Gość Linkinia Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Moi drodzy... jestem po egzaminie i czuję, że poszło mi bardzo źle i psychicznie szykuję się na poprawkę. Pare dni temu pytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin w I terminie? As mieczy, 6 mieczy, Rycerz denarów --> H.B. Rydwan Pomyślałam, że as mieczy oznacza, że poradzę sobie, w 6 mieczach zamknę sesję i pójdę po wpis. Dziś zapytałam: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że NIE będę musiała poprawiać? Kapłan, As kielichów, Cesarzowa --> H.B. Pustelnik Dobre nowiny, radość, zdanie... Co myślicie? Wyniki powinnam mieć w poniedziałek. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Czerwca 2013 Maestro Napisano 21 Czerwca 2013 Wydaje mi się, ze egzamin zaliczysz, poprawki nie będzie, co do drugiego pytania, to będziesz zadowolona, że zdałaś.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin w I terminie? As mieczy, 6 mieczy, Rycerz denarów --> H.B. Rydwan widaćw kartach że zrobiłas co mogłaś by napisać go jak najlepiej (as mieczy) (6 mieczy), Twoja wiedza okaże się wystarczająca by zaliczyć egzamin, choć może tylko na 3:)) Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że NIE będę musiała poprawiać? Kapłan, As kielichów, Cesarzowa --> H.B. Pustelnik pierwsza karta mówi juz, że nie będzie takiej sytaucji, as kielichów wskazuje na Twoją wiedzę i spokój psychicczny oraz zzadwolenie z tego co nadejdzie. Nie będzie poprawki Cytuj
Gość ANEZ Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Moi drodzy... jestem po egzaminie i czuję, że poszło mi bardzo źle i psychicznie szykuję się na poprawkę. Pare dni temu pytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin w I terminie? As mieczy, 6 mieczy, Rycerz denarów --> H.B. Rydwan Pomyślałam, że as mieczy oznacza, że poradzę sobie, w 6 mieczach zamknę sesję i pójdę po wpis. Dziś zapytałam: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że NIE będę musiała poprawiać? Kapłan, As kielichów, Cesarzowa --> H.B. Pustelnik Dobre nowiny, radość, zdanie... Co myślicie? Wyniki powinnam mieć w poniedziałek. Chciałabym się mylić ale chyba będzie ta poprawka. Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Wydaje mi sie, ze jednak bedzie poprawka. Dlaczego? As Mieczy - postawienie czegos jasno. 6 Mieczy odciecie sie i zajecie nauka. Rycerz Monet - konkretna praca, nauka. Takze bedziesz musiala sie jeszcze przysiasc, zeby wypasc lepiej. Kaplanka w podsumie to dla mnie cierpliwosc tez. Rydwan, konkretne dzialanie. Daszy rozklad. Kaplan (np. jakies ustalenia, zasady, regulamin itd. wg ktorego sie ocenia i rozstrzyga) to jednak ograniczenia, poza ktore nie mozna wyjsc. As Kielichow - ponowna szansa i Cesarzowa - Twoje wreszcie zadowolenie i wykazanie sie. Eremita w podsumie to wlasnie czas nauki i wkuwania. Takze moim zdaniem poprawka bedzie i wtedy zaliczysz... Ale jeszcze nie teraz. Cytuj
Caliel Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Tak samo to widze jak Sacral, przykro mi Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Moi drodzy... jestem po egzaminie i czuję, że poszło mi bardzo źle i psychicznie szykuję się na poprawkę. Pare dni temu pytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin w I terminie? As mieczy, 6 mieczy, Rycerz denarów --> H.B. Rydwan Pomyślałam, że as mieczy oznacza, że poradzę sobie, w 6 mieczach zamknę sesję i pójdę po wpis. Dziś zapytałam: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że NIE będę musiała poprawiać? Kapłan, As kielichów, Cesarzowa --> H.B. Pustelnik Dobre nowiny, radość, zdanie... Co myślicie? Wyniki powinnam mieć w poniedziałek. Ja uważam że zdasz w pierwszym terminie i poprawiać nie będziesz musiała... As to siła - mocna karta (As Mieczy z powodzeniem przebija się przez przeszkody - to siła intelektu)...natomiast 6 mieczy Crowley fajnie nazywał - że jest to niebiańska energia spływająca w umysł człowieka...no dla mnie naprawdę egzamin zdany w pierwszym terminie...3mam kciuki... Cytuj
Erza Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Kochana, uważam, że zdasz ten egzamin. Miecze te karty intelektu, kreatywności i jasności umysłu, tak że zdziwiłabym się bardzo, gdyby jednak okazało się, że coś poszło nie tak. W dalszych kartach widać Twoje zadowolenie i postawienie na swoim (Kapłan, Cesarzowa). Cytuj
Tonks Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Oj myślę że jednak ta poprawka będzie... Mocno liczysz na to, że może jednak się udało, ale chyba twoja wiedza nie miała dobrych fundamentów, na których mogłas ją budować. Nie przygotowałaś się aż tak dobrze, aby to zaliczyć. Na poprawkę pójdziesz chyba jako jedna z niewielu, o ile nie jedyna. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Niestety, nie zdałam Mam nadzieję, że na poprawę przygotuję się lepiej i już dostanę 3 i uniknę września. Dziękuję Wam ślicznie! Lecą punkty. Moi drodzy... jestem po egzaminie i czuję, że poszło mi bardzo źle i psychicznie szykuję się na poprawkę. Pare dni temu pytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin w I terminie? As mieczy, 6 mieczy, Rycerz denarów --> H.B. Rydwan Pomyślałam, że as mieczy oznacza, że poradzę sobie, w 6 mieczach zamknę sesję i pójdę po wpis. Dziś zapytałam: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że NIE będę musiała poprawiać? Kapłan, As kielichów, Cesarzowa --> H.B. Pustelnik Dobre nowiny, radość, zdanie... Co myślicie? Wyniki powinnam mieć w poniedziałek. Wydaje mi się, ze egzamin zaliczysz, poprawki nie będzie, co do drugiego pytania, to będziesz zadowolona, że zdałaś.. Popieram Inez. Powodzenia! Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin w I terminie?As mieczy, 6 mieczy, Rycerz denarów --> H.B. Rydwan widaćw kartach że zrobiłas co mogłaś by napisać go jak najlepiej (as mieczy) (6 mieczy), Twoja wiedza okaże się wystarczająca by zaliczyć egzamin, choć może tylko na 3:)) Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że NIE będę musiała poprawiać? Kapłan, As kielichów, Cesarzowa --> H.B. Pustelnik pierwsza karta mówi juz, że nie będzie takiej sytaucji, as kielichów wskazuje na Twoją wiedzę i spokój psychicczny oraz zzadwolenie z tego co nadejdzie. Nie będzie poprawki Chciałabym się mylić ale chyba będzie ta poprawka. Wydaje mi sie, ze jednak bedzie poprawka. Dlaczego? As Mieczy - postawienie czegos jasno. 6 Mieczy odciecie sie i zajecie nauka. Rycerz Monet - konkretna praca, nauka. Takze bedziesz musiala sie jeszcze przysiasc, zeby wypasc lepiej. Kaplanka w podsumie to dla mnie cierpliwosc tez. Rydwan, konkretne dzialanie. Daszy rozklad. Kaplan (np. jakies ustalenia, zasady, regulamin itd. wg ktorego sie ocenia i rozstrzyga) to jednak ograniczenia, poza ktore nie mozna wyjsc. As Kielichow - ponowna szansa i Cesarzowa - Twoje wreszcie zadowolenie i wykazanie sie. Eremita w podsumie to wlasnie czas nauki i wkuwania. Takze moim zdaniem poprawka bedzie i wtedy zaliczysz... Ale jeszcze nie teraz. Tak samo to widze jak Sacral, przykro mi Ja uważam że zdasz w pierwszym terminie i poprawiać nie będziesz musiała...As to siła - mocna karta (As Mieczy z powodzeniem przebija się przez przeszkody - to siła intelektu)...natomiast 6 mieczy Crowley fajnie nazywał - że jest to niebiańska energia spływająca w umysł człowieka...no dla mnie naprawdę egzamin zdany w pierwszym terminie...3mam kciuki... Kochana, uważam, że zdasz ten egzamin. Miecze te karty intelektu, kreatywności i jasności umysłu, tak że zdziwiłabym się bardzo, gdyby jednak okazało się, że coś poszło nie tak. W dalszych kartach widać Twoje zadowolenie i postawienie na swoim (Kapłan, Cesarzowa). Oj myślę że jednak ta poprawka będzie... Mocno liczysz na to, że może jednak się udało, ale chyba twoja wiedza nie miała dobrych fundamentów, na których mogłas ją budować. Nie przygotowałaś się aż tak dobrze, aby to zaliczyć. Na poprawkę pójdziesz chyba jako jedna z niewielu, o ile nie jedyna. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 buuu a życzyłam dobrze.... uda sie na stępnym razem bo tam Cesarka była Cytuj
Tonks Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Po raz pierwszy nie cieszę się z tego, że dobrze zinterpretowałam... Na poprawce już na pewno zdasz, głowa do góry Cytuj
Gość Linkinia Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Dziękuję ;* Przysiądę porządnie, bo już niebezpiecznie się robi Cytuj
Caliel Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Ja tak samo.. ale karty to nie zaklinanie rzeczywistosci niestety Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Dziękuję ;*Przysiądę porządnie, bo już niebezpiecznie się robi I w kartach widac, ze ostro teraz zakasasz rekawy i dobrze Ci pojdzie... wlasnie przy poprawce. Trzymam kciuki... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi