli albo rybki albo akwarium.

Tutaj raczej chyba praca medytacyjna nad czyszczeniem się, zaczeciem wszystkiego od nowa.

Nowe zasady, nowy dom, nowa rodzina... albo powrot do tego i zaczecie od nowa, na czysto, z mozliwoscia poprawienia bledow.

c. Umysłu – 10 buław

Raczej natlok mysli, zadreczanie sie... 10 bulaw to karta wewnetrzna w przeciwienstwie do 10 mieczy, ktora dziala z zewnatrz i nie ma zmiluj.

Sama sobie to robisz, moze warto cos puscic, a nie nosic ze soba caly bagaz emocji. Duzo pracy nad soba, wrecz przeciazenie emocjonalne i intelektualne.

Jakbys zlapala cale stado srok za ogon, ale trzymasz je mocno ;)

d. Pracy – 4 denary

Tutaj zastoj, ani krok do przodu, ani do tylu. Mysle ze to dobra karta na oszczedzanie, odkladanie czegos.

e. Finansów – 2 puchary

Walka z pokusami, chcialabys ale nie mozesz... albo mozesz,a nie chcesz.

Tu juz duzo zalezy od Ciebie.

Mozesz przestac dla kogos byc autorytetem, kims nr 1. ta osoba bedzie sie rozwijac, szukac wlasnej drogi i wlasnych rozwiazan, niekoniecznie zgodnych z tymi, ktore Ty bys chciala dla tej osoby.

Zawalczylas, a wlasciwie probowalas walczyc o swoje, jednak walka troche sie przeciaga, jestes zmeczona. Pilnuj tego co wywalczylas juz i nie ustepuj.

Tutaj zaznacza sie silnie czyjas obecnosc, kogos kogo znasz bardzo dlugo, wrecz przyjazn od kolyski. Moze beda jakies mocniejsze relacje niz przyjazn?

Na razie jestes do kogos uwiazana, ale powoli to puszcza. Uwalniasz sie. jednak jeszcze jakis czas sprawy nie ulegna gwaltownej zmianie, dostaniesz od losu tyle okazji ile sama sobie wypracujesz. Duzo zalezy tu od Ciebie, Twoich pomyslow na zycie, Twojej decyzij i drogi.

Pojawi sie jakis wybor, mozliwosc dzialania, ktore do tej pory odkladalas.

Tutaj widac mocno zaznaczone problemy a raczej... trudnosci w prowadzeniu domu powodowane przez kogos, moze przez meza.

Uwolnisz sie w koncu, zapewne, ale ... bedziesz musiala sobie radzic sama.

WYpracujesz kompromis, moze ulegna poprawie stosunki z jakas kobieta w starszym/podeszlym wieku, z ktora do tej pory niezbyt sie dogadywalas.

Moze tez oznaczac odejscie tej osoby :(

Stan oddzielenia, rozlaki z bliskim Ci mezczyzna byc moze sie zakonczy, i wejdziecie w glebsza relacje... albo tez zakonczycie ja totalnie, pozostajac w przyjaznych stosunkach.

Znowu zaznaczone karty dzielenia sie, decydowania o podziale, przypadnieciu komus czegos. Dotyczy to moze pracy (awans) jak i rodziny (podzial majatku?)

5 bulaw mowi ze moze byc ciezko ze wzgledu na rywalizacje i konflikt interesów, ale sobie poradzisz..

Pozdrawiam

Wszystkiego najlepszego ;*

• Lubię to! 2
Napisano

Dzieki Solarku :bukiet: Twoja interpretacja dala mi duzo do myslenia.

Zobaczymy, co to bedzie. Ale duzo z tego, co napisales jest bardzo mozliwe.

Dzieki :)

Gość Daffne
Napisano

Przepraszam, że dopiero dziś....ale z szczerego serducha życzę wszystkiego co najlepsze :serduszka:

3132jrc.gif

wnosisz mieszane emocje, ale i umiejętność wyrwania się z tego jeśli tylko na prawdę chcesz.

ogólnie wiesz,że potrafisz działać bo masz w sobie silny do tego potencjał, jednak Twoje własne emocje, mysli albo zwyczajnie brak konkretnego celu jaki chciałoby się zrealizować może hamować dzialanie. Nie jest to jednak nic co by było niemożliwe do przeskoczenia bo to subiektywne odczucie niepewności, ktore towarzyszyć człowiekowi będzie niemal zawsze.

będzie ktoś na oku,oj będzie...:D Za około pół roku może zacząć się coś między Wami,jakieś spotkania, wspólnie miłe spędzone chwile a to łączy...szana na związek się kroi :))))

c. Umysłu – 10 buław

będzie poczucie ociężałości z powodu natłoku spraw do załatwienia. Ty jesteś jedna, a spraw będzie kilka.

d. Pracy – 4 denary

praca...nie pamietam czy pracujesz czy nie. Kiedyś była mowa o firmie, ale też nie wiem jak to tak jest, Ogolnie widać, że pieniążki będą, trzeba będzie rozważnie je wydawać co by nie brakło. Skojarzyło mi się jeszcze dorabianie...w tej karcie, może dzięki ezo troszkę grosza wpadnie? :)

e. Finansów – 2 puchary

tu będzie ktoś przychylny, dawający wsparcie, były mąż zapewne, ale może ktoś jeszcze? Może właśnie to ezo :))

odchodzi mężczyzna, zobowiązania oraz dość częste jeg podejmowanie decyzji na Was wszystkie jako rodzinę, teraz czas na decydowanie o sobie i dzieciach.

udało się uzyskać albo raczej odzyskać własne poczucie niezależności psychicznej, fizycznej być może także. Masz teraz porównanie czy lepiej tak móc żyć w zgodzie ze sobą czy wcześniej.

nostalgia i sentymentalność za tym co dobre było kiedyś w małżeństwie. Może wracać będziesz myślami do wspólnych chwil, sposobów okazywania miłości, bliskości. To dość często potrafi mocno utkwić w umysle, sercu bo serce pamięta długo.

dziś jesteś Pania siebie, która potrafi się ciszyć tym co ma. Z radością wyczekuje....Sąd Słońce KOło podróży? chyba chce Ci się przeżyć nieco przygody :))

będą nowe znajomości, ale będziesz troszkę zdystansowana, obserwująca.

będzie szansa i jednocześnie wyzwanie na otrzymanie od losu partnera, który się pojawi. Będą mieszane uczucia w TObie i to je można zwalczć by osiągnąć to czego się chce (jesli się chce)

możesz wytrwale kontynować znajomości jakie już zawarłaś albo rozwijać nowe,jakie się pojawią. Poza tym zaznacza się dalsza praca nad własną intuicją, ezoteryką tego co lubisz, co Cię przyciąga. Przyjdzie czas kiedy wybierzesz to co dla Ciebie najlepsze.

będzie mężczyzna nieobojętny jednakże być może sama zrezygnujesz z owego Pana albo będziesz odsuwać znajomość na późniejszy czas. Widać, że będzie potrzebne oddalenie, które z czasem również się zakończy i zdecydujesz coś..:)

otrzymasz możliwość równowagi...czyli zostanie dany Ci spokój psychiczny byś pozyskując w ten sposób siły dla siebie miala możliwość zawalczenia (5 buław) o siebie (cesarzowa) o nowe, nowy zzwiązek, nowe realizacje siebie...coś czego jeszcze nie robiłaś. Los sprzyja nowościom, trzeba by sie tylko odważyć (mag)czego życzę z całego serca....:yg457: :serducho_na: :milosc:

Napisano

Dziekuje Daffne :bukiet:

Eh... ciekawa jestem tego roku... Dziekuje za piekna interpretacje :)

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Niedlugo, bo za niecale 3 tyg. ponowne urodzinki, wiec juz weryfikuje. Ewentualnie, gdyby cos tam jeszcze, to doweryfikuje z czasem.

Zaleznosc od meza jeszcze. Tkwienie w starych strukturach, rozczarowanie i wziecie zycia takie, jakim jest, czyli z wszelkimi bolami i rozterkami. Jednoczesnie troche taki marazm i czekanie na to, ze wreszcie cos sie ruszy. I w Rycku powolne, ale zdecydowane wyrywanie sie z tego. Rydwan tez wskazuje na ruch do przodu wreszcie. Kolo zacheca, aby robic to w sposob przemyslany.

Tak, roznego rodzaju zaleznosci, ale nie tyle od meza, co po prostu rozne urzedowe sprawy, ktore wymagaly pozalatwiania.

Nie wiem. Tu jakbym stanela przed jakims wyborem, ktory moze okazac sie nie byc taki latwy.

Na poczatku rzeczywiscie niewiele, zastoj, koncentracja na innych dziedzinach. Pozniej przyspieszenie i czasem zarywanie nocek, zeby cos tam zrealizowac.

Nie wiem. Tu poza bujaniem w oblokach to jakos tak srednie. Ten Glupiec moglby wskazywac na czysta karte i takie "wszystko zdarzyc sie moze".

Tu oczywiscie poczatek nowej drogi, na razie jeszcze na etapie "nie wiem, co to bedzie, karta jest czysta, ale nic jeszcze nie wiem".

c. Umysłu – 10 buław

Przesilenie? Duzo na glowie?

Raczej duzo pomyslow i duzo wiedzy przyswajanej. Umysl na najwyzszych obrotach.

d. Pracy – 4 denary

Nadal w domu.

Praca zawodowa nowa - jak najbardziej.

e. Finansów – 2 puchary

Ta karta kokosow mi nigdy nie wskazywala. Takie radzenie sobie. Czasem wsparcie tez od kogos. Moze ojciec mlodych czasem sie z czyms dolozy, jak poczuje zew krwi.

Roznie, momenty bardzo trudne i momenty bardzo ok. Wspieranie czyjes, raczej nie. Musialam liczyc na sama siebie.

Radzenie sobie ze wszystkim samej.

No nie wiem... nadal radze sobie sama. Wiec nie widze tu, zeby to sie zmienilo. Moze bardziej chodzic o zajecie sie tu sprawami rozwodowymi na powaznie. I tak bylo.

Wywalczenie swojej przestrzeni. Niezaleznosci.

Tak, dokladnie o to chodzilo.

Odciecie sie od przeszlosci, wiec pewno rozwod.

Tak, jak najbardziej rozwod.

Nie wiem. Albo ja taka dzialam jak Krol Bulaw, albo pokazala sie znajomosc z Bulawowym. Taka przyjazn na razie. Obie opcje prawdopodobne.

Na wakacje spotkanie z Bulawowym planowane.

Stane przed roznymi wyborami.

Tak, rozwazania rozne.

Mysle, ze rozwod. Moze mna dosc mocno nadszarpnac. Powinnam starac sie mimo wszystko podchodzic do tego na luzie.

Problemy finansowe i wyczerpanie. Roznego rodzaju ograniczenia prawne. Ostatecznie udawalo sie wszystko wyjasniac, ale nerwow i sil naszarpalo.

Tu tez wydaje mi sie, ze rozwod. Ale moze ktos zobaczy cos wiecej. Moje zycie juz jako oficjalny singiel.

Ogolnie odnalezienie sie w zyciu jako singiel. Rowniez zawodowo.

Nie wiem kurcze. Porzadkowanie swoich spraw na pewno. Odcinanie sie od przeszlosci.

Rozwod i mimo wszystko poprawne kontakty z bylym.

Jakas konkretna przyjazn i czyjes wsparcie.

Wsparcie bliskich, szczegolnie w trudnych chwilach.

Dziekuje wszystkim serdecznie za pomoc w interpretowaniu rozkladu :bukiet:

• Lubię to! 1