Skocz do zawartości

rozklad na prace

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

chcialabym prosic o pomoc w interpretacji. Otoz moje pytanie brzmialo czy dostane te prace (tu pomyslalam nazwe firmy i termin ostatecznego , rozstrzygajacego spotkania):

karty:

2 buław,giermek kielichow, gwiazda

moja interpretacja:

pojawila sie szansa na nowe mozliwsci,wspolprace,ale jest to praca, w ktorej cos mi nie do konca odpowiada. Albo praca zbyt lekka, nie wymagajaca zbytniego przepracowania, aczkolwiek dajaca spokoj ikomfort wewnetrzny,ale za to nie dajaca duzego zabezpieczenia finansowego. Rezultat jesli tylko bede chciala podjac te prace, to jak nabardziej sa ku temu duze szanse i sprzyjajace okolicznosci.

A jakie sa wasze interpretacje i wskazowki?

z gory dziekuje!Marta.

Napisano

Pytanie rozpoczyna się od "czy", to ja mam wątpliwości, czy karty odpowiadają "tak" czy "nie"....

dla mnie to tak wygląda, jakby jeszcze Ci czegoś brakowało do tej pracy, może doświadczenia/wykształcenia, Gwiazda mówi, że szanse są... ale brak konkretnej odpowiedzi....

Napisano (edytowane)

Iwka, dzieki za intepretacje.

Praca jest zgodna z wyksztalceniem, doswiadczenie tez mam, moze chodzi o inna kwestie,ale poki co raczej jest dobrze.Ja sama od siebie mam wieksze obawy,ale moze nie potrzebnie.

Edytowane przez panna.marta
Napisano
Iwka, dzieki za intepretacje.

Praca jest zgodna z wyksztalceniem, doswiadczenie tez mam, moze chodzi o inna kwestie,ale poki co raczej jest dobrze.Ja sama od siebie mam wieksze obawy,ale moze nie potrzebnie.

to poczekamy aż ktoś bardziej doświadczony się wypowie:-)

Napisano (edytowane)

Mam nadzieje,ze sie uda,bo mimo wszystko jakos na tej pracy mi zalezy w porownaniu do innych-gwiazda mnie ucieszyla.Ale wydaje mi sie, ze 2 bulaw moze wskazywac na to,iż pomimo dobrej komunikacji moze byc tez wahanie nad kandydatura,albo nad podjeciem pracy?

Napisano
Mam nadzieje,ze sie uda,bo mimo wszystko jakos na tej pracy mi zalezy w porownaniu do innych-gwiazda mnie ucieszyla.Ale wydaje mi sie, ze 2 bulaw moze wskazywac na to,iż pomimo dobrej komunikacji moze byc tez wahanie nad kandydatura,albo nad podjeciem pracy?

tak, dokładnie...

tak jakby coś nie pasowało..

2 buław pokazuje, że bardzo chcesz, ale właśnie czegoś tak jakby się nie ma, aby otrzymać to co się pragnie...

Napisano

a moze ktos jeszcze chcialby sprobowac zintepretowac moj rozklad?

Gość Daffne
Napisano

czy dostane te prace (tu pomyslalam nazwe firmy i termin ostatecznego , rozstrzygającego spotkania):

2 buław,giermek kielichow, gwiazda ->Siła/Kapłanka; HB - Sońce/Koło Fortuny/Mag

widać oczekiwanie na decyzję w 2 buław, następnie okaże się, że niestety, ale pracy nie udało się uzyskać...pomyślisz wówczas z nadzieją coś w stylu no nic trudno, gdzie indziej sie znajdzie (gwiazda) i z takim podejściem powinnaś pozytywnym patrzeć do przodu czego życzę :))

Napisano (edytowane)

a giermek kielichow wskazuje na odejscie z pustymi rekami?hmm niestety nie moge odejsc z takim podejsciem...choc to bardzo mile i optymistyczne nastawienie do zycia ,ale ze wzgledu na duza aktywnosc i oczekiwanie co do znalezienia mam nadzieje,ze ta interpretacja sie nie sprawdzi.

Napisano

2 Bulaw, Paz Kielichow, XVII Gwiazda ---> XI Pasja, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Tak mysle, ze ta praca nie bedzie jedyna. Pojawi sie jeszcze jedna opcja i sama zaczniesz sie zastanawiac, czy to aby dla Ciebie. Tu wybierzesz to, co Ci bardziej pasuje i Cie bardziej zadowala.

Napisano

wlasnie, jestem bliska Twojej interpretacji. Mialam identyczne odczucia i dodatkowo jeszcze,ze wahanie wyniknie z czegos co nie jest do konca satysfkacjonujace,ale ostateczny wybor bedzie dobry.Kto jeszcze sprobuje?:D

• 2 tygodnie później...
Napisano

no niestety Wasza interpretacja sie sprawdzila, nie dostalam tej pracy,ale bylam blisko:( nie zaluje jej o tyle,ze mi tam nie wszystko do konca odpowiadalo.