_Domi_ Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) Miałam taki sen śniło mi się jak leże na łóżku i a w pokoju panuje półmrok , była noc i patrzę na kwiatka który rośnie pod sufitem wydaje się strasznie duży i wyrośnięty -budzę się i patrzę znów na kwiatka a on jest juz mniejszy - znów się budzę a on jest jeszcze mniejszy po czy nadchodzi przebudzenie ostateczne a kwiatek jest taki jak powinien być . Podsumowując śni mi się że śnie -dość dziwne uczucie dobrze że wreszcie sen dobiegł końca Edited February 26, 2009 by _Domi_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 mialem cos podobnego... ale nie pamietam tego bo to juz many years ago bylo:/ swietna rzecz jednym slowam:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
grazka Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Znam to uczucie Dominiko!Za każdym razem jest straszne.Oddycham normalnie gdy budzę się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts