Skocz do zawartości

zagadal do mnie nieznajomy

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Witam,

Wczoraj zagadal do mnie nieznajomy, nie pamietam jak sie zaczela rozmowa, ale zaczal o tarocie do mnie (skad on wiedzial, ze sie tarotem interesuje)... Facet bardzo interesujacy, zrobil na mnie pozytywne wrazenie:)

Zadalam pytanie co on pomyslal o mnie po naszej krotkiej rozmowie?

3 mieczy Krolowa bulaw Gwiazda --> Mag

Pomyslal, ze moglabym byc dobrym lekarstwem na jego obecny ''bol''. Chyba pozytywne wrazenie zrobilam na nim, wpadlam mu w oko :)

Gość alles-in1
Napisano

Może jednak ktoś zechce zerknac na moja interpretacje?

Napisano

Jakich kart użyłaś do tego rozkładu? Może z obrazków i ich wzajemnego układu da się coś doczytać.

Może nieznajomy zajmuje się magią i więcej widzi niż przeciętny człowiek? W przypadku przelotnej, niespodziewanej znajomości raczej trudno przypisywać karcie 3 Mieczy tradycyjne znaczenia z udziałem złamanego serce. Może w tym wypadku ktoś po prostu dostrzegł Twoją samotność, albo zabolała go własna samotność. Popatrzył głębiej, na atrakcyjną kobietę, i odczuł fale na jakich nadaje - stąd rozmowa o Tarocie. Podziękował losowi za miłe spotkanie, stąd pojawiła się Gwiazda.

Gość alles-in1
Napisano

Zib - Pozlacany tarot Ciro Marchetti.

Przyszedl do biurowca w ktorym pracuje i szukajac kogos wszedl do mojego pokoju po informacje, nastepnie wrocil do mnie, niby zainteresowany moja praca, ale zaczal mowic o tarocie, o zyciu, o swojej kuzynce jasnowidzu, o tym, ze sam sie interesowal tarotem przez kilka lat. Z rozmowy wynikalo,ze zostal zraniony przez dziewczyne. Wzial wizytowke i wspomnial, ze wroci.

Napisano

a może to przypadek. Moze on nie wiedział, ze Ty też sie interesujesz tarotem? A moze on jednak wcześniej Cie znał i specjalnie przyszedł niby pytac o cos innego? Ta 3 mieczy to moze byc cheć wyjaśnienia sytuacji, on miał dosyc czajenia sie, domyslania i postanowił zasiac ziarno. Widać, ze bardzo mu sie spodobałąś (Q buław), moze wcześniej podobałaś i moze sie podkochiwał w Tobie:) Albo sie zakochał:) Postanowił on zadziałać (Mag I).

Ale pojechałam:),ale tak mi sie skojarzyło. zamiast sprzątac chałupę, ja na forum siedzę:)

Gość alles-in1
Napisano

emilr - pierwszy raz sie widzielismy, zaintrygowal mnie hehe, mam nadzieje, ze sie kiedys dowiem dlaczego wrocil sie do mnie :)

• Maestro
Napisano
Zib - Pozlacany tarot Ciro Marchetti.

Przyszedl do biurowca w ktorym pracuje i szukajac kogos wszedl do mojego pokoju po informacje, nastepnie wrocil do mnie, niby zainteresowany moja praca, ale zaczal mowic o tarocie, o zyciu, o swojej kuzynce jasnowidzu, o tym, ze sam sie interesowal tarotem przez kilka lat. Z rozmowy wynikalo,ze zostal zraniony przez dziewczyne. Wzial wizytowke i wspomnial, ze wroci.

Podejrzewam, że chciał pogadać, wpadłas mu w oko i on wróci:)

3 mieczy Krolowa bulaw Gwiazda --> Głupiec

Tak na marginesie, to ":swój swego" wyczuje:) Tzn. ja spotykam na swojej drodze różnych ludzi, którzy zaczynają ze mną rozmawiać na tematy duchowe i nagle się okazuje, że jesteśmy podobnie do świata nastawieni, że mamy podobne zainteresowania, itp.Uważam, że to jest niesamowite:)