Gość alles-in1 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Witam, Wczoraj zagadal do mnie nieznajomy, nie pamietam jak sie zaczela rozmowa, ale zaczal o tarocie do mnie (skad on wiedzial, ze sie tarotem interesuje)... Facet bardzo interesujacy, zrobil na mnie pozytywne wrazenie:) Zadalam pytanie co on pomyslal o mnie po naszej krotkiej rozmowie? 3 mieczy Krolowa bulaw Gwiazda --> Mag Pomyslal, ze moglabym byc dobrym lekarstwem na jego obecny ''bol''. Chyba pozytywne wrazenie zrobilam na nim, wpadlam mu w oko Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Może jednak ktoś zechce zerknac na moja interpretacje? Cytuj
Zib Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Jakich kart użyłaś do tego rozkładu? Może z obrazków i ich wzajemnego układu da się coś doczytać. Może nieznajomy zajmuje się magią i więcej widzi niż przeciętny człowiek? W przypadku przelotnej, niespodziewanej znajomości raczej trudno przypisywać karcie 3 Mieczy tradycyjne znaczenia z udziałem złamanego serce. Może w tym wypadku ktoś po prostu dostrzegł Twoją samotność, albo zabolała go własna samotność. Popatrzył głębiej, na atrakcyjną kobietę, i odczuł fale na jakich nadaje - stąd rozmowa o Tarocie. Podziękował losowi za miłe spotkanie, stąd pojawiła się Gwiazda. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Zib - Pozlacany tarot Ciro Marchetti. Przyszedl do biurowca w ktorym pracuje i szukajac kogos wszedl do mojego pokoju po informacje, nastepnie wrocil do mnie, niby zainteresowany moja praca, ale zaczal mowic o tarocie, o zyciu, o swojej kuzynce jasnowidzu, o tym, ze sam sie interesowal tarotem przez kilka lat. Z rozmowy wynikalo,ze zostal zraniony przez dziewczyne. Wzial wizytowke i wspomnial, ze wroci. Cytuj
emilr Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 a może to przypadek. Moze on nie wiedział, ze Ty też sie interesujesz tarotem? A moze on jednak wcześniej Cie znał i specjalnie przyszedł niby pytac o cos innego? Ta 3 mieczy to moze byc cheć wyjaśnienia sytuacji, on miał dosyc czajenia sie, domyslania i postanowił zasiac ziarno. Widać, ze bardzo mu sie spodobałąś (Q buław), moze wcześniej podobałaś i moze sie podkochiwał w Tobie:) Albo sie zakochał Postanowił on zadziałać (Mag I). Ale pojechałam:),ale tak mi sie skojarzyło. zamiast sprzątac chałupę, ja na forum siedzę Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 emilr - pierwszy raz sie widzielismy, zaintrygowal mnie hehe, mam nadzieje, ze sie kiedys dowiem dlaczego wrocil sie do mnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2013 Maestro Napisano 22 Czerwca 2013 Zib - Pozlacany tarot Ciro Marchetti. Przyszedl do biurowca w ktorym pracuje i szukajac kogos wszedl do mojego pokoju po informacje, nastepnie wrocil do mnie, niby zainteresowany moja praca, ale zaczal mowic o tarocie, o zyciu, o swojej kuzynce jasnowidzu, o tym, ze sam sie interesowal tarotem przez kilka lat. Z rozmowy wynikalo,ze zostal zraniony przez dziewczyne. Wzial wizytowke i wspomnial, ze wroci. Podejrzewam, że chciał pogadać, wpadłas mu w oko i on wróci:) 3 mieczy Krolowa bulaw Gwiazda --> Głupiec Tak na marginesie, to ":swój swego" wyczuje:) Tzn. ja spotykam na swojej drodze różnych ludzi, którzy zaczynają ze mną rozmawiać na tematy duchowe i nagle się okazuje, że jesteśmy podobnie do świata nastawieni, że mamy podobne zainteresowania, itp.Uważam, że to jest niesamowite:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi